Stabskonsulent til Ældre og Omsorg, Aarhus Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Viby J

Om jobbet:
Er du ambitiøs og brænder du for at bruge dine stærke og alsidige akademiske kompetencer til gavn for beboerne på plejehjemmene i Aarhus, så er det dig vi søger til en af to stillinger som stabskonsulent i staben i Ældre og Omsorg.

Staben i Ældre og Omsorg blev etableret d. 1/6-2021 i forbindelse med en organisationsændring, der sætter endnu mere fokus på drift, faglighed og kvalitet. I Ældre og Omsorg har vi specifikt fokus på plejehjemmene. Stabens fornemmeste opgave er derfor at levere den bedst tænkelige stabsunderstøttelse af de knap 50 plejehjem i Aarhus Kommune.

Vi er i alt ca. 30 dygtige og kompetente medarbejdere i Staben. Og vi er organiseret i fem forskellige funktionsteams, der arbejder med indsatser under overskrifterne politisk betjening/udvikling, fastholdelse, ernæring, kvalitet og oplevelser. Som ny enhed er vi i en etableringsfase, der er præget af positive forventninger og en stærk tiltro til, at vi kan bidrage til at få skabt den røde tråd, der forbinder de politiske visioner og beslutninger med hverdagen på plejehjemmene på den bedst tænkelige måde. Vi vil gøre tingene enkle og smidige så forstandere og medarbejdere på plejehjemmene får frigjort mest mulig tid og opmærksomhed til beboere og pårørende. Det vil vi gøre ved at være nysgerrige, ydmyge, troværdige, ved at have et skarpt blik for helheden og ved at være konstruktive og insisterende i det tværgående samarbejde.

De to stillinger som stabskonsulenter er forankret i det funktionsteam, der arbejder med politisk betjening og udvikling. Teamet består af 7 kompetente og engagerede medarbejdere, der arbejder med en bred opgaveportefølje indenfor følgende områder:

  • Politisk betjening
  • Sagsbehandling
  • Fundraising
  • Evaluering
  • Analyser
  • Projektledelse
  • Facilitering af udviklingsprojekter
  • Implementering

Din profil:

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som Cand. scient. pol., og at du har nogle års erhvervserfaring fra en lignende stilling i det offentlige. For at kunne begå dig i stillingen er det en forudsætning, at du er skarp analytisk og kan have mange bolde i luften.

Derudover er det vigtigt for os:

  • At du har stærke skriftlige kompetencer, så du ubesværet håndterer både fondsansøgninger, politiske indstillingerne, projektbeskrivelser og teksterne til hjemmesider og pjecer.
  • At du trives med sagsbehandling og formår at ”spille andre gode”.
  • At du er omstillingsparat, trives med forandringer og stor alsidighed i opgaver.
  • At du kan arbejde på tværs i en stor, politisk ledet organisation og opbygge tillidsfulde samarbejdsrelationer både eksternt og internt.
  • At du både kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for at planlægge og gennemføre projekter og processer i samarbejde med andre.
  • At du også er klar til at tage det tunge ”rugbrødsarbejde”, når opgaverne kræver det.

Derfor skal du vælge os:
Du vil få en alsidig opgaveportefølje og nogle dygtige kolleger med et stort engagement. Samtidig vil du selv få mulighed for at sætte dit præg på vores nyetablerede enhed.

Endelig vil dine opgaver være meget meningsfulde, da de indenfor de givne rammer handler om at skabe de bedst tænkelige vilkår for beboerne på plejehjemmene og deres pårørende.

Om afdelingen:
Stillingerne er forankret i staben i Ældre og Omsorg, der er den forvaltningsenhed i Sundhed og Omsorg, der administrerer plejehjemmene i Aarhus. Her vil du referere til stabsleder Kristian Dall.

Sundhed og Omsorg står aldrig stille, og hele vores omdrejningspunkt er Kærlig Kommune http://www.aarhus.dk/kaerligkommune. Du kan læse mere om vores strategi De fem ledetråde her.

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt den 1. oktober 2021.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.

Ugentligt timetal: 37 timer

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til stabsleder, Kristian Dall på 51576883

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 17. august 2021

Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 25. august 2021

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune:
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset ”Velkommen om bord” på Aarhus Kommunes kursusportal, Eloomi. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time.
Du skal bruge Microsoft Edge eller Google Chrome browser. Internet Explorer kan ikke køre Eloomi
For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du, hvis du ikke er ansat i Aarhus Kommune, oprette dig som bruger af Eloomi med dit cpr-nr.
Du finder Eloomi på: Aarhus Kommune | Login (eloomi.com)
1. Indtaste dit navn, efternavn og din e-mailadresse
2. Under ”TEAM” vælge ”Borger”
3. Trykke ”Opret bruger”
Du får nu tilsendt en aktiveringsmail, hvor du kan oprette en kode. Koden skal bestå af minimum otte karakterer og indeholde både store og små bogstaver, tal og specialtegn.
Tryk nu ”Aktiver bruger”.
Herefter har du adgang til Eloomi og de borgerrettede kurser, vi udbyder – herunder ”Velkommen om bord”.

Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Viby J
  • Tirsdag den 17. august 2021

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Viby J

    Du vejleder kunden og finder løsninger, så kunden altid foretrækker Uniwelco som sin samarbejdspartner. Du får ansvaret for at modtage og behandle ordrer. Du vil også have ansvaret for koordineri..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info
  • Konsulent i Århus N

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture?</p><p>If this sounds like you and you’re cu..
    • Konsulent
    • Århus N
    Få mere info
  • Konsulent i Åbyhøj

    Da vores gode kollega har valgt at søge nye udfordringer uden for branchen, har brug for dig der både med hoved, hjerte og stemme kan give vores kunder og vikarer den bedste service.Hvem er vi:.
    • Konsulent
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Konsulent i Århus

    Konsulent søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Konsulent
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Viby J over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
26. juli 2024 3
25. juli 2024 3
24. juli 2024 3
23. juli 2024 3
22. juli 2024 3
21. juli 2024 3
20. juli 2024 4
19. juli 2024 4
18. juli 2024 4
17. juli 2024 4
16. juli 2024 4
15. juli 2024 4
14. juli 2024 4
13. juli 2024 4
12. juli 2024 4
11. juli 2024 4
10. juli 2024 3
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3