Supporter til kemiske fremstillingsprocesser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

  • Manufacturing
  • Kalundborg

Vil du udfordres i et af verdens mest spændende og komplekse produktionsanlæg? Vil du være med til at implementere fremtidens Industry 4.0. løsninger og standarder? Er du drevet af at løse problemstillinger, som sikrer kvalitet og stabil levering af produkter i et voksende marked?

Vi søger en erfaren supporter til vores produktion af APIér i Kalundborg. Det er en stilling med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Vi bruger vores produktviden, vores problemløsnings kompetencer og mindset for kvalitet til at sikre alle processer fungerer så effektivt som muligt.

Om afdelingen

I Insulin Manufacturing 1 (IM1) producerer vi de vigtigste ingredienser i de nyeste Novo Nordisk produkter, Rybelsys® og Ozempic®. I afdelingen Fermentering & Recovery, har vi produceret Active Pharmaceutical Ingredients (API'er) for alle de forsøg, der førte til lanceringen af produkterne, og nu er vi klar til at producere i fuld skala, efter en omfattende opskalering af vores linje og de involverede processer.

Du bliver en del af teamet som supporterer de behov som er på linjen. Vi bruger en del af vores tid på at supportere produktion og bygge relationer som sikrer, at vi fuldt ud forstår de problemstillinger, som de arbejder med i produktionen – fra operatører, faglige specialister til teknikere. Når der opstår et problem – og helst før – driver vi problemløsningen samt udvikling af korrigerende og forebyggende foranstaltninger, som gøre det muligt for produktionen at fortsætte. Herudover er der forskellige opskaleringsudfordringer, hvor vi spiller en afgørende rolle med hensyn til at overvinde de forhindringer, der unødigt begrænser vores maksimale kapacitet.

Jobbet

Din primære opgave vil være at understøtte en kompleks produktion med fokus på kemiske fremstillingsprocesser, overfladekemi og/eller prøvetagningsmetoder og generelt sikre en stabil produktion med stærk kvalitetsbevidsthed. Dette omfatter din tilstedeværelse i produktionen, kørsel af systematisk problemløsning, håndtering af afvigelser og et ansvar for at sikre løbende opdatering af instruktioner og procedurer, så de opfylder de gældende GMP-krav og følger etablerede produktionsprocedurer. Du vil sandsynligvis bidrage til at gøre os klar til et voksende marked med større fleksibilitet, hvor vi anvender Industry 4.0 løsninger og standarder for automatisering, online sampling og real-time korrektioner.

Når der opstår pludselige udfordringer i vores produktion, vil det være dit ansvar at sikre, at der træffes foranstaltninger, så problemer kan løses hurtigt, effektivt og på det rigtige kvalitetsniveau. På den måde bliver vi ofte de personer, der får det hele op at køre igen – med dedikeret og dygtig hjælp fra alle vores erfarne operatører, teknikere og andre supportere. Et andet vigtigt aspekt af jobbet vil være at sikre optimeret ydeevne af produktionslinjerne ved at have et godt øje for forbedringsinitiativer, optimeringsmuligheder og LEAN aktiviteter inden for kvalitet og produktivitet, og at du er i stand til at lykkes med disse uafhængigt, udveksle indsigter med andre erhverv. Du vil håndtere mange samtidige opgaver, og det er derfor vigtigt, at du er god til at prioritere det vigtigste og samtidig bevare fokus på kvalitet.

Kvalifikationer

For at kvalificere dig til stillingen skal du have en kandidatgrad inden for kemi, biokemi, molekylærbiologi, mikrobiologi eller måske kemiteknik. Du har 2-5 års erfaring fra produktion i den farmaceutiske industri.

Vi forventer, at du er dygtig til valideringsteknikker, optimeringsstrategier, projektledelse, dataudnyttelse, revisioner/inspektioner eller en anden disciplin, der allerede har givet dig gode resultater inden for den farmaceutiske industri. Du er klar til at være go-to person for de sværeste udfordringer, når du har lært, hvordan vi gør tingene her.

Det er afgørende, at du har solid erfaring med GMP. Hvis du har kendskab til LEAN og flair for at sætte dig hurtigt ind i nye processer, er det absolut en fordel.

Som person er du en problemløser, og du trives i et dynamisk miljø, hvor der altid er flere interessante problemer at løse og opgaver at dykke ned i. Fleksibilitet og vilje til at tilpasse sig virksomhedens behov er en forudsætning, da du ofte navigerer i et miljø i forandring. Du arbejder selvstændigt, og du træffer beslutninger hurtigt uden at gå på kompromis med kvalitet eller innovativ tænkning. Det er nødvendigt, at du er udadvendt og har nemt ved at kommunikere med mange forskellige interessenter. Det er en forudsætning, at du kan kommunikere skriftligt og mundtlig på både dansk og engelsk.

Om Novo Nordisk Kalundborg

På vores site i Kalundborg fremstilles, raffineres, pakkes eller håndteres næsten alle Novo Nordisk-produkterne på andre måder. Vores processer spænder fra gæring af cellekulturer, der udtrykker aktive farmaceutiske ingredienser (API) over grovrensning, finrensrensning, formulering og påfyldning til emballage og den endelige distribution til 180 lande. Stedet dækker produktionsfabrikker, dedikerede rensningsanlæg, påfyldnings-, montage- og emballeringsfaciliteter foruden alle de laboratorier og kontorer, der understøtter dem. Her er forskellige typer af supportere afgørende for at validere vores initiativer, sikre overholdelse af lovgivningsmæssige krav, problemløsning, rettidige optimering og generelt opretholde en sikker og stabil produktion, samtidig med at vi er klar til en fremtid i konstant forandring.

Vi har 50 års ekspertise inden for bioteknologisk produktion hos Novo Nordisk i Kalundborg. Generationer af medarbejdere har udviklet deres faglige kvalifikationer, personlige færdigheder og karriere hos Novo Nordisk og har været med til at udvikle produktionsanlægget til at blive det største insulinproducerende anlæg i verden.

I dag producerer vores 3.000 medarbejdere halvdelen af verdens insulin og en række biofarmaceutiske produkter. Desuden samler og pakker vores færdige produktsektioner diabetes og biofarmaceutiske produkter.

Du vil snart fornemme, hvorfor Novo Nordisk Kalundborg er et meget unikt sted, og hvorfor vi brænder for at arbejde her. Du vil blive mødt med tillid og ansvar ved at byde og dedikerede kolleger velkommen. Novo Nordisk Kalundborg er en arbejdsplads, hvor engagement, udvikling og tværfaglighed er i fokus.

Kontakt

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte manager Morten Lomholt på telefon 3075 3566.

Ansøgningsfrist

Den 15. December. Send gerne din ansøgning allerede i dag, da vi løbende vurdere ansøgninger.

Millions rely on us

To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronic diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Kalundborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0