Bolig- og Planstyrelsen søger brandingeniør el. lig. til byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at gøre en forskel for byggebranchen og bruge din brandfaglige baggrund til at skabe rammerne for byggeriet? Har du kendskab til bygningsreglementet og har du lyst til at engagere dig i udviklingen af byggereguleringen? Så er der nu mulighed for en fagligt udfordrende hverdag med engagerede og dygtige kolleger, hvor du skal bruge din faglighed i feltet mellem teknik, jura og politik.

Om opgaverne

I Byggeri arbejder vi med byggeregulering, herunder bygningsreglementet og vejledningerne hertil. Vi gennemfører relevante analyser og projekter, og vi er i løbende dialog med en lang række interessenter. Derudover er der opgaver, som relaterer sig til vores øvrige nordiske og europæiske samarbejde, deltagelse i standardiseringsudvalg samt løbende teknisk sparring med kollegaerne. Generelt for vores opgaver gælder det, at måden vi løser dem på, har stor betydning for en bred kreds af interessenter inden for byggeriet.

I Byggeri løser vi vores opgaver i et samspil mellem teknikere, jurister og generalister, og vi har travlt. Vi mangler derfor endnu en dygtig kollega, der vil hjælpe os med løsningen af alle opgaverne inden for brandområdet. Og opgaverne er mange, forskelligartede og meget spændende, eksempelvis:

  • Fastlæggelse af kommende niveau for bygningers brandsikkerhed i forhold til bygningsreglementet
  • Opdatering af bygningsreglementets vejledning til kapitel 5 – brand, herunder opdatering og udarbejdelse af præ-accepterede løsninger for brandsikring af byggeri
  • Udarbejdelse og opdatering af øvrige vejledninger til bygningsreglementet vedrørende brandforhold
  • Initiativtager til og tovholder på projekter inden for brand
  • Deltagelse i standardiseringsudvalg
  • Departements- og ministerbetjening vedrørende brandmæssige forhold
  • Besvarelse af henvendelser til styrelsen vedrørende brandmæssige forhold

Vores opgaver kan kun løses i et samspil med flere faggrupper. Derfor består Byggeri af ingeniører, jurister og generalister, der har respekt for hinandens fagligheder og kender værdien af at dele viden med hinanden.

Byggeri består af ca. 32 medarbejdere og 2 personaleledere. Vi er en god blanding, har et godt sammenhold og et godt humør!

Om dig

Vi forventer, at du:

  • Har en byggeteknisk uddannelsesbaggrund som fx ingeniør eller konstruktør og kan bidrage til at udvikle klare regler, der kan omsættes til virkelighed på et teknisk kompliceret område
  • Har indsigt i bygningsreglementets tekniske kapitler (især om brand og gerne konstruktioner)
  • Har erfaring fra rådgiverbranchen, byggesagsbehandling, beredskaberne eller lignende
  • Er erfaren bruger af Office-pakken
  • Er en dygtig kommunikator og kan formulere dig fejlfrit både skriftligt og mundtligt på dansk
  • Trives i dialog med en bred vifte af eksterne samarbejdspartnere og interessenter
  • Er løsningsorienteret, tager initiativ og følger opgaverne til dørs
  • Har lyst til at være en del af en tværfaglig enhed, hvor du bidrager til et godt resultat, tager ansvar for egne opgaver og har blik for den samlede løsning
  • Trives i et miljø med stor lokal-og landspolitisk opmærksomhed samt en bred vifte af samarbejdspartnere og interessenter for bygherrer, leverandører, rådgivere, udførende, kommuner mv.

Vi tilbyder en arbejdsplads med dygtige, engagerede og søde kolleger, der arbejder for at skabe de bedste rammer for byggeriet i Danmark.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte personaleleder i Byggeri, Tania Bach Frydensberg på telefon 29 39 69 20.

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Afhængig af erfaring, kompetencer og kvalifikationer kan der blive tale om en indplacering som fuldmægtig eller specialkonsulent.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen og til besættelse snarest muligt.
Arbejdsstedet er i København, tæt på Dybbølsbro station med gode forbindelser til offentlig transport. Der er parkeringsmulighed i huset i egen parkeringskælder.

Der vil være perioder med en højere arbejdsbelastning, men vi tilstræber at tilrettelægge arbejdet fleksibelt og med respekt for, at der skal være god plads til fritid og familieliv. Der vil være mulighed for hjemmearbejde, hvor der bliver stillet relevant udstyr og inventar til rådighed.

Om Bolig- og Planstyrelsen

Bolig- og Planstyrelsen er en styrelse under Indenrigs- og Boligministeriet, der blev oprettet i begyndelsen af 2021. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet, hvor vi bidrager til at udvikle et sammenhængende Danmark med muligheder og udvikling i land og by. I vores arbejde lægger vi vægt på at skabe resultater af høj faglig kvalitet, og på at have et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Vi er ca. 180 medarbejdere, og du kan læse mere om styrelsen her.

Ansøgning

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 10. januar 2022.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København V
  • Mandag den 10. januar 2022

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i København Ø

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2100 København Ø
    • Marketingmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København

    Are you passionate about marketing? Do you possess a keen eye for detail and derive satisfaction from organizing information into cohesive structures? Then, you could be the ideal candidate to join..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Frederiksberg

    Er du skarp til E-Commerce, og er du passioneret omkring interiør og livsstil? Brænder du desuden for at skabe gode kunderelationer? Så har vi muligheden for dig!På vegne af 101 Copenhagen søge..
    • Marketingmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København K

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1