Medarbejder med politisk tæft til Økonomistyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du arbejde med ministerbetjening og politiske sager, og vil du være med til at udvikle den offentlige sektors indkøb, så det bliver bedre og grønnere? Så har vi måske jobbet til dig i Statens Indkøb i Økonomistyrelsen. Du kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde i en politisk kontekst og være med til at udvikle gode løsninger på indkøbsområdet.

Om stillingen Vi har i Statens Indkøb mange politiske sager om bl.a. digitalisering af de offentlige indkøb, indkøbet af juridiske ydelser hos Kammeradvokaten og implementeringen af regeringens strategi for grønne offentlige indkøb Grønne indkøb for en grøn fremtid.

Derfor har vi til vores team for policy og e-handel brug for en medarbejder med politisk tæft, der kan navigere i de politiske processer på Slotsholmen og vil være med til at finde gode løsninger på indkøbsområdet sammen med vores mange samarbejdspartnere.

Du vil få en varieret hverdag, hvor du både vil have ansvar for længerevarende projekter og skulle håndtere de mange mindre politiske sager, der løbende opstår.

Du vil bl.a. få følgende opgaver:

  • Ministerbetjening og håndtering af de løbende politiske sager på indkøbsområdet, herunder sager til regeringens økonomiudvalg
  • Policy-opgaver i relation til regeringens strategi for grønnere offentlige indkøb, bl.a. arbejdet med omstilling af den offentlige bilflåde til grønne biler
  • Udvikling af det fællesoffentlige indkøbssamarbejde med KL og Danske Regioner, herunder bidrag til de årlige økonomiforhandlinger
  • Analyseopgaver der kan understøtte udviklingen af det offentlige indkøb.

Din samlede opgaveportefølje vil blive sammensat på baggrund af dine erfaringer og interesser.

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø og kommer til at have en bred kontaktflade i Finansministeriets koncern, de øvrige ministerområder, resten af den offentlige sektor og blandt erhvervsorganisationerne.

Om dig Du kan enten være nyuddannet eller have nogle års erfaring med politiske processer fra et departement, en styrelse eller en anden politisk organisation.

Under alle omstændigheder regner vi med, at du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse (fx cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller cand.polit.).

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • har interesse for de politiske processer på Slotsholmen
  • er analytisk stærk og kan forstå kernen af komplekse sager
  • kan skrive skarpe politiske beslutningsoplæg
  • tager ansvar og sikre fremdrift i dine sager
  • er god til at finde løsninger i samarbejde internt og eksternt.

Herudover skal du være indstillet på at arbejde i et politisk miljø, hvor tempoet til tider er højt, og sagerne ofte er udfordrende. Det stiller høje krav, men betyder også, at der er rig mulighed for at udvikle sig og lære de politiske processer at kende indefra.

Om Statens Indkøb Statens Indkøb er en del af Økonomistyrelsen, der ligger ved Kongens Nytorv. Vi er en central aktør i det offentlige indkøb og har til formål at sikre professionelle, effektive og grønne indkøb gennem brugbare løsninger til staten. Vi har bl.a. ansvaret for regeringens indkøbspolitik og for at udbyde indkøbsaftaler som led i Statens Indkøbsprogram.

Efter sommerferien vil Statens Indkøb være en del af det nyoprettede Center for Indkøb og Udbud, der også omfatter et kontor for jura og rådgivning. Statens Indkøb vil bestå af ca. 20 medarbejdere fordelt på to teams: team for e-handel og policy, som du vil blive en del af, og team for udbud og projekter. Vi vil fremover fortsat i høj grad samarbejde på tværs af kontoret og det nyoprettede center.

I Statens Indkøb går vi positivt til nye udfordringer, og vi har fokus på høj faglig kvalitet og udvikling. Kontoret er desuden præget af en åben og humoristisk omgangstone, og det er vigtigt for os, at det er sjovt og spændende at gå på arbejde.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Vil du vide mere? Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Anders Frølich på telefon 61 96 85 11 eller 28 49 38 65 eller e‐mail [email protected].

Det praktiske Hvis stillingen har din interesse, så tryk på "Søg stillingen" og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag senest søndag den 15. august 2021.

Vi forventer at holde første runde samtaler i uge 33 og 34.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København K
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Økonom i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sikre en effektiv og stabil drift af vores økonomisystemer og vil du være med til at sikre, at vi løbende adopterer nye teknologiske muligheder i fremtiden?
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    The RiskPoint Group er en global Managing General Underwriter (MGU), der leverer førsteklasses forsikringsløsninger bakket op af forsikringsselskaber, som de agerer på vegne af. Du vil blive en del..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i Kastrup

    Vi er på en større digitaliseringsrejse, og har mange spændende projekter internt i huset. I den forbindelse søger vi en kollega til en tidsbegrænset stilling, som kan være med til at understøtte d..
    • Økonom
    • Kastrup
    Få mere info
  • Økonom i København

    Om stillingen:Som Payroll Specialist i SAS vil du indgå i vores lønafdeling, hvor du bliver ansvarlig for en bred vifte af opgaver relateret til løn- og personaleadministration. Du vil sikre korr..
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København K over tid

Dato Alle jobs som økonomer
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0