EHS Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Vi har brug for at opbygge og systematisere vores indsats indenfor miljø og sikkerhed i vores projekter og søger derfor en faglig kompetent EHS Partner. Vi søger en kvalificeret og dedikeret kollega, som kan hjælpe os med etableringen af solide systemer og processer til at styrke indsatsen for et sikkert arbejdsmiljø, både under udførelsen af vores projekter men også i den efterfølgende drift.
Om stillingen Du vil blive et vigtigt omdrejningspunkt i vores komplekse forsyningsprojekter, hvor du med din viden indenfor EHS området vil få til opgave at sikre korrekt og tidslig implementering af alle nødvendige sikkerhedsprocedurer. Du kommer til at agere sparringspartner for en større gruppe projektledere og får et bredt netværk af samarbejdspartnere på alle vores produktionsområder på Sjælland. Det er derfor vigtigt, at du åbent og med respekt for den enkelte, kan dele ud af din viden og indgå i et konstruktivt samarbejde, hvor gode relationer er nøglen til en veludført opgave. Du er ikke bange for at bede om hjælp og ser en styrke i at være nysgerrig. Du bliver ansvarlig for at give fagligt input på sikkerhedsområdet til vores projektleder på tværs af forskellige projekter. Du skal kunne arbejde struktureret, have gennemslagskraft, arbejde med systematisk problemløsning og kommunikere resultater og planer klart og tydeligt. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med både projektgrupper, ingeniørrådgiverfirmaer, lokale forsyningsselskaber, entreprenører samt masser af tekniske ansvarlige personer i de enkelte fabrikker, så dine kommunikations- og samarbejdsevner vil blive testet dagligt. Jobbet er baseret i Bagsværd, men du vil arbejde på tværs af alle projekterne og forventes at være mobil på hele Sjælland.
Kvalifikationer
• Vi ser gerne at du har en uddannelse som ingeniør, maskinmester eller har en anden tilsvarende relevant baggrund.
• Du har minimum et par års erfaring indenfor EHS området.
• Erfaring med projektarbejde, farmaceutisk produktion eller forsyningsvirksomhed vil være en fordel.
• Du forventes at beherske engelsk og dansk såvel mundtligt som skriftligt. Som person er du proaktiv, dedikeret, engageret og brænder for at levere høj kvalitet til alle samarbejdspartnere til den aftalte tid. Det forventes, at du kan arbejde struktureret, have gennemslagskraft og kommunikere klart og tydeligt. Du sætter tillid og personlige relationer højt og mener, at det er grundlaget for et godt samarbejde og for at kunne løse enhver opgave.
Du er selvstændig, identificerer muligheder, har det store overblik og kan træffe beslutninger samt stå ved dem. Du arbejder effektivt og struktureret, og sikrer et konstant flow i din opgaveeksekvering. Derudover er du er åben for forandringer.
Om afdelingen Corporate Facilities beskæftiger ca. 250 medarbejdere som medvirker til, at Novo Nordisk kan holde fokus mod kerneforretningen, som er produktionen, ved at tilbyde løsninger som er simple og agile, hvad enten det er infrastruktur, kontorfaciliteter, forsyninger og facility services. Vi leverer konkrete forretningsorienterede resultater ved at samarbejde på alle stadier i et givent projekt, som bidrager til en nemmere hverdag for alle medarbejdere i Novo Nordisk. Vi påtager os ansvaret fra dag ét på et højt fagligt niveau, og du vil opleve en kontinuerlig stejl læringskurve, hvor kun dine egne ambitioner sætter grænserne. Selve jobbet er placeret i afdelingen ”Sustainable Utility Projects”, som håndterer en portefølje af komplekse forsyningsprojekter på vores danske fabrikker. Vi arbejder strategisk med henblik på at gennemføre løsninger, som er bæredygtige på områder, der har kritisk karakter. Vi samarbejder på tværs af mange forskellige forretningsområder på Novo Nordisk og med eksterne samarbejdspartnere, heriblandt konsulenter og leverandører.
Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld får du muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger, og en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.
Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Project Director Henrik Vidstrup på tlf. +45 30791259.
Ansøgningsfrist
19. november 2023 Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Floor Manager - Flagship Store

    Fri kontakt
    Floor Manager - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. oktober 2024 55
30. september 2024 60
29. september 2024 67
28. september 2024 67
27. september 2024 62
26. september 2024 62
25. september 2024 59
24. september 2024 57
23. september 2024 55
22. september 2024 57
21. september 2024 56
20. september 2024 57
19. september 2024 58
18. september 2024 54
17. september 2024 53
16. september 2024 51
15. september 2024 56
14. september 2024 56
13. september 2024 50
12. september 2024 48
11. september 2024 48
10. september 2024 48
9. september 2024 48
8. september 2024 49
7. september 2024 49
6. september 2024 49
5. september 2024 49
4. september 2024 46
3. september 2024 46
2. september 2024 45
1. september 2024 47