Søndervang dagtilbud søger 3 pædagoger til vores vuggestueteams - 8260

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Om jobbet:
Mon der er noget galt siden de søger tre pædagoger? Nej vi omsætter midler fra finansstyrelsen til bedre normering. Vi har besluttet, at tildelingen skal gå til den tidlige indsats og dermed vores vuggestuer. Søndervang Dagtilbud består Børnehuset Ilden, Luften og Vandet. Hver afdeling består af to børnehavegrupper og to vuggestuegrupper. Alle tre afdelinger er tæt beliggende ved hinanden og deler legeplads. Stillingerne er i vores vuggestuegruppe, som er normeret til 12 børn. Vi arbejder på at skabe en kultur, hvor der er tæt samarbejde mellem børnehavestuerne og hvor strukturen er ens.

Din profil:
Vi lægger vægt på at du:
  • Er en faglig dygtig pædagog, der er anerkendende og tydelig i ord, kropssprog og handling.
  • Kan skabe og fastholde en tydelig struktur, hvor du tager ledelse af børnegruppen. En pædagog der kan anvise og guide børnene og tager ansvar for relationen, også der hvor børnenes reaktion er uhensigtsmæssige.
  • Er god til at iagttage, analysere og evaluere børnenes trivsel, dannelse, udvikling, læring og formår at tilrettelægge din praksis ift. den pædagogiske læreplan
  • Har lyst til og evner at indgå i et tæt samarbejde med forældre samt interne/eksterne samarbejdspartnere.
  • Kan indgå i et ligeværdigt forældresamarbejde, hvor du formår at lytte, formidle og dokumentere pædagogikken i dagligdagen
  • Er fagligt velfunderet og bevidst om at bruge dig selv professionelt i arbejdet.
  • Er initiativrig og ser dig selv som en vigtig del af en personalegruppe.
  • Besidder et godt humør og formår at være nysgerrig på den andens perspektiv.
  • Kan arbejde selvstændigt, men at du samtidig er en ”hold spiller”.
  • Kan reflektere over pædagogisk praksis og sætte pædagogikken på dagsordenen samt forbinde teori og praksis i konkrete aktiviteter der understøtter den pædagogiske læreplan.


Derfor skal du vælge os:
Vi tilbyder en spændende hverdag og fremtid med masser af muligheder, udfordringer og gejst.
Et godt miljø for børn og voksne med fokus på fællesskabet, et godt kollegialt samarbejde og gode rammer for sparring og faglig udvikling.
Vi vægter nærvær og små grupper, og vi er gode til at bruge både inde- og uderum dagen igennem. Vi understøtter trivsel og fordybelse hos børnene, idet vi som voksne er bevidste om at fordele os. Stuens struktur og aktiviteter tager udgangspunkt i børnenes behov og alder. Vi ser det som en af vores vigtigste opgaver at imødekomme og understøtte hvert enkelt barns behov ud fra barnets formåen.
Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.Ugentligt timetal: 25

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.
Hvis du vil vide mere:
Kontakt dagtilbudsleder Marianne Jepsen, hvis du gerne vil høre mere om stillingen
Mail: [email protected]

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 27. maj 2020

Vi forventer at afholder samtaler den 28.5. 2020. Da det er til tre afdelinger, vil nogle fra ansættelse udvalget deltage via teams, men du møder op fysisk. Vi ser frem til at hører fra dig
Start – gerne så hurtigt som muligt, men vi venter også på den rigtige. Vi tager højde for din planlagte ferie.
Om os
Søndervang Dagtilbuds tre afdelinger er placeret på fælles matrikel, sammen med skolen og klubben danner vi Søndervang Børne og Unge Univers.
I hverdagen samarbejder vi om at udvikle en fælles kultur og pædagogisk retning med afsæt i den styrkede læreplan og Aarhus Kommunes Børne og Unge politik. I det kommende år vil vi arbejde med video af os selv til en fælles faglig refleksion.

I Søndervang Dagtilbud tænker vi afdeling og dagtilbud som en fælles enhed, hvor vi spiller hinanden gode og står til rådighed for videndeling, sparring, feedback og feedforward. Vores pædagogik tager afsæt i en neuropædagogisk tilgang. Vi arbejder med begreber som ”før – under og efter” for det enkelte barn eller gruppe, mentaliseringskompetencer, mikro- og makroregulering samt NUZO.
Teamsamarbejde prioriteres højt - både igennem etablerede fagteams på tværs af dagtilbuddet og i egen afdeling. Vores sammenhængskraft giver dig mange kollegaer og muligheder for sparring og faglig udvikling. Du er i dit daglige virke tilknyttet en nærmeste leder. I dit samarbejde med nærmeste leder bruger vi begreber som neuroaffektive kompasser, og du har mulighed for sparring samt samskabelse om kerneopgaven.
Vores børnegruppe repræsenterer en mangfoldighed af forskellige familietyper og etnicitet, som vi beriges med. I dagligdagen lægger vi særligt vægt på at arbejde med barnets sproglige udvikling og dets sociale kompetencer, samt at klæde barnet på til at indgå i meningsfulde fællesskaber. Derudover har vi også et særligt fokus på forældresamarbejdet og bruger blandt andet tid på at rådgive og vejlede forældre i forældrerollen. Du vil få ansvar for pædagogiske aktiviteter som motorik, sproglege og ture ud af huset samt fungere som kontaktpædagog for en mindre gruppe børn.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Viby J
  • Onsdag den 27. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Viby J over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2