Projektmedarbejder med egne erfaringer fra psykiatrien til recovery-udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du skarp til udviklingsopgaver, har du egne erfaringer fra psykiatrien og har du lyst til at udvikle psykiatrien i en endnu mere recovery-orienteret retning sammen med patienter, pårørende, medarbejdere og ledere? Så har vi stillingen til dig!

Hos os får du gode muligheder for faglig udvikling og tæt samarbejde med interessenter på mange niveauer i hele Region Hovedstadens Psykiatri. Hvis dette lyder som noget for dig, så læs videre!

Dine opgaver

Du vil blive en del af vores lille velfungerende implementeringsteam med leder, projektleder og konsulent, hvor vi arbejder med recovery-orienteret organisationsudvikling. Vi hører til på Kompetencecenter for Rehabilitering og Recovery, der dækker hele Region Hovedstadens Psykiatri.

Du kommer til at være med til vores primære opgave, nemlig at understøtte og facilitere implementeringen af en modenhedsmodel for recovery, som alle afsnit skal bruge til at udvikle praksis i en endnu mere recovery-orienteret retning.

Konkret vil du:

  • Få en central rolle i implementeringen af modenhedsmodellen og får sammen med det øvrige team ansvaret for at tilrettelægge og facilitere workshops og møder i samarbejde med de psykiatriske centre og afsnit.


  • Gøre brug af dine egne erfaringer som patient, når du understøtter, at patienternes perspektiv indgår som en fast del af teamets opgaveløsning og samarbejde med afsnittene.


  • Producere redskaber, processer og materialer, der kan understøtte afsnittenes arbejde med modellen og recovery.

Om os

Implementeringsteamet arbejder tæt sammen den centrale administration i Region Hovedstadens Psykiatri og de psykiatriske centre.

Modenhedsmodellen er et redskab, som afsnittene bruger til dialog om deres nuværende grad af recovery-orientering og herefter til at beslutte hvilke initiativer, de igangsætter for i endnu højere grad at understøtte patienternes recovery-proces.

Vi samarbejder med center- og afsnitsledelsen, personalet, patienter og pårørende om at tilrettelægge dette udviklingsarbejde, så vi opnår meningsfulde og varige kulturændringer til gavn for patienterne.

Dine kvalifikationer

Det er vigtigt, at du er teamorienteret, er dygtig til at opbygge gode samarbejdsrelationer og er åben overfor andres viden, faglighed og perspektiver. Alt dette er vigtigt, når du skal arbejde tæt sammen med ledelse og personale i de psykiatriske centre og afsnit om at implementere modellen.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har lyst til at kvalificere implementeringsarbejdet med afsæt i dine egne erfaringer som patient i psykiatrien
  • Nyder at arbejde med udviklingsopgaver
  • Har en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau, måske inden for det sundhedsfaglige område
  • Har kendskab til og interesse for recovery
  • Har interesse for procesledelse og organisationsudvikling og mod på at facilitere møder og workshops
  • Er en god formidler både mundtligt og skriftligt
  • Arbejder selvstændigt med dine opgaver og følger dem til dørs

Vi tilbyder

  • Et meningsfuldt og spændende job i et miljø, hvor der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling og stort fokus på samarbejde
  • Dygtige og engagerede kollegaer, der værdsætter faglig sparring, samarbejde og godt humør
  • En varieret hverdag fyldt med nye udviklingsopgaver og nødder, der skal knækkes

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du har lyst til at bidrage med dine egne erfaringer fra psykiatrien og din udviklingssans.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 30 timer om ugen med tiltrædelse per 1. oktober 2021. Stillingen er tidsbegrænset og er til besættelse frem til 31. december 2022.

Teamet hører til på Psykiatrisk Center Ballerup.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Søg via link senest d. 6. august 2021. Du bedes uploade CV og relevante uddannelsesbeviser sammen med din ansøgning. Samtaler vil blive afholdt d. 17. august 2021.

Ansøgningsprocedure

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte projektleder Anne Bøgh Mortensen på tlf. 23725597 eller leder af Kompetencecenteret Lone Petersen på tlf. 21995743.

Om Psykiatrisk Center Ballerup

Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Læs og hør mere Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ballerup
  • Fredag den 06. august 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Taastrup

    Har du det bedst, når du selvstændigt styrer projekter i mål fra A til Z? Ser du dig selv i en serviceorienteret entreprenørvirksomhed, hvor gode relationer og kompetent faglig sparring er i højsæd..
    • Projektleder
    • Taastrup
    Få mere info
  • Projektleder

    Brænder du for at skabe projekter og daglig drift, der giver energieffektive bygninger med et godt indeklima? [xxxxx] søger en projektleder, der bidrager til at skabe de bedste rammer for .
    • Projektleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektassistent til one of a kind byggeprojekt i ...

    Projektassistent til one of a kind byggeprojekt, København Dette job er for dig, som vil være del af et højprofileret gigabyggeprojekt under Forsvarsministeriet, der former danmarkshistorie. By..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 7
30. august 2024 6
29. august 2024 7
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 9
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 10
22. august 2024 11
21. august 2024 9
20. august 2024 8
19. august 2024 8
18. august 2024 9
17. august 2024 9
16. august 2024 9
15. august 2024 9
14. august 2024 9
13. august 2024 9
12. august 2024 10
11. august 2024 10
10. august 2024 10
9. august 2024 10
8. august 2024 10
7. august 2024 9