Medarbejder til spændende projekt med stort overblik og solide projektfaglige og administrative kompetencer til Cente...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at redde liv og medvirke til at skabe grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen i Region Hovedstaden? Så mangler vi dig til at understøtte et stort spændende program.

Enheden Diagnostiske systemer i Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) i Region Hovedstaden søger en lead til et projektkontor med erfaring indenfor ledelsessupport og med solide projektfaglige og administrative kompetencer. Du skal samtidig kunne gennemføre mindre projekter og analyser. Du skal bistå projektets ledelse i de daglige koordineringsopgaver og arbejde med mange forskellige typer af opgaver inden for sundheds-it i et større projekt.

Du skal arbejde i et projektteam, der anskaffer et nyt billedbehandlingssystem til Regionen. Vi stiler mod at være blandt verdens bedste til det vi gør, både i samarbejde med vores klinikere, resten af CIMT, regionen og de øvrige regioner. Vi håndterer mange spændende opgaver og har travlt, da der er en stram tidsplan på projektet.

Om stillingen
Stillingen er en fuldtidsstilling med opgaver indenfor support af programledelsen, styregruppen og projektet. Der vil desuden være en række interne koordinations- og projektledelsesopgaver, hvor du vil få et selvstændigt ansvar.

Du vil få en stor kontaktflade til en lang række interessenter, da snitfladerne er mange og vores opgaven er komplekst.

Du vil få stor indflydelse på dit kommende job, da stillingen er nyoprettet.

Opgaverne kan bestå i:

  • Daglig styring af mindre PMO team
  • Ledelsessupport til programledelsen og styregruppen
  • Sikre styregruppe forberedelse, herunder sikre kvalificerede beslutningsoplæg, og i den forbindelse tværfagligt input/afklaringer, og opstille fordele/ulemper/cost/risk/konsekvenser
  • At sikre overblik over og opfølgning på beslutninger og afledte aktioner
  • Opfølgning på økonomi, risici, issues, ressourcer, planer og effektmål
  • Sekretariatsbetjening ved møder i projektet
  • Koordination af opgaver, større aktiviteter og skriftlige produkter
  • Uarbejdelse af rapporteringer
  • Udarbejdelse af diverse skriftlige materialer, herunder sagsfremstillinger, høringer, oplæg mm.
  • Støtte programledelsen og teamet i ad hoc opgaver og afhjælpning af eskalationer

Om dig
Vi søger en kollega, som har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau.

Vi forventer, at du:

  • har erfaring med sekretariatsbetjening af ledelsesfora, styregrupper eller lignende
  • har erfaring med interessenthåndtering og kan begå dig i et stort og komplekst interessentlandskab, gerne med erfaring fra en politisk ledet virksomhed
  • selvstændigt søger viden og information og gør brug af denne til at udvikle og omsætte din faglighed i løsning af opgaverne
  • har analytisk sans og arbejder struktureret
  • har en skarp pen og kan skære en sag til, så beslutninger kan træffes på et præcist og oplyst grundlag
  • kan følge effektivt op på aftaler og sikre, at deadlines overholdes
  • har erfaring med at lede projekter, og/eller et PMO
  • er proaktiv, tager et stærkt ejerskab og har et stærkt afslutter-gen
  • har et godt humør, diplomatisk tæft og gode samarbejdsevner

Om os
Vi er en ny enhed på ca. 70 medarbejdere fordelt i to sektioner og et projektteam. Vi er en blandet medarbejdergruppe med mange forskellige faglige baggrunde, vi lægger stor vægt på et godt fagligt og socialt fællesskab, hvor vi samarbejder og bruger hinandens kompetencer. I alt hvad vi gør, sætter vi kunderne i centrum. Vi har en uformel kultur med kolleger, der er klar til at hjælpe og støtte dig som ny.

Du vil blive forankret i et team, som består af 15 projektledere og forretningsanalytikere, hvor du vil få et fagligt ståsted sammen med kolleger, som har opgaver der ligner dine.

CIMT er Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi. Vi driver, supporterer og udvikler It, medico-udstyr og telefoni på Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre. CIMT beskæftiger ca. 900 mennesker og har et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder.

Du kan læse mere om os her: www.regionh.dk/imt

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen har en arbejdstid på 37 timer pr. uge, og du vil komme til at sidde på Lyngbyvej 28, 2100 København Ø. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med udgangspunkt i gældende overenskomst og med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Annette Kirchheiner på telefon 24879923.

Ansøgningsfrist 11.8.2021

Samtaler vil finde sted i uge 33 eller 34.

Forventet startdato er hurtigst muligt og senest den 1. oktober 2021.

Vi ser potentialer i sundhedsteknologien for patienter og klinikere

Sundhedsteknologi spiller en voksende rolle i udviklingen af effektiv forebyggelse, behandling og forskning.

Sundhedsteknologien bidrager med svar på udfordringerne med en aldrende befolkning, flere kronikere, pandemier og øgende forventninger fra borgere, klinikere og politikeres side.

Sundhedsteknologien åbner nye muligheder for mere sammenhængende, involverende og skræddersyede forløb for patienterne.

Vi udvikler løsninger i samspil med hospitalerne, vores leverandører og andre.

CIMT's mission er at være hospitalernes partner. Vi bidrager til at reducere udfordringer og realisere muligheder. Vi skaber resultater i et økosystem med stærke kompetencer inden for den kliniske verden. Mange af vores aktiviteter foregår i nationale og fællesregionale regi. I et tæt samarbejde med kommuner, praksislæger og de øvrige regioner, udvikler vi nye løsninger inden for fx telemedicin til KOL-patienter, ny it-løsninger til gravide, og fælles regional løsning til patologisvar.

Vi investerer i teknologi for milliarder inden for rammer sat af Regionsrådet. I udviklingen af nye løsninger for især Sundhedsplatformen arbejder vi stadig mere agilt. Samtidig sætter vi en ære i velfungerende drift, support og helpdesk-service til vores mange brugere.

Vi leverer, sammen med vores leverandører, en fuldautomatisk og delvist robot-betjent sterilcentral, ligeledes fuldautomatiske laboratorier, avancerede skannere og operationsstuer med bl.a. robotkirurgi. Med Sundheds-platformen har vi leveret en af verdens største installationer af elektroniske patientjournaler. Som app til borgerne vokser Min Sundhedsplatform markant i både funktionalitet og antal brugere.

Vi er ambitiøse

Kravene til os er store. Også dem vi sætter selv. Uanset om vi leverer respiratorer til epidemier, store billeddiagnostiske systemer eller apps til patienter og pårørende.

Som Danmarks største offentlige sundhedsteknologiske virksomhed har vi med godt 1.000 medarbejdere den kritiske masse på mange områder. Vi repræsenterer og hylder en stor mangfoldighed, og mange af vores leverancer præsteres på tværs af faglige og organisatoriske skel. På andre områder arbejder vi med leverandører og rådgivere frem imod stadig mere modne relationer og bedre leverancer.

Vores mission er vores vigtigste aktiv for motivation. Vækst i medarbejderes kompetencer er garanteret af dynamikken i sundhedsteknologien. Arbejdsmiljøet er højt prioriteret i ledelse og samarbejdsorganer. Den grønne dagsorden fremmes med løsninger, der sparer energi og reducerer transport.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København Ø
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

  • Project Coordinator - Afghan Diaspora Engagement

    Are you motivated to work in one of the largest humanitarian organisations worldwide and become part of a global organisation with a strong drive for assisting and protecting displaced people and e..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder

    Brænder du for at skabe projekter og daglig drift, der giver energieffektive bygninger med et godt indeklima? [xxxxx] søger en projektleder, der bidrager til at skabe de bedste rammer for .
    • Projektleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Projektleder - Maskiner - Life Science - København

    Har du ambitionerne og potentialet til at blive projektleder hos SCANBUR A/S i Karlslunde, så har du nu chancen for at komme med på rejsen.SCANBUR er en international familieejet virksomhed m..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2