Projektleder/bygningskonstruktør til byggerier ved Projekt Universitetshospital Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Projekt Universitetshospital Køge omfatter en række byggeetaper med senge- og behandlingsbygning, sterilcentral, laboratorier m.v., der gennemføres som totalentrepriser samt i det eksisterende hospital løbende ombygningsopgaver, der forventes gennemført som hoved- eller storentrepriser. Vi har derfor brug for en kompetent person, der især kan varetage bygherres interesser ved bygherretilsyn og forestå projektledelse af mindre delprojekter.

Den du er
Du er målorienteret og kan arbejde selvstændigt. Som person er du udadvendt, god til at skabe relationer og du formår at skabe resultater gennem samarbejde. Du ser samarbejde med mange interessenter som en styrke for projektet, og du formår at lytte og fastholde de overordnede linjer for projektet, så de fastlagte leverancer kommer i mål.

Som person er du åben, troværdig og stærk i din kommunikation. Engagement, kreativitet og handlekraft er nogle af dine styrker. Du trives i et dynamisk og komplekst miljø, hvor du evner at være løsningsorienteret samtidig med, at du fastholder projektets fokus.

Projektstyringen tager ud­gangs­punkt i klassiske værktøjer som dialog og samarbejde, planlægning, rapportering, risikohåndtering, kvalitetsstyring og håndtering af interessenter; alt sammen discipliner, hvor vi forventer, du er kompetent.

Dine kompetencer
Du har en generel bred byggeteknisk viden med særlig erfaring og kom­petencer indenfor hospitalsbyggeri eller andre komplekse byggerier. Din erfaring sætter dig i stand til at gennemskue konsekvenserne af de løsningsforslag, totalentreprenør eller rådgivere fremlægger og til at indgå i en konstruktiv dialog herom.

Den ideelle kandidat er uddannet bygningskonstruktør gerne suppleret med projektlederuddannelse. Desuden lægger vi vægt på, at du

  • er procesorienteret og har indgående kendskab til, hvordan processer i byggeprojekter håndteres
  • kan forestå fagligt bygherretilsyn på de forskellige byggeetaper
  • kan forestå projektledelse af mindre delprojekter
  • kan arbejde selvstændigt, men også samarbejde på tværs af organisationen
  • har en pragmatisk og struktureret tilgang til arbejdet
  • taler og skriver dansk og engelsk

Vi tilbyder
For den rette person vil der være mulighed for et særdeles spændende og udviklende job. Du får selvstændigt ansvar, faglige udfordringer og engagerede kolleger i et stærkt, ambitiøst, tværfagligt team. Det primære arbejdssted er det fælles projektkontor i Køge.

Løn og ansættelsesvilkår efter aftale og gældende overenskomst.

Er det noget for dig, så skriv en begrundet ansøgning inkluderet CV og referencer, og send den til os.

Om projektet
Det eksisterende hospital udbygges til fremtidens store universitetshospital i Region Sjælland med ca. 800 senge. Hospitalet får ansvar for al specialiseret behandling i regionen. Det fremtidige hospital bliver ca. tre gange så stort som det eksisterende hospital.

Projektet er delt i to hovedspor med en ansvarlig projektchef for henholdsvis:

  • Byggeri og anlæg
  • Udstyr

Herudover er der en projektchef med ansvar for økonomi- og risikostyring samt Contract Management.

Ansvaret for gennemførelse af det fysiske byggeri er forankret i byggeri og anlæg, og stillingen vil primært få reference til projektchefen for byggeri og anlæg.

Udstyrssporet står for planlægning af medicoteknisk udstyr, it (hardware), teknisk og løst inventar. Herudover indgår der i projektteamet tværgående områder, der varetager ansvar for henholdsvis brugerprocesser, innovation og kommunikation.

Ansøgningsfrist 9. august 2021

Flere oplysninger om stillingen kan fås hos projektchef Jens Peter Nielsen, tlf. 93 56 76 13 eller projektdirektør Helle Gaub, tlf. 24 96 97 34. Læs mere om projektet på www.regionsjaelland.dk/koege2020

Tiltrædelse snarest muligt.

Ansættelsessamtaler holdes den 16. og 18. august 2021.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Køge
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Kalundborg

    Are you passionate about leading innovative projects and ready to take on the challenge of building a cutting-edge Quality Control facility from the ground up? Do you have the expertise to drive co..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Are you an accomplished Project Manager with a track record of effectively guiding teams and projects to success? Do you aspire to work in a project department where we pioneer warehouses for the f..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    -with a passion for people, process and project Would you like to join a dynamic global company and work on an exciting new project? Do you want to work with dedicated and experienced biotech manuf..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Køge

    Er du vores nye Projektchef til Fjernvarmeafdelingen i Køge? Er du klar til at tage styringen i et af Nordens førende tekniske installations- og servicevirksomheder? Vi søger en dygtig og erfar..
    • Projektleder
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Køge over tid

Dato Alle jobs som projektledere
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 2
23. juli 2024 2
22. juli 2024 2
21. juli 2024 2
20. juli 2024 2
19. juli 2024 2
18. juli 2024 2
17. juli 2024 2
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1