ASSISTENT MED KENDSKAB TIL FORSVARETS INDKØB OG ØKONOMI SØGES TIL FORSVARSAKADEMIET

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Kan du lide at arbejde med tal, indkøbsprocedurer og forvalte indkøb af serviceydelser, kunne dette være noget for dig. Vi mangler således en dygtig, serviceminded og IT-kyndig kollega i en nyoprettet stilling i vores Indkøbsteam. Her vil du i det daglige skulle forvalte indkøb af serviceydelser for hele Forsvarsakademiets myndighedsområde

Om os

Indkøbsteamet, som er den del af Forsvarsakademiet, er organisatorisk placeret i Garnisonsstøttesektionen. Sektionen har en bred vifte af opgaver inden for materielforvaltning, etablissement koordination, repro opgaver og indkøb.

Vi er 12 kollegaer fordelt i 3 teams. Sektionen er en ren driftssektion til understøttelse af staben og skolerne under FAK med deres tilhørende uddannelser. I Garnisonsstøttesektionen er der fokus på trivsel, god service og en fortsat stabil drift af de mange opgaver.

Om stillingen

Du vil blive en del af et dynamisk indkøbsteam, hvor der er fokus på drift og levering af et højt serviceniveau. Teamet består af 3 medarbejdere og i perioder også 1 kontorelev. De fleste opgaver vil være i form af service til Forsvarsakademiet faste medarbejdere i forbindelse med behandling af de mange indkommende anmodninger om indkøb, samt administration og efterbehandling af tidligere indkøb.

Som en del af teamet skal du yde støtte til hele Forsvarsakademiet og varetage sagsbehandling samt optimering på en lang række indkøbsområder. Du skal ligeledes sikre en løbende udvikling og kvalitetssikring af sags- og ordrebehandlingsområdet.

Dine samarbejdspartnere vil være medarbejdere med ansvarsområder indenfor ledelsesstøtte, jura, udbudsarbejde, projektledelse, kommunikation, HR og regnskab. Det vil derfor være en fordel for dig, hvis du trives med at have et bredt og alsidigt interessefelt.

For at håndtere det store flow af anmodninger, behandlinger og opfølgning af indkøb, har Forsvarsakademiet over tid udviklet et særdeles effektivt system i form af en Indkøbsportal. En portal, der fra flere eksterne styrelser, er blevet rost for sin opbygning og styrring af indkøbsordre. Du vil således også blive en væsentlig spiller i f.t. vedligeholdelse og udvikling af denne portal.

Mere specifikt vil dine opgaver ligge indenfor følgende hovedområder:
- Oprettelse, ændring og sletning af indkøbsordrer.
- Bogføring og controlling af indkøb.
- Støtte til Forsvarsakademiets medarbejdere og ledelse i forhold til forvaltningsregler indenfor indkøb.
- Støtte til indkøb på Forsvarsakademiets interne indkøbsportal.
- Udvikling af indkøb indenfor Forsvarsakademiet.
- Behandling af fakturaer i Workflow.
- Deltagelse i diverse møder som sektionen har interesser i.
- Varetagelse af fælles postkasse på mail.
- Løbende deltagelse i udvikling af Forsvarsakademiets indkøbs- og afregningsområder.
- Støtte og behandling af forefalden administrative opgaver på tværs af organisationen.

Om dig

Vi ser helst, at du har en relevant indkøbs- eller kontoruddannelse og gerne erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med indkøb og behandling af fakturaer, og besidder en høj faglig- og selvstændighed.

Vi ser gerne at du allerede har kendskab til systemet SAP inden for indkøbsområdet. Men har du den rette profil og personlighed samt en solid teoretisk viden om et relevant fagområde, hører vi meget gerne fra dig uanset din erfaring med dette. Ligeledes vil det være en fordel, hvis du har erfaring med journalisering i f.eks. Workzone.

Du har gode skriftlige og mundtlige kommunikations- og formidlingsevner på dansk, og formår at kommunikere komplekse informationer til medarbejdere på alle niveauer.

Personligt arbejder du engageret, struktureret, kvalitetsbevidst og tager ansvar og ejerskab for dine opgaver. Du brænder for at udvikle dig selv i et dynamisk arbejdsmiljø, og du forstår værdien af at bidrage til et godt arbejdsmiljø gennem konstruktiv sparring, frihed under ansvar, åbenhed og nytænkning.

Vi forstiller os, at du trives med en respektfuld, uformel omgangstone. Vores medarbejdere vokser ved videndeling og anerkendende feedback, og vi forestiller os, at du gør det samme.

Du trives med at arbejde på tværs af organisationen, er positiv af natur og god til at opbygge og vedligeholde relationer, ikke mindst sociale.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Basislønnen er 24.779,37 kr. pr. måned.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNNG
Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte Faglig leder Morten Stig Bork Jørgensen på telefon 7281 7147 eller Sektionschef CSG Kim Adsersen på telefon 6130 6023.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Anette Sveidahl på telefon 7281 9125.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 13. juli 2021.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSAKADEMIET
Forsvarsakademiet (FAK) bidrager til Forsvarets opgaveløsning ved at levere relevante og tidssvarende uddannelser samt forskning og rådgivning til Forsvarets medarbejdere og myndigheder. Dertil støtter FAK koncernen med kursusadministration samt vejledning i pædagogik og digitale læringsformer.
FAK består af tjenestesteder i henholdsvis København, Varde, Karup og Frederikshavn og udbyder grund- og videreuddannelserne, herunder sergent- og officersuddannelser, inkl. sprogofficersuddannelsen, Den Militære Akademiuddannelse samt Master i Militære Studier. Derudover udbyder FAK en lang række efteruddannelser, der bidrager til, at Forsvarets medarbejdere og reserven kan løse deres opgaver effektivt og professionelt gennem hele karrieren.
FAK gennemfører forskning og udvikling indenfor de tre militære kerneområder; militære operationer, militær strategi og militær ledelse samt tilknyttede områder som krigshistorie, kulturforståelse og militær teknologi. FAK indgår i samarbejder med både danske og udenlandske forsknings- og uddannelsesinstitutioner og bidrager til udvikling af NATO's doktriner og forskningsprojekter. Vidensproduktionen understøtter uddannelserne, men anvendes og formidles også bredt til gavn for Forsvaret, nationale og internationale samarbejdspartnere samt samfundet som helhed. Læs mere på fak.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København Ø
  • Tirsdag den 13. juli 2021

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Document Controller

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, helping to guide the public and private sectors in the delivery of technologies and systems to meet global and national ne..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsspecialist til Frederiksberg Kommune

    På vegne af Frederiksberg Kommune, søger [xxxxx] Search & Selection en struktureret og engageret regnskabsspecialist, der vil være med til at sikre høj faglig kvalitet og sikkerhed i koordineringe..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksberg

    Er du detaljeorienteret, og brænder du for at holde styr på tallene? Har du erfaring med debitorbogholderi, og besidder du en naturlig evne til at skabe struktur i dine arbejdsopgaver? Så er dette .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
6. september 2024 6
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 7
20. august 2024 8
19. august 2024 8
18. august 2024 8
17. august 2024 8
16. august 2024 8
15. august 2024 8
14. august 2024 7
13. august 2024 8
12. august 2024 8
11. august 2024 6
10. august 2024 6
9. august 2024 6
8. august 2024 6
7. august 2024 5