Funktionsleder til legal og samfundsbeskyttende postkontrol i Toldstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kastrup

Vil du lede en nyetableret enhed, hvor du i tæt samarbejde med dine medarbejdere sikrer EU’s toldindtægter og forhindrer indførsel af ulovlige varer gennem effektiv kontrol af post- og pakkeforsendelser? Kan du motivere og sparre med fagligt dygtige medarbejdere, så både de og enheden når målene? Vil du bidrage til en vigtig finansiel og samfundsbeskyttende opgave, hvor vi varetager vores myndighedsrolle med fokus på ordentlighed og pålidelighed? Så er du måske vores nye funktionsleder til Toldstyrelsen i Kastrup.

Stå i spidsen for en opgave med stor samfundsmæssig betydning
Vi søger en kompetent funktionsleder til enheden T29, Postkontrol i Kastrup, der har ansvar for at kontrollere post- og pakkeforsendelser og gennemføre dokumentkontrol i toldsystemerne. Enhedens arbejde er afgørende for at sikre EU’s toldindtægter og beskytte borgere, virksomheder og samfund mod ulovlige varer, der truer bl.a. sikkerhed, sundhed og miljø samt virksomheders varerettigheder. Opgaverne kræver jævnligt samarbejde med bl.a. post- og kurérvirksomheder og politiet, Lægemiddelstyrelsen, Sikkerhedsstyrelsen og andre ressortmyndigheder.

Frem mod 2025 skal Danmark, i lighed med alle andre medlemslande i EU’s toldunion, opdatere eller udskifte alle toldsystemer, så de lever op til kravene i EU’s toldkodeks. Det skal sikre, at data kan udveksles på samme måde i hele unionen. Et af systemerne er et nyt importkontrolsystem, som varetransportøren skal indsende oplysninger til, når varer ankommer til EU’s ydre grænse fra et ikke-EU-land. Importkontrolsystemet har indflydelse på arbejdsmetoder og processer i postkontrollen, og det er din enheds opgave er at understøtte integration og implementering af det nye system i forbindelse med kontrollen af post og pakker.

Derudover har du ansvar for den daglige drift samt personale- og ledelsesmæssige opgaver. Du står i spidsen for ca. 18 engagerede medarbejdere, der arbejder i skiftende vagter, og som er geografisk placeret i Internationalt Postcenter i Kastrup samt i postterminalen i Taastrup.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte at:

  • deltage aktivt i enhedens arbejde, så du får kendskab til opgaven og kan sikre løbende forbedringer
  • sikre samhørighed, videndeling og læring blandt medarbejdere, der er placeret på tre lokaliteter med hver deres fagområde – legal kontrol og smuglerikontrol
  • implementere driftsstyring og fortsætte arbejdet med at indføre driftstavler
  • implementere og følge op på effektmålinger (KPI’er)
  • forestå fx 1:1-samtaler og teammøder og følge op på trivselsmålinger med fokus på et godt arbejdsmiljø.

Du refererer direkte til Toldstyrelsens kontroldirektør og indgår i en større ledergruppe, hvor åbenhed, sparring og gensidig hjælp er nøgleord.

Samarbejdsorienteret og udviklingsorienteret leder med pondus
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende – vi lægger størst vægt på din ledelsesmæssige baggrund og dine menneskelige egenskaber. Vi ser gerne, at du har nogle års erfaring med ledelse og udvikling af medarbejdere. På vores interne Toldakademi vil du få en systematisk oplæring, hvis du ikke i forvejen har kendskab til toldopgaven.

Du er engageret, empatisk og har fokus på trivsel og udvikling, så du kan støtte medarbejderne i forbindelse med forandringer.

Desuden lægger vi vægt på, at du med din:

  • interesse for at gå i dybden finder nye alternative løsninger og kan effektivisere og optimere den daglige drift
  • gennemslagskraft kommunikerer klart og tydeligt, samtidig med at du motiverer medarbejderne, så de hele tiden har forudsætningerne for at udfolde deres potentiale
  • store menneskelige forståelse og tolerance understøtter medarbejdernes kompetenceudvikling og følger op på effekten af den
  • gode sociale kontakt opdyrker relationer både internt og eksternt og er en synlig og professionel repræsentant for enheden og Toldstyrelsen.

Tempoet er ofte højt, og indimellem skal beslutningerne træffes hurtigt. Derfor forventer vi, at du trives med travlhed og uforudsigelighed og kan give medarbejderne en følelse af stabilitet i en foranderlig og kompleks hverdag.

Vi sikrer effektiv toldkontrol
Toldstyrelsen har ca. 900 medarbejdere fordelt over hele landet. Vi kommer med vidt forskellige baggrunde og fagligheder – men vi er alle drevet af at tage del i en vigtig opgave, og vi er stolte af de resultater, vi skaber. I kontrolenhederne arbejder vi hver dag på at sikre det danske samfund mod ulovlige og farlige varer og på, at virksomheder og borgere betaler den korrekte told. Hvis du har lyst til at samarbejde med engagerede kolleger i hele landet og vil være med til at løse en international opgave, der skaber værdi for Danmark og sikrer det danske samfund, så er Toldstyrelsen noget for dig. Sammen skaber vi muligheder på tværs af grænser.

Ansøgning og kontakt
Send ansøgning, CV, eksamenspapirer og evt. yderligere materiale senest mandag den 9. august 2021 kl. 12 via linket ”Søg stillingen”.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontroldirektør Michael Lund på telefon 72 37 47 19 på torsdage fra 15-17.

Vi forventer at holde første samtalerunde torsdag den 12. august 2021, anden samtalerunde torsdag den 19. august 2021 samt evt. tredje samtale fredag den 20. august 2021. Der vil indgå en personprofilanalyse og en logisk test i processen. Forud for ansættelse indhenter vi referencer og straffeattest.

Ansættelse sker under forudsætning af, at du via Politiets Efterretningstjeneste kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden HEMMELIGT (HEM), da du skal arbejde med klassificerede dokumenter og systemer.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er klassificeret i lønramme 36. Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Internationalt Postcenter, Kystvejen 26, 2770 Kastrup. Da du har medarbejdere på to lokaliteter, skal du være indstillet på at varetage opgaver på begge adresser.

Læs mere om ansættelse i Toldstyrelsen på toldst.dk/job.

Toldstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Kastrup
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Valby

    Department Butik Placeringer [xxxxx] Valby
    • Afdelingsleder
    • Valby
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Dragør

    Vi søger en souschef her i Børnehuset Sølyst, og tænker du det er lige noget for dig. Så læs med her.Er du klar til at tage teten og være en inspirerende souschef i et Børnehus, hvor du kan være .
    • Afdelingsleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    SAS GROUND HANDLING DENMARK - SØGER HEAD OF OPERATIONSVi søger en Head of Operations, som skal have det overordnede operationelle driftsansvar for SAS Ground Handling i Danmark. Du vil bli..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Kastrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. juli 2024 5
25. juli 2024 6
24. juli 2024 6
23. juli 2024 6
22. juli 2024 6
21. juli 2024 5
20. juli 2024 5
19. juli 2024 5
18. juli 2024 5
17. juli 2024 5
16. juli 2024 5
15. juli 2024 5
14. juli 2024 5
13. juli 2024 5
12. juli 2024 4
11. juli 2024 4
10. juli 2024 4
9. juli 2024 3
8. juli 2024 5
7. juli 2024 5
6. juli 2024 5
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 6
2. juli 2024 6
1. juli 2024 5
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6