Leder til forretningsorienteret IT på Københavns Professionshøjskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vil du være med til at lede en digital afdeling med centralt systemejerskab på Københavns Professionshøjskole? Kan du drive tværgående forandringsprocesser i en kompleks organisation og samtidig sikre, at vi har et samlet overblik og sammenhængende IT?

Vi har igennem de sidste tre år fusioneret alle systemer på Københavns Professionshøjskole (KP), og står nu foran næste fase i driften og udviklingen af IT på KP. Dette skal ske med udgangspunkt i KP's digitale ambitioner og i tæt samarbejde med uddannelserne og vores administrative områder.

KP har en stærk ambition om kritisk og nysgerrigt at udnytte de digitale muligheder til at højne kvaliteten af vores uddannelser. Ved at samarbejde og eksperimentere vil vi udvikle undervisningen og være på forkant med den digitale udvikling.

Vi søger en struktureret og netværksdrevet afdelingsleder, som vil bidrage aktivt til en meningsfuld anvendelse af og forståelse for digital teknologi på KP.

Om afdelingen
Afdelingen ”Forretnings-IT” (F-IT) understøtter digitale projekter på tværs af KP, og er systemejere for alle systemer på KP. IT spiller en aktiv rolle i opfyldelsen af KP's strategi og de digitale ambitioner, og vi lægger stor vægt på at samarbejde på tværs samt udvikle tæt sammen med vores brugere.

IT-afdelingen er præget af stort engagement og viden på området, og det samme kendetegner alle de afdelinger, som bidrager til de digitale løsninger på KP. Vi arbejder struktureret med projekter og har både en ambitiøs og social omgangsform i afdelingen. Du vil få kollegaer, der bidrager ansvarsfuldt til arbejdet og kan hjælpe dig med kontakten til alle dele af KP, og du vil opleve en organisationen præget af imødekommenhed hele vejen rundt.

IT-afdelingen består, foruden Forretnings-IT, af en IT-infrastruktur afdeling. IT-afdelingen er en del af ressourceområdet sammen med HR, Økonomi, Facility Management og Studieservice.

Om jobbet
Du bliver personaleleder for en afdeling med 11 projektledere og konsulenter.

Som afdelingsleder er din fornemmeste opgave at skabe sammenhæng og fremdrift i afdelingens alsidige opgaveportefølje. Det er dit ansvar at:

  • sikre de rette personaleressourcer og kompetencer til opgaverne og at udviklingsindsatserne svarer til de udfordringer og prioriteringer, der er på KP
  • styrke det faglige fællesskab blandt medarbejderne ved at skabe følgeskab og holdånd
  • sætte retning med tydelige mål for opgaver og mestrer at samarbejde med medarbejderne
  • lede udvikling og implementering af projekt- og porteføljeoverblik over vores digitale projekter
  • forstå sammenhænge på tværs af organisationen og styrke netværk og samarbejdsrelationer, således at Forretnings-IT er en aktiv medspiller
  • have det samlede økonomiske overblik over system og udviklingsomkostninger
  • bidrage til implementeringen af KP’s digitale ambitioner.

Du refererer til chefen for Bibliotek og IT og bliver en del af en ledergruppe bestående af 3 ledere dig inklusiv. I ledergruppen er vi hinandens sparringspartnere, og vi arbejder sammen om at etablere projekter på tværs af afdelingerne, både hvad angår faglige synergier og fælles administrative arbejdsgange.

På KP har vi et ledelsesfælleskab, hvor vi er nysgerrige på hinanden og blander os konstruktivt i hinandens områder.

Din profil
Vi forventer, at du har en kandidatuddannelse, og at du har erfaring med faglig- og personaleledelse, hvor opgaveporteføljen er differentieret. Du har erfaring med digitalisering, gerne fra uddannelsessektoren. Herudover forestiller vi os, at du:

  • som person er tillidsfuld og møder dine medarbejdere og samarbejdspartnere respektfuldt
  • har erfaring fra en stor, kompleks organisation – gerne fra uddannelsessektoren
  • har stærke kommunikative kompetencer og kan levere velformulerede strategiske oplæg til ledelsen og andre samarbejdspartnere
  • kan sætte retning og klare mål samt drive forandringsprocesser – både i afdelingen, og på tværs af hele KP
  • er opsøgende i samarbejdet med interne og eksterne aktører for at nå dine mål og bidrage til andres succes
  • har erfaring med at drive større projekter samt skabe overblik
  • har erfaring med personaleledelse – gerne dokumenteret.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som leder af Forretnings-IT med start d. 1. oktober 2021.

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Din daglige arbejdsplads er på Tagensvej 86, 2200 København N. Der kan forekomme aktiviteter på Københavns Professionshøjskole øvrige adresser.

Vil du vide mere?
Hovedstadsområdet har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet Professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til IT-chef Peter Flodin på tlf. 2962 0408.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgningsknappen senest søndag den 8. august 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 32, 33 og 34. Der vil være test og case forberedelse mellem første og anden samtale.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København N
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Valby

    Department Butik Placeringer [xxxxx] Valby
    • Afdelingsleder
    • Valby
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Dragør

    Vi søger en souschef her i Børnehuset Sølyst, og tænker du det er lige noget for dig. Så læs med her.Er du klar til at tage teten og være en inspirerende souschef i et Børnehus, hvor du kan være .
    • Afdelingsleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    SAS GROUND HANDLING DENMARK - SØGER HEAD OF OPERATIONSVi søger en Head of Operations, som skal have det overordnede operationelle driftsansvar for SAS Ground Handling i Danmark. Du vil bli..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København N over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. juli 2024 5
25. juli 2024 5
24. juli 2024 3
23. juli 2024 3
22. juli 2024 3
21. juli 2024 3
20. juli 2024 3
19. juli 2024 3
18. juli 2024 3
17. juli 2024 1
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 3
13. juli 2024 3
12. juli 2024 3
11. juli 2024 3
10. juli 2024 3
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2