Sagsbehandler til telefonisk rådgivningsgruppe i Enheden for Sociale Ydelser, Borgercenter Voksne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vi søger snarest en sagsbehandler, der ønsker at arbejde med rådgivning og administrative opgaver. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Opgaverne består primært af telefonisk rådgivning af borgere. Vi har åben telefonrådgivning fire dage om ugen. Uden for telefontiden varetages opgaver med opfølgning på rådgivningssamtaler, administrative opgaver med besvarelse af mails fra borgere, samarbejdspartnere og pårørende samt administrative opgaver, der understøtter ansøgninger om enkeltydelser efter aktivlovens kap. 10.

Målgruppen for telefonisk rådgivning er alle borgere i Københavns Kommune, der ønsker rådgivning i sociale forhold, og borgere der efterspørger konkret hjælp og ydelser af Københavns Kommune.

Mange opkald kan besvares med det samme – andre opkald omhandler komplekse problemstillinger for den enkelte borger, og der er ved disse opkald behov for en afklaring af borgerens situation og en længerevarende sagsbehandling. Rådgivningsgruppen besvarer samlet omkring 2.000 opkald om måneden.

Gruppen består af 10 sagsbehandlere og en studentermedarbejder. Sagsbehandlerne i gruppen varetager også fremskudt sagsbehandling på Lærkevej.

Dine arbejdsopgaver
En del af rådgivningen vedrører boligsøgning og muligheder for at søge økonomisk hjælp. Der håndteres desuden akutte problemstillinger som henvisning til krisecentre og herberg og indstilles til bolig via boligsocial anvisning.

Vi varetager arbejdsopgaver med sagsbehandling af skriftlige henvendelser fra borgere og samarbejdspartnere. Hvis det skønnes nødvendigt for sagsbehandlingen, indkalder vi borgerne til en samtale.

Du skal indgå i fremskudt sagsbehandling på Lærkevej, hvor Enheden for Sociale Ydelser giver rådgivning til borgere omkring sociale forhold. Borgerne møder fysisk på Lærkevej. Du skal arbejde på Lærkevej en uge ad gangen ca. hver sjette uge. Øvrig sagsbehandling foregår i Matthæusgade.

Enheden for Sociale Ydelser har et omfattende samarbejde med øvrige specialiserede enheder i Borgercenter Voksne, og en del af arbejdsopgaverne består i henvisning til disse enheder. En forudsætning for en henvisning er, at borgernes situation er afklaret, og at det er klart, hvilken støtte borgeren søger/vurderes at have behov for. Denne afklaring sker i den telefoniske rådgivningsgruppe. Herudover får du opgaver med henvisning til og samarbejde med enheder uden for Borgercenter Voksne.

Vi ønsker, at du

  • er uddannet socialrådgiver/socialformidler eller har anden relevant mellemlang uddannelse
  • har lyst til at tale med mange borgere hver dag
  • kan håndtere at have mange bolde i luften – og kan gribe dem alle
  • kan levere et højt serviceniveau for borgere og samarbejdspartnere
  • har gode samarbejdsevner
  • kan lide at arbejde i en afvekslende og til tider travl hverdag
  • er engageret og kan deltage i faglig sparring med kolleger
  • kan formulere dig godt både mundtligt og skriftligt

Det er vigtigt, at du ønsker at arbejde med rådgivning inden for et bredt felt af den sociale lovgivning, og at du er i stand til hurtigt at sætte dig ind i forskellige områder og muligheder inden for det sociale område. Vi arbejder ud fra at skabe en sammenhængende indsats for borgerne og har fokus på høj faglighed.

Vi tilbyder

  • introduktionsplan, der giver afsæt for at lære opgaverne, gruppen og organisationen at kende
  • høj faglighed med borgerne i centrum
  • god faglig sparring fra kolleger og ledelse
  • supervision
  • et spændende og meningsfyldt job med stor kontaktflade
  • et godt arbejdsmiljø med engagerede ansatte

I Enheden for Sociale Ydelser er der i alt 100 ansatte. Enheden for Sociale Ydelser varetager desuden sagsbehandling af ansøgninger om enkeltydelser efter aktivloven, ansøgninger om § 100 og § 102 efter serviceloven, administration af førtidspension samt tillæg efter førtidspensionsreglerne og behandling af ansøgninger om nedsættelse af egen betaling på herberger og krisecentre. Herudover har Enheden for Sociale Ydelser en åben borgermodtagelse og en økonomisk rådgivningsgruppe.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse den 1. august 2021 eller snarest herefter. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt med flekstidsordning. Løn i henhold til gældende overenskomst, herunder løn efter principperne om Ny Løn.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder May Olsen på 2869 7424.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedlægge CV, relevant uddannelsesbevis og eventuelle referencer.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 22. juli 2021
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 30.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København NV
  • Torsdag den 22. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København NV over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2