Pædagogisk leder til Børnehuset Stjernehuset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Stillingen er med tiltrædelse 1. december 2021.

Børnehuset Stjernehuset, der er en del af Distrikt Baltorp, søger en erfaren pædagogisk leder, som kan få øje på det betydningsfulde i at udøve nærværende og anerkendende personaleledelse. I Stjernehuset er der ansat 2 pædagogiske ledere, og du skal have lyst til at ”gribe bolden” og være indstillet på at samarbejde med den anden lederkollega i et ligeværdigt teamsamarbejde.

OM BALLERUP KOMMUNE
I Ballerup Kommune satses der på god ledelse og ledelsesudvikling. Vi arbejder ud fra værdierne i social kapital: Tillid, retfærdighed og samarbejde.Vi arbejder med ledelse tæt på kerneopgaven, som gør en positiv forskel for kvaliteten i vores dagtilbud.

OM DISTRIKT BALTORP
Vi er et Distrikt med 6 børnehuse. Vi er 10 pædagogiske ledere, som i samarbejde med distriktslederen varetager ledelsen i distriktet. Vi har ansat 150 medarbejdere, og vi kan modtage 650 børn i aldersgruppen 0-5 år.

Distriktet afholder fælles arrangementer så som uddannelsesdage, kompetenceudvikling og temaaftener, samt arrangementer hvor børnene er inddraget.
Vi værdsætter og støtter op om, at børn og personale kan møde hinanden på tværs i Distriktet.

I 2021 har vi igangsat et 3 årigt udviklingsprojekt i Ballerup Kommune med titlen ”Sammen om børn”, hvori alle børnehuse i Distrikt Baltorp skal medvirke i et samarbejde med vores nabodistrikt. Sideløbende er vi i gang med at implementere modellen ”Ballerups Analyse af Læringsmiljøer”, i daglig tale kaldet BAL. Vi har afsluttet beskrivelsen af ”Den styrkede pædagogiske læreplan og evalueringskulturen”. Så her og nu er der fokus på at udvikle en ny evalueringskultur og arbejde med aktionslæring.

OM BØRNEHUSET STJERNEHUSET
Børnehuset er normeret til 42 børn i vuggestuen og 67 børn i børnehaven. Børnetallet kan variere.

Du og din lederkollega skal lede 26 engagerede og ansvarsfulde medarbejdere, som er repræsenteret med et højt fagligt niveau. Der samarbejdes om at skabe læringsmiljøer, som sætter fokus på børns trivsel, udvikling og læring samt deltagelsesmuligheder i små og store fællesskaber. Vi ønsker, at Stjernehuset skal opleves som et sted, hvor børn har plads og rum til at være børn.

Vores børne- og forældregruppe afspejler området vi bor i med mangfoldighed som den største fællesnævner. Vi vægter forældresamarbejdet og ser forældrene som vigtige samarbejdspartnere. Vi vægter ligeledes samarbejdet med vores tværfaglige samarbejdspartnere i PPR.

PERSONLIG PROFIL
Du er en person, der udstråler engagement, besidder humor, og som er nærværende og autentisk. Du er rummelig, nuanceret og interesseret i de mennesker, du omgiver dig med - dette såvel børn og forældre som personale. Du er nysgerrig på dine omgivelser og er i stand til at adskille egne værdier fra andres. Du evner relations arbejdet og kender børnene ved navn. Du ser vigtigheden i at være tilgængelig og skabe naturlige kontakter til personale, forældre og øvrige samarbejdspartnere. Du har en naturlig autoritet og udstråling, der kan sikre følgeskab og opbakning på en anerkendende og medmenneskelig facon.

PERSONALELEDELSE
Som personaleleder er du tillidsskabende og troværdig. Du går ikke af vejen for at medinddrage og involvere personalet, og du kan se det hensigtsmæssige i at uddelegere opgaver i overensstemmelse med personalets kompetencer. Du formår i en travl og spændende hverdag at bevare overblikket og være i stand til at navigere og håndtere uforudsete udfordringer, der hvor personalet har behov for deres leder. Du ser vigtigheden i et positivt afstemt samarbejde både i forhold til personale, forældre og andre samarbejdspartnere.

Du er bevidst om, at du arbejder i en politisk styret organisation og evner at omsætte politiske beslutninger, så de får gennemslagskraft i børnehuset. Du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt, så du kan formidle og sikre et højt informationsniveau. Du ser vigtigheden i et godt samarbejde for at skabe engagement, ejerskab og gennemsigtighed.

FAGLIG LEDELSE
Du har et solidt fagligt fundament og er optaget af den pædagogiske udvikling. Du har indsigt og kendskab til at lede processer i den pædagogiske praksis i et samarbejde med personalegruppen og din lederkollega. Du kan indgå i sparring med personalet og gennem undren skabe en anerkendende tilgang, ”tilpasse forstyrrelser”, der kan være med til at fastholde refleksion og udvikling af praksis. Du støtter op om og udviser inddragelse af personalet, når nye tiltag skal implementeres og i forbindelse med koordineringsopgaver med tværfaglige samarbejdspartnere. Du forstår og evner at ”gå foran, bagved og ved siden af”.

DISTRIKTSLEDELSE
Du refererer til distriktslederen og bliver en del af et aktivt og samarbejdsvilligt ledelsesteam, som udover dig består af ni lederkollegaer. Ledelsesteamet mødes ugentligt til ledelsesmøde. Teamet samarbejder om at lede Distriktet, sætte retning og skabe udvikling.

Teamet har et godt og udviklende samarbejde. Vi har brug for hinanden, og vi interesserer os for hinanden. Alle er parate til at give et godt råd eller en hjælpende hånd. Vi deler hinandens erfaringer og medgiver god energi og inspiration til hinanden.

Vores ledelsesfællesskab medvirker til ”at spille hinanden gode” med afsæt i at forudsætningen for at vi ledelsesmæssigt kommer i mål som Distrikt er, at alle vore børnehuse skal lykkes.

LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Der indhentes reference og børneattest på personer, der ansættes i dagtilbud.

YDERLIGERE INFORMATION
Du er meget velkommen til at kontakte distriktsleder Helle Kristensen på telefon 4477 1847 eller pædagogisk leder Maiken Bryggemand på telefon 2058 7821 for yderligere oplysninger om stillingen eller for aftale om besøg i Børnehuset Stjernehuset.

ANSØGNINGSFRIST 6. OKTOBER 2021
Der afholdes 1. samtale d. 12. oktober og 2. samtale d. 28. oktober 2021.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

I Ballerup Kommune er vi fælles om fremtiden. Vi møder borgerne i øjenhøjde, og sammen finder vi de gode løsninger på tværs af institutioner, foreninger og erhvervsliv. Vi arbejder hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives, udvikler sig og leverer en professionel service til borgere og virksomheder.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup
  • Onsdag den 06. oktober 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 22
4. juli 2024 20
3. juli 2024 21
2. juli 2024 19
1. juli 2024 19
30. juni 2024 19
29. juni 2024 19
28. juni 2024 19
27. juni 2024 20
26. juni 2024 20
25. juni 2024 20
24. juni 2024 20
23. juni 2024 23
22. juni 2024 23
21. juni 2024 23
20. juni 2024 21
19. juni 2024 21
18. juni 2024 19
17. juni 2024 19
16. juni 2024 16
15. juni 2024 20
14. juni 2024 19
13. juni 2024 14
12. juni 2024 14
11. juni 2024 14
10. juni 2024 15
9. juni 2024 14
8. juni 2024 14
7. juni 2024 14
6. juni 2024 14
5. juni 2024 14