Borger- og retssikkerhedschef til Skatteforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Ligger retssikkerhed dig på sinde? Er du optaget af at se sagsbehandlingsprocesserne efter i sømmene? Og kan du se dig selv i rollen som ’den interne vagthund’, der står vagt om ensartet og transparent behandling af borgere og virksomheder? Så er det måske dig, der skal være Skatteforvaltningens næste Borger- og retssikkerhedschef?

Som Borger- og retssikkerhedschef arbejder du strategisk med at forankre og udbrede kendskabet til retssikkerhed samt iværksætte og stå i spidsen for komplekse interne undersøgelser på tværs af Skatteforvaltningens område.

Opgaven kræver fokus på faglighed, retssikkerhed og løbende opfølgning
Du får til opgave at forankre og udbrede kendskabet til retssikkerhed som et bærende værdigrundlag i hele Skatteforvaltningens arbejde. Det gør du bl.a. ved at udarbejde redegørelser om retssikkerhedsmæssige problemstillinger og deltage i projektarbejder med fokus på retssikkerhed.

Skatteforvaltningen er en organisation, der hele tiden er i udvikling og forandring, hvilket også påvirker det retssikkerhedsmæssige billede. Fx foretages i øjeblikket en gennemgribende digitalisering af Skatteforvaltningen, hvor retssikkerhed er et væsentligt element i arbejdet. Endvidere tilføres der i øjeblikket et stort antal nye medarbejdere, hvilket kræver en særlig opmærksomhed på retssikkerhed og god sagsbehandling som værdi. På samme måde er det relevant at have for øje, at samarbejdet mellem Skatteforvaltningens syv styrelser fungerer gnidningsfrit uden ulempe for borgere eller virksomheder.

Borger- og retssikkerhedschefen understøttes af et sekretariat med syv medarbejdere, hvor omgangstonen er uformel, og der støtter hinanden.

Sammen har enheden fokus på og ansvar for at:

  • sætte og fastholde fokus på retssikkerhed i skattesystemet, så skatteyderne oplever en ensartet og transparant behandling
  • iværksætte egen drift-undersøgelser om generelle retssikkerhedsmæssige emner med anbefalinger til fremtidige forbedringer i procedurer og arbejdsgange
  • håndtere 2. instansbehandlingen af konkrete klager over Skatteforvaltningen, der handler om andet end selve skatteansættelsen
  • behandle henvendelser fra borgere, virksomheder, rådgivere og interesseorganisationer
  • yde sparring samt vejlede og undervise internt i Skatteforvaltningen
  • afgive retssikkerhedsmæssige bemærkninger til lovforslag, bekendtgørelser mv.

Borger- og retssikkerhedschefen refererer til direktøren for Skattestyrelsen, men fungerer i øvrigt selvstændigt og uafhængigt.

Vores ønsker til dig
Vi ønsker os først og fremmest en fagligt stærk og løsningsorienteret leder, der kan begå sig på alle organisatoriske niveauer og mestre kombinationen af både at påtale uhensigtsmæssigheder og lede på rette vej.

Du har en høj integritet og får dine budskaber igennem med diplomatisk sans. Du formår at skabe et godt samarbejde på tværs af en stor organisation og har skarpt blik for konsekvenserne af dine anbefalinger.

Vi forestiller os, at du er uddannet cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende og har et indgående kendskab til forvaltningsretlige regler og evt. skatteret. Vi ser ligeledes gerne, at du har erfaring med personaleledelse.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og dokumentation for uddannelse bedes sendt via linket ”søg jobbet” senest d. 5. august 2021. Hvis du er tjenestemand, stiles din ansøgning til H.M. Dronningen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte den nuværende Borger- og retssikkerhedschef, Nicolai Pii via LinkedIn eller på telefon 7222 1730 eller direktør Merete Agergaard via LinkedIn, på e-mail [email protected] eller via sekretær Marianne Ruager på e-mail: [email protected] eller på telefon 72 37 53 56

Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 32.og 2. samtaler i ugerne efter. Vi anvender test i vores rekrutteringsproces, og det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Ansættelse sker på åremålsvilkår i henhold til rammeaftale for kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1 med mulighed for tillæg.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Din fysiske arbejdsplads bliver Copenhagen Towers, Hannemanns Alle 25, 2300 København S.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Torsdag den 05. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Head of People AnalyticsAre you eager to drive strategic decisions with data excellence? Do you want to lead a dynamic team and be part of thriving SAS? Then this might be your next opportunity..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity For our team in Global Safety & Resilience (‘S&R’ - which covers Health, Safety, Environment, Quality, Security & Business Resilience) we are looking for a Senior QHSE Manager to work..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
9. juli 2024 29
8. juli 2024 28
7. juli 2024 29
6. juli 2024 29
5. juli 2024 28
4. juli 2024 25
3. juli 2024 25
2. juli 2024 21
1. juli 2024 22
30. juni 2024 20
29. juni 2024 20
28. juni 2024 21
27. juni 2024 20
26. juni 2024 19
25. juni 2024 19
24. juni 2024 19
23. juni 2024 20
22. juni 2024 20
21. juni 2024 19
20. juni 2024 18
19. juni 2024 17
18. juni 2024 18
17. juni 2024 17
16. juni 2024 22
15. juni 2024 25
14. juni 2024 26
13. juni 2024 24
12. juni 2024 24
11. juni 2024 22
10. juni 2024 24
9. juni 2024 25