Sektionsleder til koncernøkonomifunktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

København, Rigspolitiet, Koncernøkonomi

Vil du være med til at sætte retningen for økonomistyringen i en spændende og kompleks organisation, som spiller en vigtig rolle i samfundet, og hvor der samtidig er stor politisk bevågenhed? Vi søger en leder til sektionen for Koncernøkonomistyring, der har ansvaret for politiets overordnede budget- og økonomistyringsmodel samt styringen af politikredsenes budgetter.

Om jobbet
Koncernøkonomi er politiets centrale økonomifunktion, der varetager den overordnede økonomistyring i politiet, så det sikres, at politiets samlede bevilling på mere end 10 mia. kr. anvendes bedst muligt. Det er vores mål at skabe en gennemsigtig og sammenhængende styring af politiets økonomi på tværs af politikredsene og forretningsområderne i Rigspolitiet. Det kræver fokus på både at skabe forandringer og udvikling og samtidig sikre en stabil og velfungerende understøttelse af de eksisterende budgetprocesser. Stillingen er organisatorisk forankret i Koncernbudgetcentret, som der har ansvaret for konsolideringen af politiets samlede økonomi.

Som sektionsleder er du ansvarlig for den tværgående økonomistyring i politiet, blandt andet gennem fastlæggelsen af budgetprocesser, der understøtter udarbejdelsen af retvisende budgetter. Din vigtigste opgave er at skabe klare rammer for økonomiarbejdet og at have et sikkert fokus på kvalitet og rettidighed i sektionens leverancer.

Det er væsentligt, at du kan balancere mellem drifts- og udviklingsopgaver. Konkret skal du lede implementering af Statens budgetsystem i politikredsene samt drive videreudviklingen af politiets økonomistyring med fokus på standardisering og forenkling. Samtidig skal du sikre, at din sektion leverer kvalitet bl.a. i budgetunderstøttelse af politikredsene, i udarbejdelsen af ledelsesinformation og i de løbende analyseopgaver. Du er medskaber af udviklingen af politiets økonomistyring og ansvarlig for implementeringen af forandringerne på dine opgaveområder.

Du evner at udfylde rollen som leder og sparringspartner for dine medarbejdere samtidig med, at du går ind i den faglige opgaveløsning og er garant for kvaliteten af sektionens service og leverancer. Derudover formår du at sætte rammerne for, hvordan sektionen metodisk og analytisk skal gå til opgaverne.

I Koncernøkonomi har vi et konstruktivt samarbejde i ledergruppen, hvor vi sparrer med hinanden og koordinerer opgaveløsningen på tværs af vores enheder. Vi har en fælles ambition om at udvikle kulturen i hele Koncernøkonomi med fokus på en stærk eksekveringsevne, samarbejde og helhedssyn.

Du får ledelsesansvaret for en sektion med 7 medarbejdere. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med fagligt engagerede medarbejdere, hvor tonen er uformel og humoristisk. Tempoet kan til tider være højt, og opgaverne er omskiftelige. Arbejdsglæde og fagligt engagement spiller en væsentlig rolle i opgaveløsningen.

Vores forventninger til dine kompetencer
Vi forventer, at:
• du har en relevant akademisk uddannelse og flere års erfaring fra en økonomifunktion, hvor du har arbejdet med de grundlæggende discipliner i økonomistyring.
• du har dokumenteret erfaring og stærke kompetencer inden for økonomistyring, budgettering og rapportering, og har eventuelt prøvet kræfter med forandringsprocesser i en større organisation.
• du er i stand til at sætte en klar retning, og sætte rammerne for, hvordan sektionen metodisk og analytisk skal gå til opgaverne. Samtidig kan du sætte handling bag dine ord og holde fokus på effekten af det, du gør.
• du formidler analytiske og økonomiske problemstillinger på en enkel og forståelig måde, både mundtligt og skriftligt.
• du har blik for relationer og evner at skabe følgeskab gennem dialog og feedback.
• du formår at skære igennem, når det gælder, og har desuden evnen til hurtigt at danne dig et overblik uden at miste fokus på detaljerne.
• det er en fordel, hvis du har erfaring med personaleledelse. Alternativt har du ambitioner om at gå ledervejen og har talent for ledelse.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som chefkonsulent med ledelsesansvar.

Ansættelsesområdet er Rigspolitiet, og dit arbejdssted bliver på Polititorvet 14, 1780 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte koncernbudgetchef Helle Pedersen på telefon 40 54 43 61. Du finder mere generel information om politiet på www.politi.dk og politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 32 og 33.

Ansøgningsfrist: 9. august 2021

Om Rigspolitiet
I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse og politiet i Grønland og på Færøerne. Vi udvikler strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af politiets udstyr og køretøjer, personale og uddannelse, internationalt samarbejde, kriminalteknik og efterforskningsopgaver.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Valby

    Department Butik Placeringer [xxxxx] Valby
    • Afdelingsleder
    • Valby
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Dragør

    Vi søger en souschef her i Børnehuset Sølyst, og tænker du det er lige noget for dig. Så læs med her.Er du klar til at tage teten og være en inspirerende souschef i et Børnehus, hvor du kan være .
    • Afdelingsleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    SAS GROUND HANDLING DENMARK - SØGER HEAD OF OPERATIONSVi søger en Head of Operations, som skal have det overordnede operationelle driftsansvar for SAS Ground Handling i Danmark. Du vil bli..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 3
23. juli 2024 3
22. juli 2024 3
21. juli 2024 3
20. juli 2024 3
19. juli 2024 3
18. juli 2024 3
17. juli 2024 2
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 3
13. juli 2024 3
12. juli 2024 3
11. juli 2024 3
10. juli 2024 3
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1