Struktureret leder til direktionssekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

I North Media A/S er vi strukturerede, kvalitetsbevidste og har orden i sagerne. Har du stor lyst til at blive involveret i bestyrelsesrelateret arbejde i en børsnoteret koncern? Har du relevant erfaring fra en tilsvarende funktion, og brænder du for at afprøve dine færdigheder i dit næste udviklende job? Så er du måske North Medias nye leder for direktionssekretariat.

North Media A/S er en børsnoteret koncern, der skaber og udvikler volumenforretninger med fokus på platforme og services, der gør hverdagen lettere for de danske forbrugere. Vi søger en struktureret leder til vores direktionssekretariat, hvor ansvarsområdet knytter sig til bestyrelsens og koncerndirektionens virke i North Media koncernen.

Om jobbet

Du får et centralt ansvarsområde i North Media koncernen, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med både bestyrelse, koncerndirektion og øvrige centrale funktioner i koncernen. Dine mange ansvarsområder og arbejdsopgaver vil afspejle de aktiviteter, som er aktuelle for bestyrelsen og koncerndirektionen i løbet af året samt de projekter, som prioriteres løbende. Dine primære arbejdsområder vil være:

  • Opgaver for bestyrelsen, herunder koordinere generalforsamlinger, bestyrelsesmøder, administrere bestyrelsens årshjul, administrere bestyrelsesportalen og diverse bestyrelsesfora.
  • Opgaver relateret til Københavns Fondsbørs/Nasdaq Copenhagen, herunder koordinere selskabsmeddelelser, sikre børsretlig compliance, vedligeholde koncepter vedr. børskrav, FT, CVR m.v., administrere og vedligeholde insiderlister mv.
  • Opgaver vedrørende investor relations (IR), eksempelvis vedligeholde IR-håndbog, bidrage med udarbejdelse af IR materiale og koordinering af IR møder.
  • Opgaver for koncerndirektionen, så som bistand til CFO og den øvrige koncerndirektion, administrere det finansielle årshjul, koordinere udarbejdelse af årsrapport, udarbejde og koordinere selskabsdokumenter og kontrolpakken.
  • Ledelsesansvar for 2 medarbejdere i direktionssekretariatet.
  • Ekstern virksomhedskommunikation til Københavns Fondsbørs, på North Medias hjemmeside og vores LinkedIn profil.

Om dig

Du evner at bevare overblikket i en hverdag med mange forskelligartede arbejdsopgaver, hvor du med dit store koordineringsgen sikrer effektiv løsning af høj kvalitet. Du arbejder yderst struktureret og grundigt og har øje for alle detaljer i din opgaveløsning. Med din faglige ballast fra en relevant videregående uddannelse samt nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling eller erfaring fra en advokatvirksomhed er du klar til at påtage dig ansvaret for ledelsen af et direktionssekretariat i en børsnoteret virksomhed. Som person forventer vi, at du:

  • Udviser selvstændighed og stor ansvarlighed
  • Af natur er serviceminded, imødekommende og samarbejdsorienteret
  • Arbejder selvstændigt i samspil med samarbejdspartnere på alle niveauer og fra forskellige faggrupper
  • Besidder stor fleksibilitet i forhold til at kunne løse opgaver med kort varsel
  • Sætter pris på en arbejdsdag, der byder på stor variation og mange henvendelser, herunder også afbrydelser
  • Passer ind i et uhøjtideligt miljø og har et godt humør, der også bevares i pressede situationer

Om os

Du bliver en del af en ambitiøs og fremadskuende virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Arbejdsstedet er i vores kontormiljø i Søborg tæt ved Gladsaxe Trafikplads. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring. Vi har desuden ordentlige arbejdsforhold, en lækker frokostordning, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer.

North Media – vi leverer kunder til vores kunder. Vi har i mere end 50 år effektivt drevet innovative virksomheder, som er førende på sine forretningsområder i Danmark. Vores hovedkontor ligger i Søborg, hvor vi deler lokaler med vores datterselskaber Ofir og Bekey. Du kan læse mere om vores virksomhed og spændende forretningsområder på www.northmedia.dk.

Din ansøgning

Har vi vakt din interesse, så send dit CV og en motiveret ansøgning i dag. Ansøgningsfristen er primo maj, og vi afholder jobsamtaler i løbet af maj måned med tiltrædelse hurtigst muligt. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte enten bestyrelsesformand Ole Borch på telefon 2518 3555 og mail: [email protected] eller HR-direktør Lisbeth Larsen på telefon 2949 8327og mail: [email protected].

Se mere på vores ansøgersite: https://northmedia.ofir.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7e56d91b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • Søborg
  • Torsdag den 12. maj 2022

Lignende jobs

  • Ledelseskonsulent til Afdeling for Eksperimentel M...

    Afdeling for Eksperimentel Medicin (AEM) søger en ledelseskonsulent til at understøtte AEMs ledelse, bidrage til at implementere de forandringer, afdelingen er i gang med, og være bindeled til andr..
    • Direktionssekretær
    • København N
    Få mere info
  • Personlig Assistent i Callcenter

    Vi søger en dedikeret Personlig Assistent, der vil spille en central rolle i vores daglige drift, og bidrage til virksomhedens vækst. I stillingen som Personlig Assistent vil du få rig mulighed for..
    • Direktionssekretær
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær i Søborg over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0