Erfaren læringskonsulent med digitale kompetencer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Brænder du for at skabe læring? Også den digitale? Kan du hurtigt sætte dig ind i et stort og komplekst fagområde og få det kogt ned til et fedt koncept med et godt pædagogisk design og et brugervenligt flow?

I HR og Kompetenceudvikling i Vurderingsstyrelsen arbejder vi med en bred vifte af opgaver inden for ledelsesrådgivning, organisationsudvikling, kompetencestrategi- og udvikling, trivsel, employer branding og on-boarding samt intern kommunikation. Vi søger en kollega, som skal bidrage til udviklingen af Vurderingsstyrelsens interne læringsforløb med et særligt fokus på udvikling af undervisningsmaterialer, (digital) formidling og anvendelsen af pædagogisk didaktik.

HR og Kompetenceudvikling er en del af Vurderingsstyrelsens Stab. Vi er i alt ca. 40 ansatte fordelt på 4 kontorer, der, sammen med en række andre centrale funktioner, understøtter Vurderingsstyrelsens ledere og medarbejdere samt sikrer bistand til styrelsens direktion.

Udvikling af læringsforløb - også virtuelle
I HR og Kompetenceudvikling er vi ca. 10 kolleger og en kontorchef. Vi har forskellige fagligheder, men drives alle af at understøtte forretningen med HR-support, der understøtter målene, virker i praksis og skaber værdi.

Som læringskonsulent bliver du en del af vores Kompetenceteam, der udvikler, koordinerer og gennemfører den interne træning i Vurderingsstyrelsen i samarbejde med interne undervisere og videnspersoner på tværs af styrelsen. Du vil derfor komme til at arbejde tæt sammen med teamets projektleder og to projektmedarbejdere. Vi vægter godt kollegaskab, samarbejde og godt humør højt. Vi tror på at trivsel er med til at sikre gode resultater og høj kvalitet i produkterne.

Du skal:

  • Scope og udvikle effektive og stærke læringsforløb med fokus på pædagogisk design, formidling og læring.
  • Være en kreativ kraft, som kan stå for idé- og konceptudvikling, udarbejdelse af læringsdesign samt producere det endelige undervisningsmateriale.
  • Kunne formidle grafisk og visuelt, da vi blandt andet udvikler e-læring, videoer, virtuelle klasserum og blended learning.
  • Være procesorienteret og struktureret i din arbejdstilgang, da du vil skulle bidrage til, at aftaler og deadlines overholdes i en travl og omskiftelig hverdag.
  • Være fleksibel og omstillingsparat, da du skal arbejde i et til tider hektisk miljø, hvor opgaverne er mange
  • Have mod på at arbejde i en politisk styret organisation.


Fælles for opgaverne er, at du skal være udadvendt, samarbejdende og opsøgende, men samtidig gå ind til opgaven med en stor ydmyghed.

Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant uddannelse indenfor f.eks. digital læring og formidling, kommunikation, undervisningsdesign, mediegrafik eller multimedieproduktion.
  • Har erfaring med digital og interaktiv læring, pædagogik og læringsdesign.
  • Er en kreativ kommunikator og kan designe digitale læringsforløb.
  • Er informationssøgende og hurtig til at sætte dig ind i fagligt stof samt formidle det på en pædagogisk og let forståelig måde.
  • Er initiativrig med gode samarbejdsevner og med på, at vi løfter i flok.
  • Er en effektiv afslutter og er god til at arbejde indenfor deadlines.
  • Er dygtig og engagerende i sin kommunikation på både skrift og tale.


Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket ’søg stillingen’ senest tirsdag d. 10. august 2021. Vi forventer at holde samtaler i uge 32 og 33. Der indgår personprofilanalyse og logisk test i rekrutteringsprocessen.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Projektleder Merete Wiese på telefon 72 37 68 83 (træffes frem til 16. juli) eller kontorchef Mikkel Plannthin på telefon 72 38 22 74 (træffes fra 2. august).

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelse vil være Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted er indtil videre Ny Østergade 9, 4000 Roskilde.

Forud for ansættelse indhentes referencer og straffeattest.

Læs mere om Vurderingsstyrelsen på www.vurdst.dk

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Roskilde
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Kalundborg

    Vi leder efter en dygtig AM-koordinator, gerne med erfaring inden for byggeriet, der motiveres af at være en del af en virksomhed med fart på. Hvis du trives med at have en bred kontaktflade, e..
    • HR-medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Sorø

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Strukturkommissionen har fremlagt anbefalinger til fremtidens .
    • HR-medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Sorø

    Er du interesseret i at udvikle og implementere digitale løsninger på HR-området? Og vil du være med til at arbejde for Koncern HR’s strategi om, at alt der kan digitaliseres, bliver digitaliseret,.
    • HR-medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Køge

    [xxxxx] søger en HR-medarbejder til vores HR- og lønafdeling. Vi ønsker tiltrædelse d. 1. oktober 2024. Vil du være en del af et fantastisk HR&Løn-team? Og kan du se dig selv i rollen som..
    • HR-medarbejder
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1