Grøn drivkraft søges til Policy- og Ministersekretariatet i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (koordinator)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vores grønne koordinator skal være dansk chefforhandler i EU på landbrugsområdet. Derfor har vi brug for en ny kollega, der kan udvikle og drive ministeriets arbejde med den grønne omstilling. Så hvis du kan og vil påtage dig opgaven som ministeriets grønne koordinator helt tæt på ministeren, så har vi et vigtigt job til dig.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri søger en sparringspartner, der både kan inspirere og drive arbejdet med den grønne omstilling. Du vil få en nøglerolle, når det gælder ministerens ambitioner om at få tænkt den grønne dagsorden ind i alle sager på tværs af ministeriet. Du skal bidrage til, at ambitionerne kommer ud over rampen og bliver til virkelighed.

Som en del af Policy- og Ministersekretariatet bliver det din opgave at drive, formidle og udvikle den grønne omstilling i samarbejde med ministeriets fagkontorer og dine kollegaer i Policy- og Ministersekretariatet. Du vil således skulle samarbejde med de forskellige relevante kontorer i departementet og ministeriets styrelser om de for ministeren vigtige opgaver.

Derudover får du en central placering i sekretariatet og den daglige betjening af ministeren. Du vil både skulle bidrage til arbejdet med ministeriets langsigtede planer og til at løse de problemstillinger, der opstår fra dag til dag. I den forbindelse forventes du i høj grad at have fokus på interessentinddragelse.

Dit arbejde hos os
I dagligdagen har du tæt kontakt til ministeren og direktionen. Du vil også have en bred kontaktflade, når du samarbejder med departementets øvrige kontorer, styrelserne på ministerområdet, andre ministerier, Folketinget samt interessenterne. Du skal kunne bevare det store overblik i forhold til at kunne tænke grøn omstilling ind i alle aspekter af ministeriets ressortområder.

Nogle af de egenskaber, vi leder efter, er:
  • Stort overblik og evnen til at holde kursen mod de langsigtede grønne mål
  • Handle- og virkekraft, når der er behov for hurtige reaktioner
  • Evnen til at udvikle nye grønne ideer, forankre og kommunikere dem
  • Stærke samarbejdsevner for at kunne stå for den tværgående koordination
  • Gode formidlingsmæssige kompetencer. Du evner at skrive korte og præcise beslutningsoplæg samt kommunikere grønne ambitioner til omverdenen.
  • Flair for politik og politiske processer for at kunne finde løsninger i et krydsfelt af interesser


Vi lægger desuden vægt på godt humør, engagement og fleksibilitet i forhold til arbejdstider.

Vi tilbyder
Et spændende job tæt på de øverste beslutningslag i ministeriet, hvor du får gode muligheder for at udvikle dit faglige potentiale og dine personlige kompetencer. Et job, hvor du kommer til at gøre en afgørende forskel for den grønne omstilling. Du kommer til at arbejde på en arbejdsplads med en stærk samarbejdskultur med fagligt dygtige og engagerede medarbejdere. Vi lægger vægt på, at det er både lærerigt og sjovt at gå på arbejde. Der er tale om en forholdsvis ny stilling, som du vil kunne få stor indflydelse på udformningen af.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Der vil afhængig af ansøgerfeltet blive ansat en eller to medarbejdere, og den nærmere arbejdsdeling vil blive aftalt i forbindelse med ansættelse.

Afhængig af din erfaring sker ansættelse som fuldmægtig, special- eller chefkonsulent i henhold til AC-overenskomsten. Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, departementet, Slotsholmsgade 12, København K.

Stillingen er på fuld tid. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Sådan søger du
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV og eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse senest den 4. august 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 33.

Indkaldes du til en samtale, vil du hjemmefra skulle løse en opgave af ca. en times varighed.

Er vi et godt match?
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Morten Holm-Hemmingsen på tlf. 2265 6730.

Du kan læse mere om Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri på www.fvm.dk.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Onsdag den 04. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Dragør

    Vi søger en souschef her i Børnehuset Sølyst, og tænker du det er lige noget for dig. Så læs med her.Er du klar til at tage teten og være en inspirerende souschef i et Børnehus, hvor du kan være .
    • Afdelingsleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    SAS GROUND HANDLING DENMARK - SØGER HEAD OF OPERATIONSVi søger en Head of Operations, som skal have det overordnede operationelle driftsansvar for SAS Ground Handling i Danmark. Du vil bli..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation, we are redefining the boundar..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
29. juli 2024 0
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0