Ambitiøs kommunikatør, som stræber efter meningsfuldhed og faglige udfordringer, søges til Næstved, Slagelse og Rings...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Måler du kvaliteten af dit arbejde i den værdi, det skaber for dine medmennesker, så bliv en del af kommunikationsteamet på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse, fordi her kan du gøre en forskel, der kan mærkes hos vores medarbejdere, patienter, pårørende og borgere.

Vi er i fuld gang med at implementere vores strategi ’Sammen er vi bedst’, og vi mangler lige præcis dig, som kan formidle den gode historie på tværs af medier og platforme, så vores stakeholders ikke kan lade være med at læse, lytte og se med.

I kommunikationsteamet er vi fulde af gå-på-mod, besidder alverdens nyttige og unyttige kompetencer og ikke mindst, så nyder vi samarbejdet og fællesskabet i teamet. Selvom vi har vores eget lille kontor, så tilbringer vi mange af vores arbejdsdage ude blandt medarbejdere og patienter, hvor de gode historier er. Vi er ikke Danmarks største sygehus, men vi har måske Danmarks mest ambitiøse kommunikationsteam.

Bliver du en del af teamet, så skal vi nok sørge for, at du udvikler dig, at du bliver udfordret, og at du får de bedst tænkelige rammer til at udøve din metier: skarp og levende kommunikation.

Du bliver en del af en organisation, som huser 3.000 ansatte og rummer et budget på omkring 2 milliarder kroner. I ledelsessekretariatet er vi sammen om et godt arbejdsmiljø, en uformel omgangstone, en fleksibel arbejdsplads med plads til familie og interesser og et godt kollegialt sparringsrum.

Den rette kandidat
Du må gerne være nyuddannet, men så skal du også være velsignet med en ungdommelig nysgerrighed og kreativitet. Vi skal nok hjælpe og støtte dig så meget, som du har brug for. Du må også gerne være gammel i gårde og have masser af erfaring med faget, men så skal du tage lidt mere på dine skuldre – udvikle og lære fra dig. Vi skal nok lytte godt efter. Du behøver nødvendigvis ikke at have en kommunikationsuddannelse eller være journalist, men så skal du helst have arbejdet professionelt med kommunikation eller journalistik før i dit professionelle virke.

Du skal både kunne tænke strategisk, kreativt og lavpraktisk, og du skal være i stand til at øjne og evne at få de gode historier ud over rampen på de relevante kanaler og i medierne. Vi er både på Facebook, LinkedIn og Twitter. Vi laver brandingvideoer, undervisningsfilm, holder oplæg om kommunikation, rekrutteringskampagner, logoer, underviser og meget, meget mere. Du skal kunne håndtere den store bredde af opgaver og være med til at sortere på et strategisk grundlag.

Du er særlig nyttig, hvis du kan producere små film, skrive de skarpe SoMe-opslag, trække på et velvoksent netværk indenfor sundhed og medier eller holde oplæg om strategisk kommunikation, journalistik eller SoMe.

Danmarks måske mest meningsfulde arbejdsplads
Vi møder mennesker, når de er allermest sårbare. Derfor bestræber vi os på at skabe tryghed omkring vores sygehuse og på at formidle de mange gode historier og den enorme faglighed vores huse rummer.

Vi ønsker en moderne formidling, der tager afsæt i dialogen med vores brugere, borgere og medarbejdere. Vi vil være til stede, der hvor snakken flyder – både internt i vores huse og eksternt hos borgere og i pressen.

Arbejdstid- og sted
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer/uge.

Det primære arbejdssted er på Slagelse Sygehus.

Løn - og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Du kan læse mere om Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse på www.regionsjaelland.dk og finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Yderligere information
Vi vil gerne have din ansøgning inden den 9. august. Vi forventer at afholde samtaler i uge 32/33.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Vil du høre mere om os eller stillingen så kontakt chefkonsulent Jakob Gandløse Jensen på [email protected] eller tlf. 93 57 63 43.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse
Sammen er vi bedst.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Slagelse
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
7. september 2024 1
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1