Kommunikationskonsulent til Dannmarks førende specialtilbud til udsatte børn og unge (deltid)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Specialområde Børn og Unge (SBU) har en klar vision - Vi vil være Danmarks førende specialtilbud for døgnanbragte børn og unge. Vi er stærke på det fagfaglige, såvel pædagogisk, sundhedsfagligt og didaktisk, men vi skal blive skarpere til at kommunikere om alt det gode, vi gør. Her kommer du ind i billedet.

Du er en erfaren kommunikationskonsulent med en skarp pen, fortrolighed med produktion af små film og ikke mindst kommunikation på LinkedIn mv. Du formår at navigere i en politisk styret organisation med blik for både den større dagsorden og den levede hverdag på vores døgnafdelinger og dagtilbud.

Du vil få din daglige gang i vores administration i Risskov, men du skal i høj grad også rundt på vores afdelinger i jagten på den gode historie.

Da der er tale om en ny stilling, er vi også interesseret i dit bud på, hvordan vi lykkes bedst muligt med opgaven.

Stillingen er på deltid (ca. ½ tid) og bliver i første omgang tidsbegrænset til en 6 måneders projektansættelse.

Hvem er du?
Vi søger en selvstændig, erfaren og proaktiv kommunikationskonsulent. Du har gerne kendskab til socialområdet og ser vigtigheden i, at der kommer større fokus på det vigtige arbejde, der udføres hver dag på vores afdelinger.

Vi vægter en kandidat, der:
  • Har en relevant uddannelse inden for kommunikation eller journalistik
  • Har værktøjskassen i orden omkring skriftlig kommunikation, film og billeder
  • Evner at opsnuse og formidle den gode historie i dagligdagen
  • Har et stort drive og en smittende energi


Om stillingen
Som SBU's kommunikationskonsulent får du til opgave at formidle de gode historier både eksternt og internt. Vi forventer, at du har gode bud på, hvordan vi kan blive endnu dygtigere i vores kommunikationsarbejde og vil være med til at føre dem ud i livet. Vi har oprettet stillingen som en deltidsstilling, og der forventes at være stor variation og fleksibilitet i, hvornår opgaven kan løses.

Konkrete arbejdsopgaver:
  • Udarbejdelse af kommunikationsplan, der støtter op om vores vision og strategispor
  • Produktion af nyheder og historier til både intern og ekstern kommunikation
  • Samarbejde med ekstern leverandør og afdelinger omkring produktion af præsentationsfilm
  • Løfte kvalitet og gennemslagskraft på stillingsannoncer, hjemmeside, LinkedIn-opslag, nyhedsbreve osv.
  • Evt. andet skriftligt arbejde


Hvem er vi?
SBU består af otte specialiserede døgntilbud, fire interne skoler og en specialbørnehave, som hver dag yder en individuelt tilpasset indsats for børn og unge med kognitive vanskeligheder, nedsat psykisk- og fysisk funktionsevne, udviklingsforstyrrelser, adfærdsmæssige- og sundhedsfaglige problemstillinger. Herudover tilbyder vi STU og individuelt tilrettelagte dagtilbud.

Vi understøtter børn og unges mulighed for et meningsfuldt liv. Vi ved, at den stemning, vi skaber, er den stemning, som udsatte børn og unge lever deres liv i.

Vi arbejder tværfagligt og helhedsorienteret med barnet og den unge i centrum. Foruden højt specialiserede pædagoger og særligt kvalificeret sundhedspersonale sikrer SBU et højt fagligt niveau gennem en række faguddannede specialister samt akademiske og administrative kompetencer.

Det gør os i stand til at træde til, når kommunerne efterspørger et særligt specialiseret tilbud. For os er det en vigtig samfundsmæssig opgave at skabe muligheder for de mest udsatte børn og unge. Vi arbejder tæt sammen med pårørende, kommuner og andre myndigheder for at sikre de allerbedste rammer for vores målgrupper.

Vi vil være Danmarks førende specialtilbud til børn og unge. Derfor lægger vi vægt på uddannelse, innovation og udvikling, så vi også fremover sikrer høj kvalitet og specialisering i vores tilbud.

Læs mere på sbu.rm.dk

Yderligere oplysninger
Der er tale om en 6 måneders projektansættelse på deltid (ca. ½ fuldtidsstilling) med løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem den faglige organisation og Region Midtjylland.

Stillingen er i SBU's administration, der har kontor i Risskov. Men du vil have din gang på alle SBU's afdelinger, så det er et krav, at du har kørekort og adgang til bil.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved kontakt til administrationsleder Martin Hestbech på tlf. 51 50 59 60 / [email protected].

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er 13. august 2021. Der holdes samtaler den 19. august 2021.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Risskov
  • Fredag den 13. august 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (vikar) i Århus

    Vil du stå i spidsen for den massive pressedækning - lokalt, nationalt og internationalt - af museumsudvidelsen The Next Level med den enorme kunstinstallation The Dome, a Skyspace by James Turrell..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Risskov over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1