Presse- og kommunikationsmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Danske Skoleelever søger en erfaren Presse- og kommunikationsmedarbejder

Har du det som en fisk i vandet, når du skal forme budskaber til pressen, og flyder din pen derudaf, når der er gode historier på tegnebrættet? Så har vi måske jobbet til dig. Hos os skal du kommunikere til både grundskoleelever og voksne aktører på skoleområdet.

I Danske Skoleelever ønsker vi at styrke vores kommunikation yderligere, og har derfor brug for en kollega, der har den kommunikative værktøjskasse i orden. Hvert år gennemfører vi et hav af aktiviteter, ligesom vi hele tiden arbejder for det gode skoleliv for alle elever. Det budskab skal vi have til at stå endnu stærkere, og det skal du hjælpe med.

Vi er derfor på udkig efter en kommunikationsmedarbejder, der ikke er bange for at kaste sig ud i alle typer af kommunikationsopgaver – alt fra pressekontakt til videoproduktion. Samtidig skal du være fremme i skoene på digitale trends og har øje for de skæve vinkler, der placerer os solidt på landkortet. Kreativitet og en løsningsorienteret tilgang til kommunikationen er derfor værdsat.

Samtidig skal du kunne stortrives i en omskiftelig hverdag. Den ene dag skriver du måske en pressemeddelelse og en nyhed til vores hjemmeside, næste dag er du i gang med at lægge en langsigtet plan for et strategisk kommunikationsinitiativ, samtidig med at du producerer et kreativt og informerende opslag til vores sociale medier. Kort sagt: Vores hverdag er foranderlig og supersjov, hvis du er til fart over feltet. Vi arbejder langsigtet og strategisk, men hylder samtidig princippet om, at der skal være kort vej fra tanke til handling, når det er muligt.

Det meste af vores produktion foregår in-house og i kælderen gemmer vi et lille trykkeri samt et medierum med stor udstyrspakke til lyd-, billede- og videoproduktion. Interesse for medieproduktion er derfor også et plus.

Dine arbejdsopgaver:

  • Video-, billede- og lydproduktion til diverse platforme
  • Pressemeddelelser og nyheder til div. medier
  • Sociale medier (Vi er aktive på Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn)
  • Annoncering (Digitalt og print)
  • Hjemmeside / Wordpress
  • Presseindsats- og kontakt
  • Eventplanlægning
  • Kampagneplanlægning
  • Strategi og branding
  • Andet ad-hoc kommunikationsarbejde

Om dig

Du har en uddannelse inden for kommunikation eller journalistik. Du har erfaring med både intern og ekstern kommunikation, og digital kommunikation ligger i dit DNA. Du er i stand til at omsætte strategiske tanker til konkrete, taktiske initiativer – og du er i stand til at eksekvere dem.

Du arbejder selvstændigt og struktureret, og du er god til at finde løsninger. Du er god til at netværke – uanset om det er med en journalist, en kollega eller en af vores mange interessenter i skoleverdenen.

Du har 2-5 års erfaring med kommunikationsarbejde, og du har helt styr på, hvordan du vinkler en historie til forskellige platforme.

Derudover er det en fordel, hvis du interesserer dig for og gerne har kendskab til video-og medieproduktion.

DSE som arbejdsplads

DSE er en arbejdsplads med 21 ansatte og 13 fuldtids unge frivillige og er præget af aktivitet og engagement. I DSE arbejder vi i teams, og du vil som kommunikationsmedarbejder blive en del af vores event- og kommunikationsteam, hvor voksne ansatte og unge frivillige arbejder side om side. Vores medarbejdere arbejder selvstændigt inden for deres arbejdsområder i organisationen, og derfor er sekretariatet i dagligdagen meget selvkørende. Som regel er arbejdsgangen præget af flere sideløbende, store såvel som små projekter af organisatorisk og politisk karakter, hvor sekretariatets medarbejdere er involveret på hver deres måde. Derfor er det vigtigt, at du besidder gode evner til at danne dig et overblik og koordinere egne arbejdsopgaver.

Vi garanterer dig udvikling, dynamik og mulighed for at realisere de idéer, du arbejder med. Du vil komme til at arbejde i et ungt og inspirerende miljø med direkte kontakt til de mange frivillige, der brænder for at forbedre grundskoleelevernes forhold.

Ansættelsesforhold

Arbejdet foregår på sekretariatet i Risskov. Der kan forekomme rejseaktivitet og weekendarbejde i forbindelse med møder, konferencer og organisationens stormøder mv. Løn- og ansættelsesvilkår aftales individuelt på baggrund af funktionærloven og efter kompetencer, erfaringer og kvalifikationer. Stillingen er i første omgang tidsbegrænset i 12 måneder, men med mulighed for en efterfølgende fastansættelse. Vi opfordrer alle til at søge stillingen upåagtet alder, etnicitet og baggrund.

Evt. spørgsmål kan rettes til souschef Anne Jakobsen på 60402061 eller [email protected]. Din ansøgning skal være os i hænde senest fredag den 6. august 2021 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 32 med start hurtigst mulig herefter. Ansøgningen skal indsendes online via ansøgningssystemet.

Ansøgningsfrist 06/08/2021

Søg nu

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Risskov
  • Fredag den 06. august 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (vikar) i Århus

    Vil du stå i spidsen for den massive pressedækning - lokalt, nationalt og internationalt - af museumsudvidelsen The Next Level med den enorme kunstinstallation The Dome, a Skyspace by James Turrell..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Risskov over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1