Børn og Unge i Aarhus Kommune søger BI-konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

-har du interesse for at skabe anvendelig ledelsesinformation for at lette dagligdagen for medarbejdere og ledere på børne- og ungeområdet i Aarhus Kommune, og er du derudover stærk analytiker og udvikler?

Hvis svaret er ja, er det præcis dig, vi mangler!
Hos Aarhus Kommune, Børn og Unge søger vi en BI-konsulent til vores Datateam. I Datateamet arbejder vi passioneret med data på hele Børn og Ungeområdet for at skabe den bedste ledelsesinformation for vores ledere. Vi arbejder sammen både i teamet og med resten af ’butikken’ – og vil gerne have dig med. Du skal have lyst til at:
  • inspirere og vise mulighederne ved brug af data og BI.
  • være med til at sikre, at vores ledere får det bedste ud af vores løsninger til gavn for deres ledelse
  • skabe forandring og tage ejerskab for dette.
  • sætte dit eget præg på vores Best Practice.

Du skal arbejde med samtlige forretningsdata på Børn og Unge området og får derfor en unik mulighed for at kombinere en teknisk tilgang til data med en faglig viden.

Hvem er du?
Vi søger en person som ønsker at gøre en forskel for vores organisation og kan se potentialet i at bruge data til at støtte vores ledere i at træffe de rigtige beslutninger.
Det er en fordel hvis du:
  • Arbejder stabilt, resultatorienteret og struktureret selvstændigt såvel som i teamsamarbejde.
  • Kan medvirke til at skabe et godt samarbejde både internt og eksternt.
  • Har viden omkring og interesse for hele datavarehusprocessen og eventuelt har erfaring med at arbejde med offentlige/kommunale data.
  • Har praktisk erfaring i at udtrække og omsætte informationer fra operationelle systemer til nøgletal og grundlag for målopfølgning.

Det er endvidere en fordel men ikke et krav, hvis du har god erfaring med SAS-værktøjer, da vi primært anvender business intelligence-værktøjer fra SAS, herunder hovedsagelig SAS DI-studio og frontendværktøjet SAS VA. Herudover er det en fordel, hvis du har erfaring med MS SQL, idet en stor del af vores data ligger på MS SQL servere.
Du kan være nyuddannet eller allerede have relevant erhvervserfaring. Vi sørger for den nødvendige oplæring i forbindelse med tiltrædelsen.
Du bliver del af et fagligt kompetent team som er en del af en afdeling med 20 medarbejdere placeret centralt i en stor organisation. Kulturen er uformel og ligeværdig, hvilket giver rig mulighed for indflydelse og medbestemmelse. Vi forventer til gengæld, at du er engageret og initiativrig, og at du tager ansvar for dit arbejde.

Vi tilbyder:
  • Et dynamisk arbejdsmiljø med et højt fagligt niveau og gode kollegaer.
  • En solid uddannelse indenfor samtlige forretningsmæssige aspekter af Børn og Unge området, kombineret med kompetencer omkring udvikling af Business Intelligence i det offentlige.
  • En spændende og inspirerende arbejdsplads med fokus på kompetenceudvikling og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.Ugentligt timetal: Fuldtid
Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Kontorchef, Ole Hersted Hansen på telefon 30522594.

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 19. august 2019. Forventet tiltrædelse 1.10.2019.

Vi forventer, at 1. samtale finder sted fredag d. 23. august 2019.
Om Børn og Unges ledelsesinformationssystem:
Med henblik på at styrke og understøtte ledelsen på alle niveauer i organisationen samt effektivisere det administrative arbejde i organisationen, er der på Børn og Unge området i Aarhus Kommune etableret et ledelsesinformationssystem, som understøtter ledelsesgrundlaget for ledere på alle niveauer.
Systemet giver rapportering og ledelsesstøtte på områder som økonomi, personale, demografi og faglige resultater og er dybt integreret i hele organisationen. Systemets anvendes således aktivt af ca. 1000 brugere i organisationen og er herudover en central datakilde for forvaltningens medarbejdere.
Ledelsesinformationssystemet er opbygget efter anerkendte arkitekturprincipper og har et udvidet masterdata management kompleks, som vedligeholdes uafhængigt af fagsystemer.

Om os:
Børn og Unge er med sine ca. 14.000 medarbejdere kommunens største magistratsafdeling. Organisationen er delt op i 5 geografiske områder, som hører under hver sin Børne og ungechef. De kommunale 0-6 års institutioner og dagplejen er lagt sammen til større enheder, som hedder dagtilbud. Aarhus Kommune har 46 folkeskoler, 2 specialskoler og 45 skolefritidsordninger (SFO). SFO'en er et tilbud til børn i 0.-3. klasse. Derudover har Børn og Unge fritids- og ungdomsskoletilbud for børn og unge fra 4. klasse til 18 år samt tandpleje og sundhedspleje.

Læs mere om Magistratsafdelingen for Børn og Unge på https://aarhus.dk/om-kommunen/boern-og-unge/

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Århus C
  • Mandag den 19. august 2019

Lignende jobs

  • Senior Azure Consultant – bliv en del af itm8

    Er du ekspert i komplekse Azure-udfordringer? Vil du være en del af Danmark bedst certificerede team og støtte kundens Cloud-rejse? Så er det dig, vi søger til stillingen som Senior Azure Consultan..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info
  • Consultant

    Søger du en rolle, hvor du kan tilføre værdi til vores kunders fremtidige forretning? Vil du arbejde helt tæt på og rådgive kunder om deres ERP-system? Har du erfaring med ERP-systemer og forandrin..
    • Konsulent
    • Århus
    Få mere info
  • Junior Consultant til Employer Branding

    Har du interesse for employer branding og vil du være med til at tiltrække de rette kandidater? Og vil du være med til at brande [xxxxx] som arbejdsplads, så endnu flere verdensklasse kollegaer vil .
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Senior Consultant, Business Intelligence – få en n...

    Motiveres du af at have en nøglerolle med fokus på Business Intelligence og dataanalyse? Ønsker du at komme med på rejsen og sætte dit præg på en BI-afdeling under opbygning? Og har du en solid tek..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Århus C over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
20. september 2024 9
19. september 2024 10
18. september 2024 10
17. september 2024 12
16. september 2024 12
15. september 2024 11
14. september 2024 12
13. september 2024 10
12. september 2024 11
11. september 2024 10
10. september 2024 10
9. september 2024 8
8. september 2024 9
7. september 2024 10
6. september 2024 8
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 4
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 4
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 5
22. august 2024 7
21. august 2024 9