Konsulent til fundraising og projektudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Kongens Lyngby



DTU søger en konsulent til pre-award forskningsstøtte, der vil være med til at understøtte hjemtaget af europæiske forsknings- og innovationsmidler og midler fra Innovationsfonden. Fokus vil være på midler, der understøtter DTU’s samarbejde med virksomheder, myndigheder, andre universiteter, NGO’er mv. Godt halvdelen af DTU’s forskning udøves på baggrund af ekstern finansiering, og du skal bidrage til at videreudvikle grundlaget for DTU’s stærke forskningsfaglige kvalitet og profil.

Du vil få en arbejdsplads med ambitiøse målsætninger, hvor der er plads til egne idéer, og hvor omgangstonen er åben og uhøjtidelig. Den rette kandidat vil få mulighed for at være med til at præge udviklingen af rådgivningen om ekstern finansiering og excellent forskning på DTU.

Vi tilbyder et udfordrende, udviklende og selvstændigt job i et internationalt førende universitetsmiljø, med afveksling i opgaverne samt en bred kontaktflade internt og eksternt.

Stillingen er placeret i vores Team for Strategisk Forskning og Innovation. Teamet er en del af Kontoret for Forskning og Rådgivning, som igen er en del af Afdeling for Forskning, Rådgivning og Innovation.

Team for Strategisk Forskning og Innovation er på i alt ni personer med en stærk samarbejdskultur, hvor vi hjælper og lærer af hinanden. Vi har en bred opgaveportefølje og arbejder ofte med skarpe deadlines. Der vil derfor være tidspunkter, hvor du skal regne med travlhed, som modsvares af mere stille perioder i løbet af året.

Primære ansvarsområder
  • Udvikling af og støtte til ansøgninger med eksterne samarbejdspartnere, primært til EU’s Horizon Europe program og Innovationsfondens Grand Solutions
  • Udarbejdelse af koncepter og værktøjer til ansøgningsarbejde og implementering heraf
  • Kompetenceopbygning blandt forskere og forskningssupport på DTU, herunder kurser og workshops
  • Informations- og rådgivningsaktiviteter om finansiering af forskning og innovation til forskere og ledelseslaget på DTU


Vi søger en kollega med:
  • En uddannelse på minimum kandidatniveau
  • Konkret erfaring med review og udvikling af ansøgninger til EU’s forsknings- og innovationsprogrammer og/eller Innovationsfonden
  • Erfaring med at etablere og facilitere samarbejder, partnerskaber, konsortier eller projekter inden for forskning og innovation
  • Kendskab til naturvidenskabelig og teknisk forskning og erfaring fra universitetsverdenen vil være en fordel.


Vi lægger vægt på, at du:
  • Er en stærk kommunikator og flydende i skrift og tale på engelsk og helst også på dansk
  • Er tillidsskabende, åben, imødekommende og serviceminded
  • Har en struktureret og løsningsorienteret arbejdstilgang og selvstændigt kan håndtere mange opgaver/projekter parallelt
  • Har stærke samarbejdsevner, er god til at videndele og trives med at arbejde i et team
  • Gerne har blik for strategi og udviklingspotentialer. Internationalt netværk og erfaring vil også være en fordel.


Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med AC-overenskomsten, forventeligt som special- eller chefkonsulent. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer pr. uge, men der må påregnes perioder med spidsbelastning.

Forventet ansættelsesstart: 1. marts 2023 og gerne før.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest mandag den 12. december 2022 . Åbn linket ”Ansøg nu”, hvor du udfylder ansøgningsformular samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamenspapirer.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Lone Falsig Hansen, Team Strategi & Innovation, på 4030 5067, [email protected] eller kontorchef Claus H. Andersen på 3160 0012, e-mail [email protected] .

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Om Kontoret for Forskning og Rådgivning
Kontoret består på nuværende tidspunkt af en kontorchef og 25 medarbejdere. Kontoret har som primær opgave at bistå DTU’s ledelse på det forskningsstrategiske område, samt at bistå DTU’s forskere med tiltrækning af ekstern forskningsfinansiering.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Kongens Lyngby
  • Mandag den 12. december 2022

Lignende jobs

  • Senior Consultant, Life Science

    Senior Consultant, Life Science Til vores Life Science team søger vi en Senior Consultant der kan indgå i den daglige opgaveløsning, og håndtere processen fra det indledende kundemøder til resear..
    • Konsulent
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Senior Consultant – IT til [xxxxx]

    Senior Consultant – IT Til vores IT-team søger vi en Senior Consultant der kan indgå i den daglige opgaveløsning, og håndtere processen fra det indledende kundemøde til research, interviews og te..
    • Konsulent
    • Hørsholm
    Få mere info
  • COST Manager/Client Consultant

    Experienced cost managers for construction and industryAre you interested in helping to create and further develop a strong cost management team? Do you have solid experience as a Cost Manager .
    • Konsulent
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • HR Analytics Consultant for People Analytics at No...

    HR Analytics Consultant for People Analytics at Novo Nordisk Engineering (12-months maternity cover) Are you ready to take on a role full of diverse tasks and opportunities to grow both profes..
    • Konsulent
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. oktober 2024 2
6. oktober 2024 2
5. oktober 2024 2
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 1
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1