Udviklingskonsulent til dynamisk forskningsmiljø inden for den grønne omstilling - DTU Wind

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Kongens Lyngby

Er du god til at udvikle, koordinere og styre små og store processer, kan du fungere som sparringspartner for kollegaer, og har du lyst til at understøtte forskere og ledere med fokus på vores fælles mål – nemlig at lave banebrydende forskning, undervisning og innovation, der bidrager til den grønne omstilling af samfundet? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger på DTU Vind og Energisystemer en udviklingskonsulent, der kan løse en bred vifte af opgaver relateret til de mange processer og projekter, der skal løftes for at organisationen hele tiden bevæger sig fremad og gør os i stand til at bidrage bedst muligt til udviklingen af fremtidens grønne energiteknologier. Du vil blive knyttet til vores Division for El- og Energisystemer, der forsker og underviser i fremtidens energisystem, lige fra de store energiøer til den yderste villavej med elbiler og varmepumper.

Fællestrækkene for dine opgaver er, at det er administrative og analytiske udviklingsopgaver, der typisk udspringer fra divisions drift eller er en del af vores strategiske arbejde. Dine opgaver vil i høj grad også være at bidrage til og holde snor i opgaver, der rækker ud i organisationen.

Dine ansvarsområder
Du vil have følgende primære ansvar og opgaver:

  • Betjene divisionens to komiteer med high-level repræsentanter fra energibranchen, herunder mødeplanlægning, mødeforberedelse, indkaldelse, udarbejdelse af baggrundsmateriale og oplæg til beslutninger samt referatskrivning fra de 3-4 årlige møder. Opgaven løses i tæt samarbejde med henholdsvis divisionschefen og lederen af vores eksperimentelle faciliteter, PowerLabDK.
  • Ansvar for divisionens årshjul og opfølgning på dette i samarbejde med instituttets centrale administrative funktioner, herunder sætte processerne i system, følge op på ansvarsfordeling samt sikre implementering og afvikling.
  • Ansvar for håndtering af delegationsbesøg fra første kontakt til program og afvikling, herunder koordinere med de forskere som skal forestå besøget, sikre opdatering af vores standardpræsentationer samt stå for et mindre internt program for vores PhD-studerende/postdocs, så de er klædt på til at repræsentere os ved de eksterne besøg.
  • Varetage mindre ad hoc tværgående opgaver i divisionen, eksempelvis statusopfølgninger, planer, strategioplæg mv., samt være ankerperson for udvalgte tværgående strategiske indsatser, som fastlægges årligt i instituttets handlingsplan.
  • Fungere som go-to person på Lyngby Campus for instituttets 2-3 administrative medarbejdere, der har primært arbejdssted der, og som betjener divisionens forskere. Funktionen indbefatter sparring og koordinering i forhold til de daglige opgaver (ledelsen med personaleansvar ligger hos divisionschefen).
  • Bidrage til et godt samarbejde og en bred tværgående koordinering med de øvrige divisioner og instituttets centrale funktioner.


Flair for mennesker, processer og organisation
Vores forventninger til dig er:

  • Du vil få en vigtig funktion i divisionen med en bred kontaktflade, så vi forventer, at du er god til at samarbejde og vil bidrage til en positiv dynamik med dine kollegaer.
  • Du kan navigere hjemmevant i krydsfeltet mellem mennesker, opgaver og organisation og er god til at opnå resultater i et konstruktivt samspil med kollegaer og samarbejdspartnere.
  • Du er fleksibel, i stand til hurtigt at sætte dig ind i nye emner, kan arbejde selvstændigt og struktureret og er interesseret i at bidrage til udviklingen af et nyetableret institut på DTU.
  • Som person finder du det naturligt at være både imødekommende og opsøgende, da du vil fungere som et omdrejningspunkt for mange af divisionens centrale opgaver.
  • Du har en akademisk uddannelse eller tilsvarende kompetencer erhvervet gennem relevant erfaring.
  • Vi er et internationalt miljø med mange nationaliteter, så du kan kommunikere frit i skrift og tale på både dansk og engelsk, vi forventer, at du er velbevandret IT-bruger, og vi ser gerne, at du har flair for generel formidling og kommunikation.


Hvad tilbyder vi dig
Du bliver del af et miljø med ambitiøse og samfundsrelevante målsætninger, hvor omgangstonen er åben og uhøjtidelig med vægt på gode kollegiale relationer, samarbejde og videndeling.

På DTU bliver du del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Ny teknologi, innovation og viljen til at skabe noget, der kan komme os alle til gavn, er hjørnestene på DTU. Vi værdsætter høj faglighed, og ønsker at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar. En naturlig del af dit nye job bliver således høj faglighed, din egen udvikling og ansvarlig handlefrihed.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Du ansættes som specialkonsulent.

Stillingen er på 37 timer og ønskes besat hurtigst muligt.

Arbejdssted er DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 2. januar 2023 . Åbn linket "Ansøg nu”, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Professor og Divisionschef Jacob Østergaard, mob. 25 13 05 01. Læs mere om DTU Vind og Energisystemer på www.wind.dtu.dk.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Institut for Vind og Energisystemer er et af verdens største universitetsmiljøer for forskning og viden om vindenergi og energisystemer med en stab på ca. 400 personer fra 37 lande, der arbejder med forskning, uddannelse, innovation og forskningsbaseret rådgivning. DTU Vind og Energisystemer har cirka 90 ph.d.-studerende. Instituttets tværfaglige forskning er organiseret gennem strategiske forskningsprogrammer med tæt samarbejde med danske og internationale universiteter, forskningsinstitutioner og organisationer samt energibranchen.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Kongens Lyngby
  • Mandag den 02. januar 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hørsholm

    Senior Consultant, Life Science Til vores Life Science team søger vi en Senior Consultant der kan indgå i den daglige opgaveløsning, og håndtere processen fra det indledende kundemøder til resear..
    • Konsulent
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Konsulent i Virum

    Management Consultant for CVP at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of working with people, processes and change excite you? And are you ready to make a difference across [xxxxx]s projects and..
    • Konsulent
    • Virum
    Få mere info
  • Konsulent i Virum

    Change Management Consultant at Novo Nordisk EngineeringAre you passionate about leading transformation with a robust change management toolkit? And do you thrive in a fast-paced, dynamic envir..
    • Konsulent
    • Virum
    Få mere info
  • Konsulent i Virum

    Experienced Sustainability Consultant to guide sustainability thinking at Novo Nordisk EngineeringDoes translating environmental requirements to useful advice excite you? Would you like to help..
    • Konsulent
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
28. juli 2024 3
27. juli 2024 3
26. juli 2024 3
25. juli 2024 3
24. juli 2024 3
23. juli 2024 3
22. juli 2024 3
21. juli 2024 3
20. juli 2024 3
19. juli 2024 3
18. juli 2024 3
17. juli 2024 3
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 2
13. juli 2024 2
12. juli 2024 2
11. juli 2024 2
10. juli 2024 2
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1