"Supporter til vedligeholdelsesteam i R&D"

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

  • Research
  • Bagsværd

Brænder du for at arbejde i et vedligeholdelsesteam i en farmaceutisk virksomhed? Vil du være med til at sikre at vores udstyr til enhver tid er vedligeholdt, at vedligeholdelsesplaner er opdateret og reservedele er på lager, så jobbet kan udføres?

Så er dette måske dit næste job.

Om afdelingen
Chemistry Manufacturing and Control (CMC) er den division i Novo Nordisk A/S, der producerer og leverer Active Pharmaceutical Ingredients (API) til kliniske og non kliniske forsøg. CMC API Pilots udgør 6 pilotfaciliteter, hvor vi producerer til udvikling men også et enkelt markedsført produkt. Vi har stadig forbedringspotentiale i forhold til, hvordan vi arbejder med vedligehold af vores udstyr og hvordan vi skaber effektivt vedligehold på tværs af piloterne både nu og i fremtiden, og derfor søger vi en medarbejder som gerne vil være med til at løfte kvaliteten af vores vedligeholdelsessystem (SAP).

Du kommer til at indgå i et Support-team af 5 dygtige og engagerede medarbejdere, som supporterer 6 pilotanlæg med vedligeholdelses- og kalibreringsplaner (SAP) til alt udstyr. Supportteamet har ansvar for at sikre, at kvaliteten er i top, og at vi lever op til myndighedskrav. Fagligheden er høj, og vi arbejder med en stærk ”can-do” attitude i forhold til at løse de udfordringer der kommer. Vi har til tider travlt og kombineret med stor variation i projekter med implementering af nyt udstyr, arbejder vi i et område, hvor der sker meget, og hvor vi er omstillingsparate.

Jobbet
Du kan forvente, at dine opgaver spænder bredt indenfor SAP PM og MM. Dit primære ansvarsområdet bliver, i samarbejde med resten af teamet, at sikre at der er opdaterede vedligeholdelsesplaner og generelt data på alt eksisterende og nyt udstyr. Dette vil også indebære deltagelse i opbygningen af SAP MM - lager af reservedele.

Vi stræber altid henimod mere effektive arbejdsgange, derfor vil der samtidigt være god mulighed for at komme med forbedringsforslag i forhold til processer og dataopbygning i SAP.

Da stillingen er ny vil du få stor indflydelse på definering af jobbet.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job i et åbent og dynamisk arbejdsmiljø med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Kvalifikationer
Du er/har

  • kontoruddannet, gerne med erfaring i brug af SAP men det er ikke et krav
  • evt. erfaring indenfor indkøb, hvor du har anvendt ERP system (gerne SAP) til lagerstyring, indkøbsordre m.m
  • evt. erfaring med lagerstyring af tekniske komponenter
  • viden om GMP og erfaring med at dokumentere i henhold til bestemte regler og rammer, er en fordel.


Som person har du en systematisk tilgang til dine opgaver, hvor du sætter dig godt ind i emnerne og opgaverne og vurderer, hvad den bedste løsning er. Vi arbejder både med problemløsning, her og nu, men kigger også ind i fremtidige projekter og planlægger eksekvering af disse. Derfor er det vigtigt, at du arbejder struktureret og planlæggende og sørger for at kommunikere og dele dine planer med dine kollegaer, som skal være med til at eksekvere på planerne.

Vi lægger vægt på, at du har et godt humør og besidder et selvstændigt drive og initiativ til at få løst relevante opgaver, som ikke nødvendigvis bliver formelt uddelegeret til dig. Vi arbejder som et team mod det samme mål og derfor er det vigtigt, at du evner at samarbejde både med dine nærmeste kollegaer, men også på tværs af organisationen.

Om Novo Nordisk
Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer, dedikation og ambitioner til at hjælpe patienter med diabetes. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med mulighederne for personlig og professionel udvikling.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt gerne Mette Greis Hansen på telefon +45 3075 1237.

Ansøgningsfrist
11 August 2019.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Bagsværd

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0