Kickstart din karriere som Product Manager hos BoligPortal

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Er du nyuddannet, og vil du kickstarte din karriere hos BoligPortal i vores erfarne Product Management Team, så er det nu, du skal læse videre! Hos os får du muligheden for at udvikle dig under professionelle rammer og et arbejdsmiljø helt i særklasse.

BoligPortal er Danmarks største portal for formidling af lejeboliger, og vores produkter henvender sig både til private lejere og små til meget store professionelle udlejere. Du kender nok allerede BoligPortal.dk, men derudover driver vi en stor administrationsplatform med en række værktøjer til professionelle udlejere.

Vi holder til i Aarhus, hvorfra vi på ambitiøs vis driver og vækster vores forretning med succes.

I rollen som Product Manager skal du være med til at udvikle, specificere og lancere nye features samt evaluere dem, når de går live. Du skal også være med til at spotte forbedringsmuligheder for vores brugere og forretningen generelt, hvilket foregår i tæt samarbejde med resten af PM-teamet, udviklings-teamet og andre interessenter. En del af jobbet vil også være at drifte vores platform, holde den sund samt spotte bugs og teste om dine projekter er udviklet korrekt.

Sådan får du succes hos os

Du er nyuddannet fra f.eks. Informationsvidenskab, Multimediedesign, Digital Koncept udvikling, ITKO eller lign. - men det er mindre vigtigt. Det vigtigste er, at du kan formidle dine ideer foran andre og få alle med ombord, inden et nyt projekt går i gang.

Du har stærke kommunikative evner og søger proaktivt at tale med brugerne af vores produkt og suge den viden til dig, ligesom du selv faciliterer og driver møder og brainstorms med relevante parter i huset. Alt sammen med hjælp og backup fra et erfarent PM-team.

Da du er nyuddannet, har vi ikke de største forventninger til specifikke faglige kompetencer, men du kan med fordel have arbejdet lidt med f.eks.:

  • Wireframes
  • Brugerforståelse, brugertests mv.
  • Ide og konceptudvikling
  • Forretningsudvikling
  • Udvikling og kodeforståelse

En naturlig del af jobbet er at tale meget med mange mennesker, og du er derfor opsøgende, udadvendt og åben af natur, ligesom du har det fint med at være i centrum. Dette tilsat en portion ydmyghed overfor, hvad andre kan lære dig.

Som Product Manager står man nogle gange "midt i orkanens øje" mellem forskellige og modstridende ønsker - her skal du turde stå fast og ikke være bange for at fejle ind imellem. I disse tilfælde vil din skarpe og analytiske sans hjælpe dig med at navigere gennem (midlertidig) kaos og kompleksitet.

Vores produkt er dansk, men det interne arbejdssprog ofte engelsk. Du taler og skriver derfor flydende dansk og engelsk.

Vi er et "Great Place to Work"

Du kan se frem til et udfordrende job i et ungt og dynamisk miljø med stærk faglig sparring og mulighed for personlig udvikling. Vi hylder og efterlever selvstændighed, korte beslutningsprocesser, mod og kreativitet. Vi evner en god blanding af godt humør samt fokus på at forfølge og nå vores mål.

På den sociale front kan vi bl.a. blære os med vores helt eget firma CS hold, og når Corona ikke forhindrer os i det, holder vi jævnligt fredagsbarer, spiller bordtennis/bordfodbold og andre sportslige aktiviteter.

Vi er i 2020 Great Place to Work certificeret for 3. gang, ligesom vi også har vundet prisen for "Årets bedste praktikplads".

Derudover har vi selvfølgelig også en konkurrencedygtig løn, solid pensionsordning, frokostordning og alle de andre grundlæggende ting, som bare skal være der.

Vores rekrutteringsproces

Vi tager rekruttering seriøst og ønsker en god, fair og objektiv rekrutteringsproces. Derfor vil du som ansøger til en stilling hos os altid få et svar, uanset om du går videre i rekrutteringsprocessen eller ej.

Ingen rekrutteringsforløb er ens, men vi bruger som udgangspunkt altid en personlighedstest i løbet af processen. Det gør vi fordi vi tror på, at det giver et mere dybdegående og nuanceret billede af, om vi er et godt match.

Vi gennemgår løbende ansøgninger, og indkalder til samtale medio august.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Simon Tved Bakken på [email protected] eller på telefon 61668839.

Om BoligPortal

BoligPortal er Danmarks største portal for formidling af lejeboliger med over 13.000 ledige lejemål. Vi samarbejder med over 3.900 professionelle og tusindvis af private udlejere.

Vi er Danmarks førende virksomhed når det kommer til kvalitet og volumen af data fra lejeboligmarkedet i Danmark. Derfor anvendes vores data i mange sammenhænge og beslutningsprocesser, ligesom vi ofte citeres og interviewes i diverse medier.

Se mere på vores ansøgersite: https://boligportal.ofir.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a975a8e6)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Århus N
  • Fredag den 30. juli 2021

Lignende jobs

  • Senior Client Manager

    Vi har store ambitioner for Novicell, og vi ønsker derfor at styrke vores dygtige salgsteam. Så ønsker du at være med til at drive væksten i et af Danmarks førende konsulenthuse, så er denne muligh..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Customer Service Professional

    Are you looking for the opportunity to make a difference with one of the global leaders in the renewable energy industry? Do you have a can-do attitude and enjoy working closely with customers and .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Reklamationsmedarbejder til FTZ Aarhus

    Kundeservicemedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Servicerådgiver til Audi i Risskov - en del af Sem...

    Trives du i en udadvendt rolle, hvor du er bindeleddet mellem kunden og vores værkstedet? Så er du måske vores nye servicerådgiver til vores helt fantastiske team! Vi søger en professionel koll..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Risskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 2
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1