Koncernøkonomichef - Afd. for Økonomi og Regnskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vil du være en del af et Universitet i særklasse, og ser du IT og digitalisering som drivere i en moderne økonomifunktion? Er du en leder der gerne går forrest, formår at få teamet med dig og trives du med ledelse af ledere? Så læs videre her…

Opgaven i AØR er, sammen med kollegaerne, at sikre en sund økonomi på DTU, så forskerne kan levere undervisning og forskning på et højt internationalt niveau. AØR er i rivende udvikling og arbejder hver dag intensivt med It og digitalisering for at forbedre og udvikle økonomistyringen på DTU.

Til stillingen som koncernøkonomichef leder vi efter dig, som har benene solidt plantet på jorden kombineret med viljen og evnen til at lede, udvikle og skabe resultater gennem andre. Leder du efter et sted, hvor du kan få lov til at praktisere ledelse og inspirere dine medarbejder i nye retninger, kan du trygt læse videre.

I stillingen bliver ansvarlig for de klassiske regnskabsdiscipliner. Debitor, kreditor, anlæg, bank, finans herunder udarbejdelse og konsolidering af DTU´s årsregnskab, er din faglige ballast, som du bruger som fundament for ledelsesopgaven og til at sikre en robust økonomistyring i et af verdens førende tekniske universiteter.

Nøgleopgaver

  • Konsolidering og controlling af regnskaber for alle organisatoriske enheder i koncernen
  • Konsolidering og controlling af budgetter og prognoser for alle organisatoriske enheder i koncernen
  • Analyser og fordelingsregnskaber
  • Udarbejdelse af måneds, kvartals- og årsregnskaber for DTU


Stillingen er organisatorisk placeret i Afdelingen for Økonomi og Regnskab (AØR). AØR består af i alt ca. 250 medarbejdere hvoraf ca. 50 medarbejdere hører under Koncernøkonomichefen, du har 4 teamledere i direkte reference. I stillingen vil du få reference til Økonomidirektøren og du vil sidde i ledergruppen for AØR, som består af 4 andre funktionsområder, alle med forskellige ansvarsområder.

Relevant baggrund og flair for IT
Vi forventer at du har relevant økonomisk uddannelse på master/kandidatniveau, gerne kendskab til Oracle produkter (vi anvender Oracle Finance Cloud), ser IT og digitalisering, standardisering og procesoptimering som væsentlige drivere i en moderne økonomifunktion, og dermed trives du også i spændingsfeltet mellem processer, systemer og din regnskabsfaglighed.

Vi søger dig, der er god til at kommunikere klart og tydeligt, således at du kan formidle regnskab og økonomi på en let forståelig måde til personer med anden faglig baggrund end økonomi. Yderligere har du et godt overblik og arbejder struktureret med dine opgaver og forstår vigtigheden af samarbejdet på tværs i organisationen, samt at økonomiafdelingen leverer en service til organisationen. Du har erfaring med ledelse, og du forstår vigtigheden af at kunne samarbejde, motivere og engagere dine medarbejdere.

Din arbejdsplads
Vi tilbyder et udfordrende job i en dynamisk virksomhed i et spændende miljø. Økonomifunktionen er i udvikling og der arbejdes intenst med IT og digitalisering for at udvikle funktionen til næste niveau.

På DTU bliver du del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Ny teknologi, innovation og viljen til at skabe noget, der kan komme alle til gavn, er hjørnestene på DTU. Vi værdsætter høj faglighed, og ønsker at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar. En naturlig del af dit nye job bliver høj faglighed, din egen udvikling og ansvarlig handlefrihed.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Arbejdsstedet er Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 4. januar 2023 . DTU glæder sig til at byde en kommende medarbejder velkommen. Søg stillingen ved at klikke på "Ansøg nu", hvor du kan uploade din ansøgning og CV.

Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte økonomidirektør Stig Juhl Madsen på mobil 2215 3430 eller senior rekrutteringskonsulent i Hartmanns Anne-Mette Juncker Davidsen på mobil 4121 1344 / mail [email protected] .

Hartmanns A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Kongens Lyngby
  • Onsdag den 04. januar 2023

Lignende jobs

  • Økonomichef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomichef i Farum

    Brænder du for et selvstændigt job med mange varierende arbejdsopgaver inden for regnskab og økonomistyring, og trives du i et dynamisk miljø, hvor du arbejder tæt sammen med såvel ledelsen samt et..
    • Økonomichef
    • Farum
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Om virksomheden Vi leder efter en regnskabschef til virksomheden Betech, som er en erfaren løsningspartner for flere anerkendte produktmærker og førende producenter inden for industripakni..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1