Håndværker til drift af black utility

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

Er du håndværker, som brænder for at lægge din viden og energi et sted, hvor du virkelig gør en forskel for patienter på verdensplan? Passer det dig glimrende at kunne arbejde et sted, hvor du har stor indflydelse på selv at tilrettelægge dine arbejdsopgaver og hverdag? Så er du måske vores nye kollega. Dit næste karrieretræk starter her, ansøg nu!
Om jobbet
Vi søger en håndværker til fast daghold, der skal lave afhjælpende og planlagt vedligehold på kedel-, køle, varmesystemer og ventilationsanlæg. Du bliver en del af et team på 10 kollegaer, bestående af håndværkere, tekniker, maskinmestere og ingeniører. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:
  • Kedeldrift – eftersyn mm.
  • Drift af varme- og rådampdistributionssystemer
  • Udførelse af daglige driftsopgaver på forsyningsanlæg, samt runderinger for at sikre systemets effektivitet.
  • Organisering og koordinering af aktiviteter med eksterne håndværkere efter behov i forbindelse med vedligeholdelse af primær kedel.
  • Identificering og implementering af optimeringer for at forbedre effektiviteten af kedelanlæg og varmesystemer.
  • I samarbejde med din kollega og koordinator vil du sikre, at disse systemer fungerer problemfrit. Vedligeholdelsesopgaver administreres ved hjælp af SAP PM. De daglige opgaver omfatter drifts- og vedligeholdsopgaver, modtagelse af eksterne håndværkere, optimering af kedelanlæg og tilsyn med driften af varmesystemer og HVAC-systemer. Derudover deltagelse i teamets tilkaldevagtordning, som overvåger teamets anlæg.

    Vi tilbyder en fastansættelse på F3-niveau. Du vil arbejde på fast daghold og får gode muligheder for at lægge dine arbejdstider, så de passer dig. Vagtordningen er én uge af gangen, hvor du er rådighedsvagt for drift af køl og ventilation til produktionsfaciliteterne på site Gentofte. Vagtordningen følger en vagtplan, som styres af vagtgruppen.

    Kvalifikationer For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os at:
  • Du har en uddannelse som VVS-montør, mekaniker, elektriker, automatiktekniker eller lignende suppleret med stærk teknisk forståelse.
  • Du kommer fra et reguleret miljø som f.eks lufthavn, fødevare eller kosmetik.
  • Det er en stor fordel, hvis du har kendskab til den farmaceutiske industri.
  • Du er flydende dansk i skrift og tale.
  • Vi ser også gerne, at du har en keldepassercertifikat sammen med praktisk erfaring med vedligeholdelse af varmesystemer eller kølesystemer. Derudover er det vigtigt at have kendskab til bygningsstyringssystemer (BMS). Tidligere erfaring med forskellige IT-systemer, især SAP, vil være en fordel.
    Som person, du:
  • Motiveres af forandring, udvikling og udfordringer, og er engageret i løbende at forbedre og optimere processer og arbejdsrutiner.
  • Er initiativrig og selvstyrende teamplayer med stærke samarbejdsevner, der arbejder tæt sammen med teamkolleger, andre afdelinger og faggrupper.
  • Har en evne til at håndtere pressede situationer og håndtere flere opgaver med en konstruktiv can-do-tankegang.
  • Har en god ordenssans og opretholder et positivt humør.
  • Demonstrere evnen til at arbejde selvstændigt og samtidig bidrage effektivt til teamets mål.
  • Om afdelingen
    Vi er en teknisk afdeling, der beskæftiger ca. 65 højt kvalificerede mennesker, organiseret i fire teams og har base i Gentofte. Vores fokus er at fremstille og levere fællesforsyninger til hele siten, dette omfatter bl.a. Ventilation (HVAC), Køl til produktion, Water For Injection (WFI), clean steam, nitrogen, trykluft, udstyrskalibrering samt overvågning af faciliteter og projekteksekvering. Team Ventilation og Køl sikre driften og vedligehold af omkring 200 anlæg fordelt imellem ventilationsanlæg, køleanlæg, rådampskedel, varmedistributionsanlæg mm. Hos os vil du opleve et team, der opnår resultater i fællesskab, og hvor alle tager sin del af ansvaret for at byde sig til med faglig sparring. Vi bringer vores gode humør og drive i spil hver dag for at skabe gode sociale rammer i en uforudsigelig hverdag. Og så er vi kendetegnet ved vores ”can do mind-set”.
    Om Novo Nordisk
    Hos Novo Nordisk bruger vi vores kompetencer, engagement og ambitioner til at hjælpe mennesker med diabetes og fedme. Vi tilbyder chancen for at blive en del af en virkelig global arbejdsplads, hvor passion og engagement mødes med muligheder for faglig og personlig udvikling Kontakt
    Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Lars Holmgaard Christensen på +45 3079 6467. Ansøgningsfrist
    28. Januar 2024. Ansøgninger vil blive vurderet løbende og samtaler forventes påbegyndt inden deadline. Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning, men vi ser gerne, at du skriver om din motivation og bidrag til jobbet i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.
    Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

    Jobbet er oprettet på vores service den 15.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Gentofte

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Gentofte

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Gentofte over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    3. juli 2024 18
    2. juli 2024 17
    1. juli 2024 17
    30. juni 2024 20
    29. juni 2024 20
    28. juni 2024 17
    27. juni 2024 20
    26. juni 2024 22
    25. juni 2024 20
    24. juni 2024 20
    23. juni 2024 24
    22. juni 2024 24
    21. juni 2024 21
    20. juni 2024 20
    19. juni 2024 21
    18. juni 2024 20
    17. juni 2024 20
    16. juni 2024 23
    15. juni 2024 23
    14. juni 2024 22
    13. juni 2024 21
    12. juni 2024 22
    11. juni 2024 20
    10. juni 2024 21
    9. juni 2024 24
    8. juni 2024 24
    7. juni 2024 25
    6. juni 2024 23
    5. juni 2024 22
    4. juni 2024 21
    3. juni 2024 21