Indkøbsansvarlig tekniker til Manufacturing Development

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

• Oral Finished Product Manufacturing Development
• Product Supply
• Måløv, Danmark

Brænder du for teknik, indkøb og personlig udvikling? Så har jeg jobbet til dig. Vi køber løst udstyr, nye maskiner og udvikler på eksisterende udstyr som aldrig før. Så drømmer du om en stilling, hvor du kan udvikle dig selv som menneske og professionelt, sætte et personligt aftryk og samtidig gøre en forskel for patienter over hele verden? Så er du måske vores nye Indkøbsansvarlig/Tekniker til Manufacturing Development i Måløv.

Om afdelingen
Manufacturing Development består af over 85 dedikerede medarbejdere fordelt på 6 teams. Afdelingens arbejdsopgaver består af optimering, opskalering og technologi transfer af produktionsprocesser fra R&D til kommerciel produktion. Dette inkluderer GMP-produktioner til klinik, som denne stilling er en del af. Som afdeling bidrager vi desuden til proces- og produktsupport af vores markedsførte produkt.

Om stillingen
Som indkøber vil du arbejde tæt sammen med kvalificering, cleaning og EM, hvor du vil bidrage med din store viden inden for indkøb af udstyr, maskindele og off the shell udstyr. Du vil også selv blive ansvarlig for noget udstyr, så du skal have lyst til at lære at kvalificere mindre stykker udstyr samt sikre PO-numre, opfølgning på, hjemkøb af udstyr og krav i forhold til kvalificeringkoncept.

Som tekniker vil du blive ansvarlig for noget udstyr i produktionen, så jeg forventer du gerne vil udvikle dig selv og dine kompetencer, så du kan varetage det fulde ansvar for dit område. Arbejdsopgaverne er bl.a. udarbejdelse af CR sager, kvalificering og fremlæggelse til audit.

Kvalifikationer
Jeg forestiller mig, at du er:
• Uddannet procesteknolog, produktionsteknolog, laborant eller har en håndværksmæssig baggrund
• At du møder ind med et godt humør, og at du altid søger det gode samarbejde med dine kommende kollegaer
• Det falder dig naturligt at tage initiativ og bidrage med din viden.
• Du har overblik og mod på at løse nye typer af opgaver, samt opbygge gode arbejdsgange selvom rolle- og ansvarfordeling ikke nødvendigvis er på plads fra start.
• Du har lyst til at arbejde med produktionsudstyr.
• Du er grundig og har stor GMP-forståelse, da vores dokumentationsniveau er på et højt niveau.

Udover dette ser vi at du trives med at samarbejde med mange forskellige medarbejdergrupper som f.eks. operatører, teknikere og kemikere, projektfolk samt udviklingsfolk. Kendskab til produktion, udvikling, pulver, granulater eller tabletter er en fordel, men ikke et krav. Du skal tale og skrive flydende dansk og helst engelsk.

Om Novo Nordisk
Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer, dedikation og ambitioner til at hjælpe patienter med diabetes. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med mulighederne for personlig og professionel udvikling.

Kontakt
For yderligere informationer omkring stillingen kontakt Associate Manager Jimmie Slott Madsen +45 30 79 59 92.

Ansøgningsfrist
Deadline for ansøgnng er d. 5 December 2022

Venligst bemærk, at vi læser ansøgningerne og inviterer til samtale løbende. Derfor kan rekrutteringsprocessen blive lukket før deadline, hvis den rigtige kandidat findes.

Du behøver ikke at uploade en ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hælper os til en bedre og mere fair proces.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.

Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.

Print job Send to e-mail


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Måløv

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lunas ark letter ankeret! Skal du med på rejsen?

    Fri kontakt
    Arkens beboere. Fra 1. september er der 100 dage til vi sejler mod nye eventyr og bliver et hus! Vores nuværende huse, som ligger i Greve/Hundige. har lidt huller i væggene, vinduer og døre har en gang imellem svært ved at lukke og huset er lidt slidt. Men det er vores slidte hus. Og det kan stadigvæk en masse!
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Måløv over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 5
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 12
9. september 2024 12
8. september 2024 12
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 12
4. september 2024 11
3. september 2024 11
2. september 2024 11
1. september 2024 15
31. august 2024 15
30. august 2024 16
29. august 2024 15
28. august 2024 14
27. august 2024 13
26. august 2024 13
25. august 2024 13
24. august 2024 13
23. august 2024 11
22. august 2024 12
21. august 2024 13
20. august 2024 13
19. august 2024 14
18. august 2024 16
17. august 2024 16