Skoleleder til Sct. Hans Skole - en attraktiv skole i Odense C

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Sct. Hans Skole er en ældre byskole, fordelt på 3 etager, beliggende i et attraktivt kvarter i Odense C kaldet Skibhuskvarteret. Skolens medarbejdere og ledelse lykkes med at lave god skole for ca. 700 elever, så på trods af, at Sct. Hans Skole er i skarp konkurrence med privatskolerne i Odense C, så vælger ca. 85 % af distriktets elever skolen til.

Sct. Hans Skole søger nu en ny skoleleder til tiltrædelse den 1. november 2021.

Om jobbet
Som skoleleder på Sct. Hans skole bliver du leder for 68 pædagogiske medarbejdere; 48 lærere, 20 pædagoger og 2 sekretærer. Ud over skolens leder er der en souschef og en afdelingsleder for børnemiljøet, som tilsammen udgør skolens ledelsesteam.

Medarbejderne er organiseret i klasseteams, der arbejder sammen i professionelle læringsfælleskaber om elevernes læring og trivsel. Til at understøtte dette arbejde har skolen et ressourceteams bestående af vejledere i bl.a. i læsning, matematik, og inklusion.
Som leder af skolen får du til opgave at modernisere skolens pædagogiske og didaktiske profil ind i en version 2.0., hvor du skal rammesætte den fortsatte udvikling af personalets professionalitet i sammenhæng med skolens strategiske retning.

Du får også det overordnede ansvar for skolens økonomi, og skal evne at bevæge dig i samarbejdsfeltet mellem forvaltning, skolebestyrelse, ledelsesteam og medarbejdere.
Sct Hans Skole er Skibhuskvarterets skole, og det skal den blive ved med. Skolen har i høj grad forældrenes opbakning, men det skal til stadighed sikres, at alle elever går i en god klasse og at skolen udvikler sig.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du er kreativ, visionær og analytisk i dit strategiske arbejde. Du har gode relationelle kompetencer og mestrer personaleledelse og strategisk ledelse på en og samme tid. Du har indsigt i, hvad der er kerneopgaven for dig, dit ledelsesteam og dine medarbejdere, og du er garant for, at børnene på Sct. Hans skole lærer og trives.

Du er dialogorienteret i samarbejdet med personale, ledelsesteam og forældre i bestræbelserne på at finde de mest kvalificerede løsninger. Du er god til kommunikation både udad, opad og indad til i organisationen.

Du besidder en ledelsesstil, der bygger på tillid til, at medarbejderne kan løse opgaverne. Du skal gå forrest, men vi ønsker også en leder, der går bag os og bakker os op i opgaverne. Du finder nemlig en kompetent, ansvarstagende medarbejdergruppe, der motiveres af at blive mødt af en ledelsesstil, der tilpasser sig den individuelle medarbejder og den specifikke opgave, der er i spil.

Du er synlig og mærkbar i dagligdagen, og har en empatisk ledelsesstil.

Vi kan tilbyde dig
  • en velfungerende skole med 700 elever, hvoraf 270 elever går i SFO
  • 68 kompetente pædagogiske medarbejdere.
  • et erfarent ledelsesteam bestående af souschef og afdelingsleder for indskolingen og et dygtigt sekretariat med to medarbejdere
  • renovering og modernisering af skolen for et 2-cifret millionbeløb med start i 2022
  • deltagelse i et fireårigt landsdækkende projekt: Play@Heart, læring gennem leg og teknologi, med kompetente samarbejdspartnere.
  • engagerede forældre og et ressourcestærkt lokalsamfund.


Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat i henhold til overenskomst med den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere?
Du kan læse meget mere om stillingen, skolen, Odense Kommune og Børn- og Ungeforvaltningen i stillingens job- og personprofil.

Vil du høre mere om Sct. Hans Skole og forventningerne til den nye skoleleder, er du velkommen til at kontakte skolechef Nikolaj Juul Jørgensen på tlf. 2913 5754 og souschef Sct. Hans Skole, Ole Tolstrup på 3091 5757

Det praktiske
Ansøgningsfristen er den. 29. august 2021.

1. samtalerunde gennemføres onsdag den 8. september 2021 og 2. samtalerunde onsdag den 22. september 2021.

Forud for en eventuel 2. samtalerunde vil du blive bedt om at gennemføre en personprofilanalyse, løse en skolepolitisk case samt oplyse referencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Odense C
  • Søndag den 29. august 2021

Lignende jobs

  • Skoleleder i Odense C

    Stilling som forstander for Odense Gråbrødre Kloster er ledig til besættelse pr. 15. oktober 2024.Hvem er vi?Odense Gråbrødre Kloster er en selvejende stiftelse, hvis historie går tilbage til 1..
    • Skoleleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Skoleleder i Odense

    Vil du være en del af vores lederteam på Odenses største plejehjem? Kan du i fællesskab med kolleger sikre rammen for et godt og værdigt ældreliv? Får du følgeskab gennem en anerkendende ledelsesst..
    • Skoleleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1