Skolesocialrådgiver til dagbehandlingsområdet i Borgercenter Børn og Unge Valby, Vesterbro og Kongens Enghave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Borgercenter Børn og Unge Valby, Vesterbro og Kongens Enghave (BBU VVK) søger en skolesocialrådgiver til dagbehandlingsområdet. Skolesocialrådgiveren skal understøtte en systematisk og målrettet indsats for forebyggelse af at elever kommer i dagbehandlingstilbud og tilbageslusning af dagbehandlingselever til de almene skoletilbud i Børne- og Ungdomsforvaltningen.

Skolesocialrådgiveren til dagbehandlingsområdet skal understøtte en koordineret indsats for de børn og unge, som har en skoleflexPLUS-indsats eller skal tilbagesluses fra dagbehandling til mindre indgribende skole- og behandlingstilbud. Det er en nyoprettet funktion i BBU-VVK (og derfor en nyoprettet stilling), hvilket giver mulighed for, at du kan være med til at præge funktionen.

Om arbejdsopgaverne
Du har lyst til at deltage sammen med myndighedssagsbehandlere til aftalefora- og opfølgningsmøder når eleven er i risiko for at komme i dagbehandlingstilbud, og i stedet afsøge fælles løsninger igennem skoleflex evt. -PLUS. Understøtte den gode, koordinerede børne- og ungdomsforvaltnings/socialforvaltnings handleplanindsats mellem skole, leverandør og BBU.

Du skal sammen med myndighedssagsbehandlere deltage til opstarts- og opfølgningsmøder på dagbehandlingsskolerne. Være med til at italesætte det overordnede mål om tilbageslusning til et alment skoletilbud, og fastholde den fokuserede indsats for tilbageslusning af eleven ved fx at udarbejde gode tilbageslusningsflex (PLUS) handleplaner.

Du skal understøtte udarbejdelsen af mål og delmål for flex- og dagbehandlingsindsatsen, og sikre at behandlingsplanen indeholder en tydelig beskrivelse af behandlingsindsatsens tre overordnede faser: indslusning, stabilisering og udslusning.

Du skal påtage dig opgaven med at kvalificere og kvalitetssikre dagbehandlingsindsatsen igennem et vedvarende fokus på brobygning og tilbageslusning til almenområdet.

Du skal have en særlig opmærksomhed på elevfravær på dagbehandlingsskolerne, og du skal i samarbejde med myndighedssagsbehandlerne sikre, at der bliver indgået ny kontrakt med dagbehandlingsskolerne. Herunder skal du sammen med PPR sikre, at eleven indskrives på det rette klassetrin.

Om BBU VVK
Som skolesocialrådgiver for dagbehandlingsområdet bliver du en del af en stor børnefamilieenhed med ca. 170 medarbejdere. Enheden er opdelt i fem afdelinger: Styrket modtagelse, Børneliv, Skoleliv, Ungeliv og Foranstaltning. Du bliver tilknyttet skolesocialrådgivergruppen, som er et team i afdelingen Skoleliv. Du bliver således en del af et stort fællesskab, hvor der er plads til at videndele og udfordre hinanden i de faglige drøftelser. Enheden rummer mange tværfaglige kompetencer bl.a. myndighedssagsbehandlere, kontaktpersoner, familiebehandlere, psykologer, rådgivere, jurister, netværkskonsulenter, daginstitutions- og skolesocialrådgivere.

Du bliver en del af en stor organisation med høj faglighed, masser af udviklingsmuligheder, hvor vi vil hinanden, og hvor der både er grin og fokus på trivsel, resultatskabelse, drift, læring, og faglighed. Du får således gode muligheder for at bruge den faglighed som du har fået via uddannelsen, samt faglig og personlig udvikling. Vi har et unikt socialt sammenhold i enheden, så der er rig mulighed for en masse sjove og uformelle samtaler i løbet af din arbejdsdag. Vores personaleforening afholder derudover også fællesarrangementer med jævne mellemrum. Det er vigtigt for os at tage godt imod nye kollegaer. Du bliver derfor tilbudt et introforløb, hvor du får en vejleder og mentor, som vil hjælpe dig med stort og småt i din første tid. Du bliver derudover i løbet af det første halve år introduceret til enheden via intromøder med de forskellige faggrupper.

Om dig 
Du er uddannet socialrådgiver eller lignende. Det er en fordel, hvis du har erfaring med myndighedsarbejdet, kendskab til lovgivningen på området. Det er en fordel, hvis du kender skoleverden og gerne dagbehandlingsområdet. Du skal være god til at afholde store møder og vi lægger vægt på, at du kan formulere dig klart og tydeligt både overfor borgerne og samarbejdspartnere og i den efterfølgende skriftlige dokumentation. Logistik falder naturligt for dig. Du kan lide at samarbejde både internt (fx med myndighedssagsbehandlerne) og eksternt, og er indstillet på en til tider hektisk hverdag. Du er robust som person og har mod på at påtage dig opgaven og være med til at udvikle stillingen.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Stillingen ønskes besat med start oktober 2021.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte tværfaglig koordinator Elisabet Nielsen på 2178 0390 eller afdelingsleder Stine Andersen på 2151 5835. Vi glæder os til at læse din ansøgning. God sommer.

Søg via nedenstående link senest mandag den 9. august 2021
Samtalerne bliver afholdt den 17. august og den 20. august.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København NV
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København NV over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2