Familiebehandler til sikkerhedsplansgruppen i Borgercenter Børn og Unge Valby-Vesterbro-Kgs. Enghave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at sikre høj kvalitet i familiebehandlingsindsatsen i sikkerhedsplansgruppen? Og vil du være en del af et stærkt fællesskab, hvor der er gode faglige udviklingsmuligheder?

Borgercenter Børn og Unge (BBU) søger en erfaren familiebehandler til sikkerhedsplansgruppen Valby-Vesterbro-Kgs. Enghave (VVK).

Om BBU VVK
Du bliver ansat i en stor børnefamilieenhed bestående af ca. 170 medarbejdere. Vi er lokaliseret i en levende og aktiv bydel, og vi samarbejder bredt med institutioner, skoler, boligsociale helhedsplaner og frivillige aktører.

Enheden er opdelt i fem afdelinger. Styrket modtagelse, børneliv, skoleliv, ungeliv og foranstaltning (et familiehus og et ungehus).

Sikkerhedsplansgruppen er organiseret i skoleliv. Du bliver således en del af et stort fællesskab, hvor der både er plads til at vidensdele og udfordre hinanden i de faglige drøftelser.

Du indgår i afdelingen skoleliv og skal være en del af den og samtidig er sikkerhedsplan en husdækkende gruppe. Det betyder, at du vil skulle samarbejde med kollegaer fra flere afdelinger.

Om stillingen
Sikkerhedsplansgruppen vil komme til at bestå af fire sagsbehandlere og fire familiebehandlere.

At være familiebehandler er en familieterapeutisk rolle. Det indebærer, at du er indstillet på – og har – en uddannelsesmæssig baggrund, der gør dig i stand til at påtage dig rollen som terapeut, det vil sige tage faglig føretag i samtalen og anvende dine terapeutiske metoder aktivt.

Som familiebehandler i sikkerhedsplansgruppen arbejder du alene som behandler med familien, men du arbejder tæt sammen med dit team og myndighedssagsbehandler.

Du skal således være indstillet på at være en del af et team, hvor vi kigger hinanden over skulderen i arbejdet og giver og får støtte og feedback. Samtidig er du en del af en større afdeling og igen en stor enhed.

Der er meget skrivearbejde, da familiebehandlingen skal dokumenteres systematisk. Familiebehandler opgaverne foregår både i hjemmet og på arbejdspladsen. Familiebehandlingsopgaverne kan ligge på forskellige tidspunkter på dagen, så du skal være fleksibel med din arbejdstid.

Vi arbejder med et større fokus på at finde løsninger i familien og netværket. Vi er intenst til stede i familierne, og vi insisterer på, at alle vil deres børn det bedste, og at der kan, og skal, aktiveres ressourcer i familien.

Herved søger vi at skabe forandring i de rammer barnet eller den unge opholder sig i. Du er derfor god til at opnå en behandlingsalliance med de borgere, som du har i behandling og god til at se og videreudvikle deres ressourcer.

Vi mener at den største beskyttelsesfaktor i børns liv er, at de indgår i positive fællesskaber, og du er derfor rigtig god til at samarbejde med institutioner og skoler på almenområdet.

Om dig
Du er måske uddannet socialrådgiver eller pædagog og har herefter taget en familiebehandleruddannelse.

Det er en forudsætning, at du har en familiebehandleruddannelse som fundament, inden du påbegynder arbejdet, og at du er hjemmevant i praksispædagogisk arbejde og anser det som en naturlig del af et terapiforløb. Det betyder, at du kan veksle mellem ”samtaler, som gør en forskel” og praksisintervention og guidning.

Du skal være nysgerrig i din tilgang til borgerne, og kunne tænke kreativt og utraditionelt. Du skal insistere på, at barnet eller den unge inddrages aktivt i sin egen sag og at familien, netværk og almenområdet tænkes ind i løsningerne.

Vi tilbyder
En stilling i en tværfaglig sammensat gruppe med høj faglighed. Du vil få gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling.

Flere af vores medarbejdere deltager i efteruddannelsesforløb, kursusmoduler, certificeringer og ledertalentprogrammer. Herudover er der en lang række interne faglige arrangementer i huset, og der tilbydes supervision til alle funktionsgrupper.

Vi har på mange måder et unikt socialt sammenhold på enheden. Du vil således få rig mulighed for at en masse sjove og uformelle snakke med dine kolleger – hvad enten det er over frokosten i vores kantine eller til et af de fælles arrangementer, som vores personaleforening afholder med jævne mellemrum.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Læs mere
Du kan læse mere om Socialforvaltningen og Borgercenter Børn og Unge herunder vores vision og målsætninger på Københavns Kommunes hjemmeside www.kk.dk/bbu.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for skoleliv Stine Andersen på 2151 5835 eller tværfaglig koordinator Elisa Nielsen på 2178 0390. Vi er en sommerferieperiode, og hvis der ikke bliver svaret så læg venligst en besked om, at du ønsker at tale med en af os.

Sammen med din motiverede ansøgning beder vi dig uploade CV, eksamensbeviser og evt. udtalelser.

Søg via nedenstående link senest mandag den 9. august 2021
Vi forventer at afholde samtaler i uge 33.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København NV
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København NV over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2