DemensCentrum Aarhus søger fast stilling som Social- og Sundhedsassistent ved Korttidsp...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vi søger dig… en dygtig, engageret og glad social- og sundhedsassistent.

Vi har mulighed for at sige velkommen til dig…. Hvis du vil være vores nye kollega i en fast stilling i en kombineret dag og aftenvagtstilling?

Vores korttidsafsnit på Rehabiliteringesenheden for Demens (RED) er altid i en rivende udvikling og skal følge med. Vi bestræber os altid på at gøre vores bedste for borgere og pårørende og samtidig udvikle den faglige kvalitet, så derfor søger vi dig. Du er SOSU-assistenten, og kan bidrage med din faglighed, erfaring, energi og gode humør. Du kan og vil bidrage til et spændende, tempofyldt og godt kollegialt samarbejde.

Om jobbet

Korttidspladserne ved Rehabiliteringesenheden for demens – RED har plads til 24 borgere. De borgere vi modtager er visiteret til et midlertidig døgnophold af varierende længde enten som et aflastningsophold eller et afklarende forløb ift. fremtiden.

Formålet med borgernes opholde er ofte at få vurderet borgerens hele situation og sammen med fagprofessionelle og pårørende planlægge fremtiden, afvente værgemål og/eller aflaste pårørende i en periode.

De borgere, vi modtager har alle en demenssygdom i moderat til svær grad eller en demenslignende adfærd. Derudover har borgerne ofte forskellige somatiske problemstillinger, da mange kommer direkte fra hospitalet. Vores SSA´er varetager både modtagelser, visitationsmøder, lægekontakter, samarbejde med eksterne behandlingsansvarlig, pårørende og oplæring af afløsere. Vi benytter hele assistentens kompetenceområde jf. MSO´s regler herfor.
Vi har servicepersonale i afdelingen, som varetager den generelle og overordnede rengøring.

Så det er vigtigt at din interesse er på det hele menneske, og at du skal kunne lide de korte, komplekse og intense borgerforløb, hvor der sker en kontinuerlig udskiftning af borgerne i afdelingen.

Din profil
  • Du skal kunne arbejde helhedsorienteret og løse både somatiske og demensfaglige opgaver i komplekse og korte borgerforløb.
  • Du skal kunne arbejde tværfagligt, være i stand til at videregive observationer og sammen med andre faggrupper kunne omsætte dem til handlinger.
  • Du skal kunne skabe hverdagsliv samtidigt med, at du arbejder med de korte borgerforløb.
  • Du skal være venlig, imødekommende og god til at skabe relation til borgere med mentale og kognitive udfordringer og deres pårørende.


Vi forventer du er i besiddelse af:
  • Erfaring med grundlæggende sygepleje og somatiske sygdomme
  • Empatiske og omsorgsfulde evne
  • Vilje til at skabe det gode ophold for vores borgere og pårørende
  • Interesse for demensindsats og demensomsorg
  • En god situationsfornemmelse og kommunikationsevner
  • Evne til at skabe overblik, ro og hjælpe dine kolleger
  • Du skal være initiativrig og kærlig
  • Du skal kunne lide at tingene forandre sig hele tiden og villig til at lære af det.
  • Erfaring med dokumentation i relation til plejen og villig til at lære
  • En god portion humor og energi


Derfor skal du vælge os
  • Vi tilbyder et arbejdsmiljø med tæt og daglig sparring fra kollegaer og nærmeste leder.
  • Vi har en glad og åben kultur, hvor vi løfter i flok.
  • Vi arbejder i et tværfagligt miljø med blandt andet sygeplejersker, ergo- og fysioterapeut og hverdagslivsmedarbejder samt servicepersonale der varetager rengøring i afdelingen.
  • Vi understøtter borgere med demens i et værdifuldt liv
  • Vi arbejder på et varmt, rummeligt hverdagsliv for alle og en atmosfære af tryghed og ro for vores borgere, så vi skaber rammer for trivsels i fællesskabet
  • Vi tilbyder et grundigt introduktionsforløb med en mentor i afdelingen.
  • Der er mulighed for kompetenceudvikling, så du altid føler dig rustet til opgaven.
  • Der er mulighed for gratis parkering og vi har en cafe, hvor man kan købe sin frokost.

    Der er et stort flow på korttidspladserne med daglige modtagelser og udskrivelser, visitationsmøder, borgerkonferencer, lægebesøg, samtaler og udviklingsopgaver. Opgaverne varetages af både assistenter, terapeuter og sygeplejersker i et tæt samarbejde, som koordineres i samarbejde med afdelingens forløbskoordinator og teamkoordinator.


JA, vi har rigtig travlt hver dag og
JA, vi får overdraget mange spændende opgaver fra regionen, men
HOS os får du også en spændende og fagligt udfordrende hverdag i et stærkt og tværfagligt sammenspil med andre sundhedsfaglige kolleger.
Som sygeplejerske har du en nøgleposition i udviklingen af det nære sundhedsvæsen, så kom og vær med!

Løn og ansættelsesforhold

Vi søger:
  • 1 social- og sundhedsassistent i fast stilling i en kombineret dag-og aftenvagt stilling
  • Stillingerne ønskes tiltrådt snarest
  • Man arbejder 2 weekender på en 6 ugers plan og en ekstra weekend i sommerferieperioden.
  • Stillingerne er på 32 -37 timer om ugen


Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte Demensfaglig leder
Tina Grove 41 85 50 42 eller mail: [email protected]

Ansøgning

Ansøgninger og samtaler behandles løbende.

Kun ansøgninger fremsendt via linket i stillingsannoncen vil blive besvaret og komme i betragtning til samtale.

Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

Om os

DemensCentrum Aarhus hører under Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg (MSO) i Aarhus Kommune, der arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere. Strategien for løsningen af den overordnede opgave er konkretiseret i de 5 ledetråde - ”Ledetråde for et bedre liv” - der med afsæt i stor borger-, bruger- og medarbejderinvolvering udstikker ambition og retning.
Du kan også læse mere om vores visioner i folderen 'Kærlig Kommune'.

DemensCentrum Aarhus består af i alt 74 specialboliger fordelt på tre afsnit med 24-25 boliger tilknyttet hvert afsnit, samt Rehabiliteringsenheden for demens og Demenshjørnet.

Vi arbejder hver dag på at skabe de bedste mulige vilkår for personer med demens eller demenslignende sygdom. Samarbejdet med både borgerne og pårørende skal være præget af troværdighed, respekt og engagement.

Du kan se mere på vores hjemmeside www.demenscentrum.dk
Tryk på Rehabiliteringesenheden for demens og korttidspladserne, så kan du se et par videoklip om os

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/
Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen https://aarhus.emply.net/GetFile.aspx?id=45820c5e-4eb5-4ff3-b79e-6a04e6c769b4

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Århus N
  • Fredag den 27. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter i Århus N over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 5
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 5
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 5
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 4
21. august 2024 4