Personlig Assistent (studerende) for sagsbehandler på arbejdsskadeområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København SV

Er du nysgerrig på at lære mere om arbejdet som sagsbehandler i Ankestyrelsen? Og lærer du bedst gennem konkrete opgaver? Så har du chancen nu. Vi søger en studerende til assistentopgaver for en af vores sagsbehandlere.

Du kommer tæt på arbejdet som sagsbehandler. En af vores sagsbehandlere på arbejdsskadeområdet er blind, og som personlig assistent hjælper du hende med hendes daglige arbejde.

Opgaverne er mangeartede og er en kombination af forberedende sagsbehandling og sekretæropgaver. Det er blandt andet at sikre, at alle dokumenter i sagen er tilgængelige, at læse håndskrevne dokumenter op, at læse korrektur på afgørelser og at sende afgørelserne. Ud over assistentopgaverne har vi brug for dig til at løse andre studenteropgaver for kontoret.

Som personlig assistent får du indblik i, hvordan det er at arbejde som juridisk sagsbehandler i Ankestyrelsen, og du får kendskab til de sagsområder, som medarbejderen sidder med. Du får desuden praktisk erfaring med lettere sagsbehandling og informationssøgning.

Om dig

Vigtigst er det, at du har lyst til at indgå i et nært samarbejde med vores medarbejder og er nysgerrig på at arbejde med lettere sagsbehandling, informationssøgning og korrekturlæsning. Derudover skal du:

  • være studerende på fx universitetet eller en professionshøjskole – du kan læse jura, dansk, eller lignende
  • mødestabil, – vores medarbejder er afhængig af din hjælp
  • være god til at opsnappe trykfejl, sprogfejl og layoutfejl
  • være omhyggelig og struktureret, kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine opgaver
  • have flair for IT, da vi udelukkende arbejder med elektronisk sagsbehandling
  • kunne tåle og lide at omgås hunde, da vores medarbejder har en førerhund med på arbejde hver dag.

Det praktiske

Som personlig assistent/studerende i Ankestyrelsen bliver du ansat efter reglerne for studenter i fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

Din ugentlige arbejdstid er 15 timer. Arbejdstiden tilrettelægges efter aftale, arbejdstiden fordeles på 2-3 ugentlige arbejdsdage.

Arbejdsstedet er Teglholmsgade 3 i København SV. Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Du skal kunne starte senest den 15 august 2021.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om opgaverne, og hvem du skal være assistent for, kan du kontakte specialkonsulent Charlotte Eskerod på [email protected] eller 61 89 73 91 eller ankechef Steen Østergaard Jensen på 61 89 75 40.

Vil du være vores kollega?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning med CV og karakterudskrift senest den 15. juli 2021. Har du andre relevante dokumenter, sender du også dem til os. Vi vil indkalde og holde samtalerne i uge 30.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Vi opfordrer derfor alle interesserede, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København SV
  • Torsdag den 15. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København SV over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1