Dagtilbudsleder til Kolt-Hasselager Dagtilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hasselager

Veldrevet Dagtilbud med høj faglighed og plads til forskellighed søger leder. Børn og Unge søger en ambitiøs og kommunikativt stærk dagtilbudsleder, som motiveres af at skabe værdi og fælles retning i de bydækkende lederfællesskaber i Børn og Unge, og vil stå i spidsen for den fortsatte udvikling af Kolt-Hasselager Dagtilbud. Du motiveres af at lede og videreudvikle et stort dagtilbud med tradition for samskabelse og fælles udvikling,

Om jobbet
Vi tilbyder en spændende lederstilling i et fagligt og økonomisk veldrevet dagtilbud med tradition for fokus på fælles faglig udvikling. Du holder fokus på høj kvalitet i dagtilbuddets udvikling – og fortsætter sammen med din ledergruppe udviklingen af f.eks. stærkere læringsfællesskaber og den pædagogiske læreplan.
Dagtilbuddet har generelt en høj trivsel og et mangeårigt tillidsfuldt samarbejde mellem medarbejdere, forældre, forældreråd og bestyrelse samt tillidsvalgte. Du fortsætter udviklingen af den pædagogiske indsats og af personalet – og du sikrer de gode rammer med en stabil drift og økonomi. I dagtilbuddet har vi fokus på at være en attraktiv arbejdsplads. Det understøtter du med din ledelse, så medarbejderne trives og udvikler sig. Du inspirerer og skaber følgeskab og resultater ved at lede gennem andre med tillid og respekt. Du følger tæt op på ressourcer og økonomi, og du har forståelse for og indsigt i samarbejdet i en politisk ledet organisation. Du bliver dertil en del af et stort lederfællesskab i distrikt syd, hvor du bidrager til at skabe værdi i et 0-18 års perspektiv i samspil med dine lederkolleger i distrikt syd, ligesom du er med til at sætte agenda for dagtilbudsområdet i det bydækkende dagtilbudsledernetværk.

Det har du særligt fokus på
  • At alle dagtilbuddets børn lærer, trives og udvikler sig
  • Være en synlig og engageret dagtilbudsleder, både i forhold til personale, børn og forældre
  • Til stadighed at udvikle kerneydelse, faglighed, arbejdsmiljø og fællesskaber i hele dagtilbuddet
  • Samarbejdet med alle medarbejdergrupper gennem fair og gennemsigtige processer
  • At fastholde og udvikle den gode forældresamskabelse
  • At tegne 0-6 års området i lokaldistriktet med fokus på den tidlige indsats og styrkelse af overgange
  • At være lokalt omdrejningspunkt i Kolt-Hasselager i samarbejde med de nærmeste skoler og dagtilbud
  • Samarbejdet på tværs i et 0-18 års perspektiv i hele Distrikt Syd, samt at bidrage ind i dagtilbudsnetværket med dagtilbudslederkolleger fra hele byen
  • Evnen til at forstå, omsætte og oversætte politiske beslutninger


Om dig
Du er synlig og anerkendende: Du kommunikerer tydeligt og kontinuerligt. Din stil er åben og inviterende, og du leder situationsbestemt – med tillid og lejlighedsvist tæt på.

Du er fagligt ambitiøs: Du anerkender den store indsats og det flotte niveau, der generelt er i dagtilbuddet og du bakker op om fortsat nysgerrighed og fælles faglig bevægelse.

Du er strategisk og samlende: Du sætter dagsordener og sikrer samskabelse via transparente og involverende processer. Du ser værdien i at få alle aktører med i dialogen om dagtilbuddets fortsatte udvikling og du sikrer tid til forankring.

Krav til stillingen
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og du har erfaring med 0-6 års området.
Du er en erfaren leder, hvad enten du har erfaring på dagtilbudslederniveau, eller du har succesfuld erfaring med pædagogisk ledelse og nu har lyst til at prøve kræfter med ledelse af ledere.
Du har en lederuddannelse samt erfaring med og flair for økonomi og administration.

Derfor skal du vælge os
Kolt-Hasselager Dagtilbud har 9 afdelinger samt en dagplejeafdeling. Dagtilbuddet har siden etableringen i 2007 arbejdet målrettet med den faglige udvikling af og for hele dagtilbuddet, med plads til forskellighed og afprøvning af nyt. Der er fx to afdelinger, der i 2019 blev idrætscertificerede, ligesom en afdeling beskæftiger sig med science. Alle afdelinger arbejder dedikeret med sprog, krop- og bevægelse, inklusion, neuropædagogik og læringsmiljøer, samt medarbejdertrivsel og sundhedsfremme.
Dagtilbuddet har en årrække været i vækst, så de fleste afdelinger er nyligt udbyggede, ligesom der er kommet nye afdelinger til. Børnetallet ligger nu mere stabilt og du overtager dermed et dagtilbud, hvor de fleste afdelinger er godt vedligeholdt og med fin kapacitet til at løfte kerneopgaven. Ledergruppen er et stærkt lederfællesskab, med både nye og etablerede medlemmer.

Det siger medarbejderne: ”Vi har en høj faglighed og vi er stolte af, at der er plads til forskellighed i vores dagtilbud. Vi formår at tilpasse os til børnenes behov” og ”vi griber de opgaver der kommer og vi løser dem sammen”.

Børn og Unge er organiseret i fem distrikter bestående af skoler, dag, - fritids- og specialtilbud, som ledes af fem Børn og Unge chefer, samt i en række tværgående fagnetværk. Du bliver derfor også en del af et ledelsesfællesskab i Distrikt Syd, bestående af 20 dedikerede skole-, FU- og dagtilbudsledere, der arbejder sammen om et fælles 0-18 års område, ligesom du bliver en del af det bydækkende netværk for dagtilbud. Du refererer til Børn og Unge-chef for Distrikt Syd, Anne Merethe Løvmose.

Det siger lederkollegerne: ”Vi glæder os til at samarbejde om ”det store vi” i lokaldistriktet”.

Sådan er du leder i Børn og Unge:
Læs mere om #detvigør i dagtilbud i Børn og Unge:https://detvigoer.aarhus.dk/dagtilbud/
Læs mere om vores arbejde med Stærkere Læringsfællesskaber
Læs mere om Kolt-Hasselager Dagtilbud: https://aarhus.inst.dk/Foresides/IntraForeside.aspx?Location=IP.1AF&t=area

Løn og ansættelse
Dagtilbudslederen i Kolt – Hasselager vil blive indplaceret på løntrin 51+56.300 kr. (2000- niveau).
Det svarer til en årsløn i nutidskroner på ca. 681.000 kr.

Du sender os din ansøgning og bilag elektronisk senest den 24. maj 2020. Den 29. maj udvælger vi de kandidater, vi inviterer til samtale. Første samtalerunde afholdes den 9. juni fra kl. 13.30. Der medvirker HR-konsulent i ansættelsesprocessen, og der vil blive brugt mentale færdighedstest og personlighedstest i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Test, testinterview og referencer vil foregå enten den 11. eller 12. juni i dagtimerne. Anden samtalerunde afholdes den 22. juni fra kl. 11.30.

Vi håber, du kan starte den 1. august 2020.

Hvis du vil vide mere
.. er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Lene Uhrenholt på telefon 4185 4930 eller BU chef Anne Merethe Løvmose på telefon 4185 8890.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hasselager.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hasselager
  • Søndag den 24. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hasselager

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hasselager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hasselager over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1