Tekniker til Pilot Anlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

Ønsker du at gøre en forskel for Novo Nordisk patienter i fremtiden? Søger du en karriere med gode muligheder for udvikling, hvor du arbejder med højt engagerede kolleger?
Vi leder lige nu efter en tekniker til vores oprensnings pilot anlæg i Gentofte, hvor vi primært arbejder med antistoffer og andre proteiner. Purification Pilot Plants udvikler og optimerer API processer til kliniske forsøg for de fleste af Novo Nordisks produkter. Læs mere og se video præsentation af CMC API Pilots ved at besøge vores karriereside. Jobbet
Jobbet er et godt mix af produktion til kliniske studier, og optimerering af processer og arbejdsgange. Vi følger som oftest et projekt fra preklinisk til fase 2, og vi har derfor mulighed for at sætte præg på den måde lægemidlet skal produceres på. Vores procestrin inkluderer kromatografi, modifikation, ultra-/diafiltrering og virus-filtrering, med mulighed for nye teknologier i fremtiden.
Du kan forvente, at dine daglige arbejdsopgaver blandt andet vil bestå af:
  • Opstilling og vask af udstyr
  • Solventblanding
  • Arbejde med GMP
  • Kampagneplanlægning og trin afvilkning
  • Du vil opleve en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, med mange muligheder for både at bidrage til den daglige drift samt udvikle dig.
    Du vil blive en del af et team på 15 teknikere og kemikere, og du vil blive lært op af en meget erfaren kollega. Vi stræber efter et højt niveau, arbejdsmiljøet er inkluderende og bygger på tillid, humor og en vilje til at hjælpe og lykkes i fællesskab. Kvalifikationer
    For at få succes i stillingen, forestiller vi os, at du:
  • Er uddannet procesteknolog, laborant, eller anden relevant uddannelse
  • Gerne har erfaring med protein oprensning eller andre produktionsmetoder
  • Har kendskab til GMP samt arbejdet med procesudstyr eller i laboratorie
  • Som person forestiller vi os, at du har et positivt sind, er fleksibel og trives med at påtage dig nye opgaver og ansvar. Du er en stærk teamplayer, og du trives i et dynamisk og foranderligt arbejdsmiljø. Med dit store engagement, høje humør og din evne til at tage initiativ og ansvar, bidrager du aktivt til at løse teamet og afdelingens opgaver i god dialog med vores samarbejdspartnere på området. Du vil få glæden af at arbejde med talentfulde kolleger, og vi tilbyder bred mulighed for udvikling, både personligt og professionelt. Om afdelingen
    Afdelingen er en del af CMC API Pilots, med ca. 400 medarbejdere, som er ansvarlige for produktion af API til alle udviklingsprojekter i Novo Nordisk. Dette inkluderer både fermentering, kultivering, kemisk syntese og oprensning. Afdelingen, Purification Pilot Plants, består af ca. 80 medarbejdere fordelt på 3 protein-oprensnings pilot anlæg samt et spray- og frysetørringsanlæg.
    De processer vi arbejder med, går direkte til produktion af det færdige lægemiddel, derfor arbejder vi med høj fokus på dokumentation, kvalitet og sporbarhed. Det er derfor vigtigt at du kan se dig selv i det miljø. Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Vi tilbyder dig muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kollegaer, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt
    Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Helga David, Associate Manager, på +45 3079 5828. Ansøgningsfrist
    28. januar 2024 Vi holder løbende samtaler, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt. I tilfælde af, at vi finder rette kandidat inden ansøgningsfristen, bliver stillingsopslaget taget ned.
    Din motivation er vigtig for os, men du behøver ikke at uploade en motiveret ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.
    Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

    Jobbet er oprettet på vores service den 27.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Gentofte

    Lignende jobs

    • Projektchef – NCC Infrastructure DK, Fjernvarmepro...

      Fri kontakt
      Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du koordinere mellem alle parter af et bygge- og anlægsprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke? Vil du præge fremtidens fjernvarmeprojekter? Kleven & Partners søger for NCC. Du vil stå i spidsen for store fjernvarmeprojekter.
      • Øvrige
      • Gentofte
      Få mere info
    • Organisational Change Partner

      Are you passionate about driving effective change and communications? Do you want to be a part of an expansions program critical to the future needs of our patients? Then join us as Organisational .
      • Øvrige
      • Nordsjælland
      Få mere info
    • Øvrige i Holte

      Øvrige søges til organisation/virksomhed i 2840 Holte
      • Øvrige
      • Holte
      Få mere info
    • Communications Partner

      Want to utilize your communication skills to create business results? Are you passionate about strategic communication? Do you want to make a real impact within a leading global healthcare company?.
      • Øvrige
      • Hillerød
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Gentofte

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Gentofte over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    1. oktober 2024 23
    30. september 2024 28
    29. september 2024 30
    28. september 2024 31
    27. september 2024 28
    26. september 2024 28
    25. september 2024 26
    24. september 2024 23
    23. september 2024 25
    22. september 2024 27
    21. september 2024 27
    20. september 2024 27
    19. september 2024 27
    18. september 2024 26
    17. september 2024 24
    16. september 2024 23
    15. september 2024 32
    14. september 2024 28
    13. september 2024 31
    12. september 2024 30
    11. september 2024 32
    10. september 2024 28
    9. september 2024 26
    8. september 2024 32
    7. september 2024 27
    6. september 2024 33
    5. september 2024 33
    4. september 2024 27
    3. september 2024 26
    2. september 2024 23
    1. september 2024 21