Tekniker til Vedligehold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Drømmer du om en stilling, hvor du kan udfolde dine kompetencer og sætte et personligt aftryk på fremtidens fabrik? Og har du en særlig interesse og forståelse for produktionsudstyr og vedligeholdsstrategier? Så er du måske vores nye tekniker til vedligehold ved Novo Nordisk's medicinproduktion i Kalundborg.

Ansøg i dag og start din livsforandrende karriere hos os!

Om Jobbet

Du vil blive en del af et nyetableret team, som sammen biddrager til produktionssupporten af vores nye og banebrydende biotekfacilitet i Novo Nordisk Kalundborg. Du bliver en del af udviklingen på et tidligt og spændende tidspunkt, hvor strategier og planer udvikles og senere skal forfines i praksis, når fabrikken står færdig.

Du kommer til at spille en nøglerolle i at gøre vores nye anlæg klar til drift inden for vedligeholdelsesområdet ved fx at:

  • Evaluere niveauet af reservedele fra vores leverandører
  • Sikre tilstrækkelig dokumentation af udstyrsdata
  • Udføre risikoanalyse for at indstille det rigtige niveau af vedligeholdelsesinterval og give input til vores fremtidige vedligeholdelsesstrategi

Når udstyr er installeret, vil du være en del af SAT og verifikationskørsel, og når projektet overføres til drift, vil du potentielt:

  • Lave projekter for at forbedre stabilitet og ydeevne
  • Udføre analytiske hardwaretests som fx temperatur-, tryk- og vibrationsanalyse
  • Oveni dette kommer du til at deltage i forbedringsprojekter og arbejde i tværgående møder med at ensrette og videreudvikle vedligeholdelsesprocesser

Alt i alt kan vi tilbyde en stilling hvor du bliver "go to person" når der er behov for teknisk support og problemløsning og hvor din personlige inflydelse på vores fremtidige fabrik kommer til at gøre en stor forskel i mange år fremadrettet.

Kvalifikationer

For at blive taget i betragtning til stillingen forestiller vi os at du har en teknisk baggrund som fx maskinmester, flymekaniker, maskintekniker eller lignende. Derudover ser vi den rigtige kandidat besidde flest muligt at de følgende kompetencer:

  • Mindst nogle års erfaring med vedligehold af produktionsudstyr
  • Kendskab til vedligeholdelsesprincipper og vedligeholdelsesstrategier
  • Motivation for at opnå dyb viden om udstyrs funktionaliteter og ydeevne
  • Taler og skriver flydende dansk og kan begå dig på engelsk

Som person definerer du dig som struktureret, selvstartende og i stand til at færdiggøre opgaver inden for deadline. Du foretrækker at forhindre problemer i at opstå frem for at brandslukke dem og du har evnen til at kommunikere tekniske problemstillinger på en klar og forståelig måde, uanset om det er over for kollegaer med eller uden teknisk forståelse.

Om afdelingen

I Production Support teamet kommer du til at arbejde tæt sammen med kolleger med forskellige faglige baggrunde som fx ingeniører, elektrikere, smede, kalibrering og teknikere. Vi ved, at en mangfoldig gruppe af mennesker præsterer de bedste resultater, og vi er ivrige efter at bygge teams, hvor samarbejde på tværs af faglige baggrunde sikrer et godt samarbejde om meget komplekse projekter. Du kommer til at spille en afgørende rolle i at opbygge og vedligeholde en sund og inspirerende arbejdskultur med rig mulighed for faglig og personlig udvikling

Om Novo Nordisk Kalundborg

Slut dig til Novo Nordisk Manufacturing Kalundborg og få muligheden for at opbygge en karriere blandt dygtige fagfolk i en hurtigtvoksende og succesfuld virksomhed. Det er verdens største insulinproduktionssted, og vores mere end 3.400 Novo Nordisk-medarbejdere deler ambitionen om løbende at gøre en forskel for mere end 24 millioner mennesker, der lever med diabetes og andre alvorlige kroniske lidelser. Du vil være i et godt selskab, hvor du arbejder sammen med dedikerede og yderst kompetente kollegaer. Vi er på forkant med udviklingen inden for teknologi og processer, og vi ved, at succes afhænger af dedikerede individer, der bidrager til hvert skridt på vejen. Det er her, vi har brug for dig.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så, kontakt Associate Manager, Morten Lomholt på tlf: +45-30753566

Deadline

20. November 2022.

Du behøver ikke at uploade en ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hælper os til en bedre og mere fair proces.

We commit to an inclusive recruitment process and equality of opportunity for all our job applicants.

At Novo Nordisk we recognize that it is no longer good enough to aspire to be the best company in the world. We need to aspire to be the best company for the world and we know that this is only possible with talented employees with diverse perspectives, backgrounds and cultures. We are therefore committed to creating an inclusive culture that celebrates the diversity of our employees, the patients we serve and communities we operate in. Together, we’re life changing.

Print job Send to e-mail


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kalundborg

Lignende jobs

  • Teamleder - Fuldtid - Køge

    Vi søger en teamleder til vores aftenhold i vores ferskvareafdeling på vores lager i Køge. Det bliver din opgave som teamleder at være med til at sikre den højeste kvalitet i vores leverancer af fr..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info
  • Konsulent til controlling i Det Nære Sundhedsvæsen

    Din næste karrieremulighed venter på dig Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Er du intern revis..
    • Øvrige
    • Sorø
    Få mere info
  • IT & Operation Intern

    Are you passionate about Engineering and IT? Are you a detail-oriented person? Do you want to gain hands-on experience in a professional & international environment? If so, join our collaborative a..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Timelønnede elever og studerende til Mave-Tarm med...

    Sygeplejerskestuderende og ssa-elever søges til medicinsk afdeling på Slagelse Sygehus Vi søger sygeplejerskestuderende og ssa-elever med plejeerfaring til timelønsansættelse på medicinsk .
    • Øvrige
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 50
14. september 2024 51
13. september 2024 53
12. september 2024 48
11. september 2024 47
10. september 2024 45
9. september 2024 44
8. september 2024 47
7. september 2024 46
6. september 2024 47
5. september 2024 47
4. september 2024 44
3. september 2024 48
2. september 2024 46
1. september 2024 53
31. august 2024 54
30. august 2024 52
29. august 2024 50
28. august 2024 51
27. august 2024 49
26. august 2024 51
25. august 2024 56
24. august 2024 57
23. august 2024 60
22. august 2024 55
21. august 2024 55
20. august 2024 54
19. august 2024 52
18. august 2024 62
17. august 2024 62
16. august 2024 60