Maintenance Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Vil du være med til at løfte vores vedligehold til næste niveau? Er du nysgerrig på ny teknologi til dataopsamling og forbedringer? Har du kendskab til Industry 4.0 og Internet of Things? Syntes du det er spændende at arbejde med digitalisering? Så er du et godt bud på vores nye Maintenance Engineer i Technical Support. Jobbet Du bliver en del af Novo Nordisk Pharmatech A/S, der producerer vigtige ingredienser til farmaceutisk produktion. Du bliver ansat i Technical Support, der er en del af Manufacturing, der har ansvaret for alt produktion på siten. Du bliver ansvarlig for vedligeholds-processen i vores produktion. Dine opgaver består blandt andet i at: • Drive og forankre risikobaseret vedligehold på vores produktionsudstyr.
• Udarbejde risiko- og pålidelighedsanalyser vha. af vores Quality Risk Management (QRM) Maintenance Tool i samarbejde med supportere, håndværkere og operatører.
• Forankre det fastlagte vedligehold i vores Quality Management System (QMS) via job-instruktioner og træningsmateriale, understøttet af video og billeder.
• Sørge for at vores procedurer, instruktioner og systemer hele tiden er i compliance med relevante krav, og præsentere dette ved audits og inspektioner.
• Tage initiativ til installering af sensorer til overvågning af udstyrets tilstand og udnytte data til løbende forbedringer af udstyrets pålidelighed. Du kommer til at samarbejde med mange forskellige stakeholdere både internt og eksternt for at sikre høj pålidelighed og stabilitet i vores produktion. Kvalifikationer Vi forestiller os at du: • Har en baggrund som ingeniør, maskinmester eller lignende, med stærke kompetencer indenfor vedligehold, produktionsudstyr, QMS og træning.
• Har erfaring med GMP, og ved hvordan man vurderer, styrer og dokumenterer vedligehold indenfor farmaceutisk produktion eller andet reguleret miljø.
• Har kendskab til SAP og kan udnytte systemets data til optimal styring og forbedring af vedligehold, og er fortrolig med IT-systemer, og du kender til Industry 4.0 og Internet of Things og synes, at det er spændende at arbejde med digitalisering.
• Har solid erfaring med risikobaseret vedligehold.
• Har kendskab til QMS og er du god til at beskrive arbejdsgange i let forståelige instruktioner (SOP)? Om afdelingen Technical Support har ansvar for vedligehold, kalibrering og facility management på vores produktions-site i Køge. Vi laver risikoanalyser for at optimere vedligehold på vores produktionsudstyr, så produktionen kan køre uden uplanlagt nedetid. Vi registrerer krav til udstyr og reservedele, planlægger opgaver, udfører vedligehold og kalibrering, og dokumenterer alle aktiviteter iht. GMP. Vi har netop implementeret SAP til styring og dokumentation af vores vedligeholdsaktiviteter. Alt udstyr får en risikobaseret vedligeholdsstrategi inden vi flytter det over i SAP. Vi beskriver arbejdsopgaver i job-instruktioner og vil gerne supplere træning af vores håndværkere og operatører med video og billeder. Vi ønsker at udnytte ny teknologi og udstyrsdata til tilstandsbaseret og prædiktivt vedligehold. Afdelingen består af 17 personer, der er en kompetent blanding af håndværkere, teknikere, ingeniører samt maskinmestre. Derudover er vores projektorganisation ved at bygge en ny fabrik, som Technical Support også skal servicere og vedligeholde. I projektperioden skal vi komme med input til drift og vedligehold. Om Novo Nordisk Pharmatech A/S Novo Nordisk Pharmatech A/S er et 100% ejet datterselskab af Novo Nordisk, beliggende i Køge. Vi er mere end 300 mennesker, der dækker hele værdikæden fra R&D og forretningsudvikling til fremstilling, marketing og salg. Novo Nordisk Pharmatech A/S er en global og førende producent af farmaceutiske ingredienser til den farmaceutiske og biofarmaceutiske industri. Vores formål er at muliggøre bedre medicin ved at levere bæredygtige farmaceutiske materialer gennem innovative og skræddersyede løsninger. Vores produktsortiment består af kvaternære ammoniumforbindelser (Quats), rekombinant insulin, tilpassede oprensningsgeler og specialenzymer. Kontakt Vil du vide mere om stillingen så kontakt Manager Lisbeth Gandrup på +45 31 97 15 02 . Ansøgningsfrist 19 november, 2023.
Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Køge

Lignende jobs

  • Køkkenkonsulent - Tvis Køkken Slagelse

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Slagelse. Tvis Køkken i Slagelse styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Slagelse
    Få mere info
  • Spændende og vellønnet job hos virksomhed i Køge

    Jobbet JobbetVores kunde er en virksomhed i Køge, som er Nordens største og førende leverandør af dæk, fælge og hjul. Du vil blive tilknyttet teamet, der varetager diverse opgaver på lageret. Den..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info
  • IT System Manager

    Are you passionate about managing critical IT systems? Are you ready to take your career to the next level? If so, we have a unique opportunity for you to join us as a IT System Manager in Kalundbo..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Beredskabsmester

    Om jobbet Vestsjællands Brandvæsen er et §60 selskab, ejet af Holbæk, Kalundborg og Odsherred kommuner. Vi betjener samlet set 152.000 indbyggere og det gør vi med i alt 30 fuldtidsansatte, 190 d..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Køge over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. oktober 2024 41
30. september 2024 46
29. september 2024 41
28. september 2024 44
27. september 2024 44
26. september 2024 44
25. september 2024 43
24. september 2024 41
23. september 2024 41
22. september 2024 43
21. september 2024 43
20. september 2024 43
19. september 2024 39
18. september 2024 41
17. september 2024 37
16. september 2024 38
15. september 2024 34
14. september 2024 39
13. september 2024 39
12. september 2024 38
11. september 2024 39
10. september 2024 38
9. september 2024 35
8. september 2024 35
7. september 2024 37
6. september 2024 35
5. september 2024 26
4. september 2024 26
3. september 2024 26
2. september 2024 25
1. september 2024 28