Sagsbehandler til anskaffelse og drift af sanitetsmateriel til Forsvaret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Vil du være en del af et stærkt og erfarent team der anskaffer og varetager drift af materiel til Forsvaret, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen?

Om os

I kapacitetscenter Lejr- og sanitetsmateriel er vi 19 medarbejdere og er en god blanding af militære og civile.
Sektionen består af en chef, souschef, to teamledere og 15 tekniske sagsbehandlere.

Vi har ansvaret for anskaffelser og modifikationsopgaver inden for lejr- og sanitetsmaterielområdet, ligesom vi efterfølgende er systemansvarlig for drift af materielsystemerne, herunder også materielsikkerhed og lagerstyring.

Vores fornemmeste opgave er at understøtte Forsvarets enheder, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen – en opgave der aldrig har givet mere mening end nu.

Vores samlede kapacitetsansvar i sektionen omfatter: Telte, Containere, Klimaudstyr, Mobilt tank- og brændstofmateriel, Feltkost, El & Generatorer og Sanitetsmateriel.

Om stillingen

Du bliver en del af den gruppe på fem medarbejdere i sektionen, der håndterer sanitetsmateriel, lejrmateriel, el & generatorer og tank, brændstofmateriel samt klimamateriel. Selvom opgaverne er fordelt, sidder I fysisk sammen og kan sparre på tværs om opgaveløsninger m.v.

Opgaverne indenfor sanitetsmaterielområdet varetages allerede af én erfaren medarbejder i sektionen, men da det er et stort område som forventes at vokse yderligere og dækker hele Forsvarets behov, har vi behov for en kollega mere.

Opgaverne som teknisk systemansvarlig for sanitetsmateriel indebærer at du og din kollega skal arbejde med at idriftsætte nyt materiel, løse problemstillinger ved eksisterende typer, samt kunne rådgive kunder/brugere på det tekniske niveau inden for sanitetsmaterielområdet.

Arbejdet vil indebære et tæt samarbejde med repræsentanter fra kunderne (fx Hæren), eksperter fra Forsvarets Sanitetskommando og vore leverandører.

Dine primære opgaver bliver følgende:
• Varetagelse af den løbende drift af materiellet inden for eget ansvarsområde.
• Foretage mindre anskaffelser af materiel, herunder udarbejdelse af kravspecifikationer. Ligeledes kunne bidrage med udarbejdelse af kravspecifikationer, ved iværksættelse af mindre/større udbud.
• Udarbejde forsynings- og vedligeholdelsesdirektiver for materielsystemer inden for eget ansvarsområde.
• Kundekontakt. Tæt dialog med Forsvarets enheder, både i forbindelse med anskaffelse og drift af materielsystemer, gennem bl.a. tjenestestedsbesøg, hjemmeside, IETDS etc.
• Være ansvarlig for, at der gennemføres kapacitetsudvikling og driftsoptimering og herunder koordineres med operative enheder, værksteder og depoter.
• Leverandørkontakt. Samarbejde med og kontrol af leverandører.
• Ad hoc opgaver i forbindelse med introduktion, drift og vedligeholdelse af materiel.

Du får en stor kontaktflade internt i Forsvaret, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen og vil blandt andet skulle samarbejde med andre tekniske specialister, operative enheder, indkøbere, handelsjurister og administrativt personale som en naturlig del af din opgaveløsning.

Der må forventes lidt rejseaktivitet forbundet ved stillingen og kørekort til personbil er påkrævet. Der vil primært være tale om korte indlandsrejser til Forsvarets øvrige etablissementer samt ganske få udlandsrejser til f.eks. våbenudstillinger.

Du vil gennemgå et introduktionsforløb, der giver dig grundlaget for at bestride stillingen og herudover løbende deltage i relevante kurser, der udvikler dine kompetencer.

Om dig

Du er seniorsergent eller udnævnelsesparat oversergent med en logistisk baggrund, hvor du har opnået relevant erfaring og viden, særligt inden for sanitetstjeneste.

Du har bredt kendskab til Forsvarets organisation og opgaveløsning, samt en evne og vilje til at arbejde bredt på tværs af hele Forsvaret og samarbejde med øvrige myndigheder.

Du arbejder struktureret og er god til at prioritere mellem de daglige opgaver. Du kan både indgå i et effektivt teamwork med andre kollegaer, men også selvstændigt løse forskelligartede opgaver og sikre, at de bliver fulgt til dørs.

Stillingen er værnsfælles og det vil være en stor fordel, hvis du desuden kan sætte √ ved følgende:

- Velformuleret i skrift og tale på dansk.
- Behersker engelsk i skrift og tale.
- Stor erfaring med MM i SAP, og gerne også PM.
- Kender og kan anvende MDG.
- Tidligere tjeneste som sagsbehandler i en stab inden for sanitetsmaterielom-rådet ved niveau II eller III myndighed er en fordel.
- Være i besiddelse af personlig modenhed og gennemslagskraft, samt gode samarbejdsevner.
- Brug af IT-værktøjer er en selvfølge for dig

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på efterfølgende udnævnelse. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Ballerup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sektionschef Anders Givskud Kristensen på tlf. 72 81 49 71 eller 25 16 42 41.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Anders Malik Larsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 72 81 91 57 eller mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 8. januar 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.

Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 08. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 6
1. oktober 2024 5
30. september 2024 7
29. september 2024 7
28. september 2024 7
27. september 2024 7
26. september 2024 7
25. september 2024 7
24. september 2024 7
23. september 2024 7
22. september 2024 7
21. september 2024 7
20. september 2024 7
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 4