Tekniker til Kemisk Pilotanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Motiveres du af den daglige puls fra et dynamisk produktionsmiljø? Og har du erfaring med overlappet mellem teknik og kemi? Så er du måske en af vores nye Teknikere i CMC Chemistry Pilot Plant i Bagsværd.

Ansøg i dag og start din livsforandrende karriere!

Om Jobbet

Som vores nye tekniker bliver du medansvarlig for at implementere nyudviklede processer i vores pilotanlæg. Du vil, sammen med vores kemikere og vedligeholdelses- og kalibreringsfolk, komme til at:

  • Udarbejde produktionsforskrifter
  • Planlægning og afvikling af kampagner
  • Have ansvar for en del af afdelingens udstyr

Vi søger to medarbejdere til at arbejde i henholdsvis vores Kemiteam og Renseteam.

I Kemiteamet kommer du til at være en del af kemiske enhedsoperationer såsom: Fastfasesyntese, syntese, ekstraktion, inddampning og filtrering

I Renseteamet kommer du til at bistå med at udføre: Højtryksrenseprocesser og spraytørring

Vi tilbyder et job med en høj grad af selvbestemmelse og indflydelse på arbejdsopgaver og processer. Du kommer til at være en del af et team af erfarne kolleger, hvor arbejdet planlægges og fordeles indbyrdes og hvor vi vægter din udvikling højt. Der kan sjældent forekomme toholdsdrift i kortere perioder, men i udgangspunktet planlægges efter alm. dagsholdsdrift.

Kvalifikationer

Vi søger en selvstændig og dygtig tekniker med erfaring fra procesindustrien - gerne fra den farmaceutiske industri.

Derudover ser vi gerne at du:

  • Har en uddannelse som kemotekniker, procesteknolog, dimplomingienør eller anden relevant bagrund eller erfaring med kemisk og teknisk arbejde
  • Besidder viden om syntese og/eller højtryksrens
  • Har arbejdet i et GMP-reguleret miljø og er indstillet på, at dokumentation er en vigtig leverance i dagligdagen

Vores hverdag er omskiftelig, og derfor er fleksibilitet og omstillingsparathed en vigtig forudsætning for at trives i jobbet.

Vi lægger desuden vægt at man kan lide at tage ansvar, griber opgaverne og følger dem til dørs. Du ser dig selv som en teamplayer med gode kommunikationsevner og du motiveres af samarbejde på tværs af afdelingen. Det er vigtigt, at du kan trives, holde overblikket og det gode humør i en hverdag hvor vi kan have travlt.

Om Afdelingen

Vores afdeling er organisatorisk placeret i CMC (Chemistry, Manufacturing & Control), hvor dedikerede medarbejdere beskæftiger sig med udvikling, fremstilling og distribution af nye lægemiddelkandidater til non-kliniske og kliniske studier. CMC er således bindeleddet mellem forskning og produktion.

Afdelingen, som du vil blive en del af, hører hjemme i CMC API Pilots – helt konkret Chemistry Pilot Plant i Bagsværd. Vi beskæftiger os med syntese, rens og spraytørring under GMP.

Afdelingen består af tre teams på i alt ca. 40 motiverede medarbejdere, hvoraf det ene er et support team og de to andre står for drift. Der er et kemi og et rense driftsteam og vi skal bruge en medarbejder til hvert team.

Om Novo Nordisk

I Novo Nordisk hjælper dine evner, pligtopfyldenhed og ambitioner os til at gøre en forskel for vores patienter. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde med dit talent samt for faglig og personlig udvikling.

Kontakt

For mere information kontakt:

Kemiteam: Mads Holger Rønnest (teamleder) +45 3077 7701 eller Pia Petersen (tekniker) +45 30 79 95 66

Renseteam: Nikolaj Ormstrup Christiansen (teamleder) +45 3075 6771 eller Sabina Ipsen-Jakobsen (tekniker) +45 3075 8872

Deadline

Deadline er: 04.December.2022

Du behøver ikke at uploade en ansøgning. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Du må også meget gerne skrive om du er interesseret i at arbejde i Kemiteamet eller i Renseteamet.

Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hælper os til en bedre og mere fair proces

#LI-AMS1

We commit to an inclusive recruitment process and equality of opportunity for all our job applicants.

At Novo Nordisk we recognize that it is no longer good enough to aspire to be the best company in the world. We need to aspire to be the best company for the world and we know that this is only possible with talented employees with diverse perspectives, backgrounds and cultures. We are therefore committed to creating an inclusive culture that celebrates the diversity of our employees, the patients we serve and communities we operate in. Together, we’re life changing.

Print job Send to e-mail


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Clinical Trial Administrator (one-year maternity c...

    Are you interested in being part of a dedicated team driving clinical activities in an international setting? Do you have experience and passion for administrative and coordinating tasks providing .
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • (Senior) Manager Pharmacovigilance Technology

    Do you wish to lead and motivate a department of highly skilled employees working with the [xxxxx] global safety database to ensure IT system compliance and licence to operate within global .
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Experienced Safety Medical Writers

    Are you on the lookout for an exceptional role giving you insights into the entire product portfolio of one of the world’s leading pharmaceutical companies with R&D-driven history of innovation and..
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 2
17. august 2024 2