Udstyrslaborant til HPLC analyser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

Er du klar til at forbedre dine kompetencer og blive en del af et dynamisk team med engagerede og dygtige kollegaer? Er arbejdet med HPLC og HPLC-udstyr det, der driver dig mest? Har du fokus på konstant optimering og har du mod på at udfordre status quo? Så er denne stilling som laborant i Novo Nordisk, Biotech & Rare Disease QC Gentofte måske lige noget for dig. Ansøg i dag og start din livsforandrende karriere! Om jobbet Som udstyrslaborant i Quality Control (QC) vil du arbejde tæt sammen med både laboranter og kemikere – både i eget team, men også på tværs af afdelingen. Du kan forvente, at du i denne stilling skal:
  • Analysere prøver og levere pålidelige analyseresultater til markedsproduktion.
  • Bidrage til planlægning og udførsel af vedligehold af HPLC udstyr, herunder tage ansvar for at sikre at vores HPLC udstyr altid er klar til drift bl.a. gennem fejlsøgning
  • Deltage i kvalificering af HPLC udstyr.
  • Bidrage til udarbejdelse af instruktioner, optimering af arbejdsgange og systematisk problemløsning
  • Vil kunne varetage udvalgte ansvarsområder – herunder udstyrsansvar.
  • I Biotech and Rare disease QC gør vi en stor indsats for, at du som ny medarbejder vil få den bedst mulige start i dit nye job. Den første dag tilbringer du med andre nye medarbejdere i Biotech and Rare Dsease QC, hvor I i fællesskab vil gennemgå et spændende introforløb. Vi ved, hvor vigtigt det er at der bliver taget godt hånd om din onboarding, og vi glæder os til at møde dig. Når du har lært vores processer at kende, giver denne stilling dig en god mulighed for at have en høj grad af selvstændighed og indflydelse på dit eget arbejde samt professionel udvikling. Kvalifikationer For at være succesfuld i rollen forestiller vi os, at du har flest mulige af følgende kvalifikationer:
  • Er uddannet laborant eller bioanalytiker.
  • Har gode IT-kundskaber
  • Har gerne kendskab til GMP, HPLC-analyser, LIMS og/eller Empower
  • Erfaring med at arbejde med udstyr
  • Er flydende på dansk både skriftligt og mundtligt, samt kan begå dig på engelsk både skriftligt og mundtligt

  • Du nyder at arbejde i en krævende hverdag og er omstillingsparat, da prioriteringer ofte kan blive ændret. Derfor er det også vigtigt, at du arbejder selvstændigt og systematisk og tager ansvar for, at teamets deadlines overholdes. Du skal desuden have lyst til at byde ind på løsninger af teamets opgaver og tage aktivt del i vores problemløsningskultur med åbenhed og engagement. Du prioriterer desuden effektiv kommunikation med interessenter på tværs af afdelinger. Frem for alt drives du af at se muligheder, er initiativrig, nysgerrig og har viljen og evnen til hele tiden at forsøge at gøre tingene bedre. Du har et smittende humør og en god portion humor, der er med til at skabe god stemning og team-ånd i en travl hverdag. Om afdelingen Afdelingen er en af fire afdelinger i Biotech & Rare Disease QC, som er ansvarlige for at analysere færdigvarer, Active Pharmaceutical Ingredient (API), forsøgsprøver og stabilitetsstudier fra vores produktportefølje. Afdelingen beskæftiger ca. 100 dygtige og motiverede medarbejdere organiseret i 6 teams. Hos os har vi en åben kultur, hvor vi taler om vores fejl for at lære af dem, og vi stræber efter at finde de bedste løsninger, så de ikke sker igen. Vi arbejder hele tiden på at optimere vores processer og sikre stabil drift. Derfor er vi også nysgerrige på dit bidrag, og sammen sørger vi for at skabe et stærkt fagfællesskab, som er afgørende for, at vi lykkes! Din nye afdeling er præget af professionalisme, højt kvalitets mindset og en uformel omgangstone. Om at arbejde i Novo Nordisk I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med mange talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt For yderligere information eller spørgsmål til stillingen, kontakt venligst Julie Kruse Jensen (teamleder) +45 3077 5011 Ansøgningsfrist 10. marts 2024 Der vil afholdes jobsamtaler løbende, så vi anbefaler at søge hurtigst muligt. Vi interesserer os for din motivation. Du behøver ikke at uploade en motiveret ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

    Jobbet er oprettet på vores service den 20.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Gentofte

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Gentofte

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Gentofte over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    7. september 2024 27
    6. september 2024 33
    5. september 2024 33
    4. september 2024 27
    3. september 2024 26
    2. september 2024 23
    1. september 2024 21
    31. august 2024 23
    30. august 2024 22
    29. august 2024 21
    28. august 2024 20
    27. august 2024 21
    26. august 2024 20
    25. august 2024 20
    24. august 2024 18
    23. august 2024 17
    22. august 2024 16
    21. august 2024 15
    20. august 2024 16
    19. august 2024 16
    18. august 2024 22
    17. august 2024 22
    16. august 2024 19
    15. august 2024 18
    14. august 2024 18
    13. august 2024 18
    12. august 2024 19
    11. august 2024 22
    10. august 2024 21
    9. august 2024 22
    8. august 2024 21