QA Assistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Mestrer du GMP, og har du lyst til at arbejde med kvalitet relateret til pakning og levering af produkter til kliniske forsøg I Novo Nordisk? Ønsker du at arbejde med dygtige og engagerede kolleger? Så er det her muligheden for dig for måske at blive vores nye QA Assistent.

Om området
Novo Nordisk går ind i nye terapeutiske områder. Porteføljen vokser og diversificeres som aldrig før. Mængden af patienter, lande og steder, der deltager i vores kliniske forsøg, stiger. Derfor søger vi en ny kollega i CMC Clinical Supplies QA til at være en del af denne fantastiske indsats. Vi er en del af Novo Nordisk kvalitetsorganisation, hvor vi sikrer compliance på vegne af myndigheder og patienter, understøtter forretningen og samtidig bestræber os på at gøre det daglige arbejde for os selv og vores interessenter mindre komplekst – altid med Novo Nordisks kvalitetsmission for øje: Højeste kvalitet for patienterne.

Jobbet
Du vil arbejde som QA assistent for området CMC Clinical Supplies, der er ansvarlig for at opmærke, pakke og levere produkter til kliniske forsøg på tværs af hele udviklingsporteføljen. Du vil indgå i et team, hvor der er fokus på det kliniske pakkeri. Du vil arbejde med review af batchdokumentation fra pakkeriet samt de opgaver, der relaterer sig til godkendelse af mærkning af de kliniske forsøgsprodukter samt håndtering af afvigelser i forbindelse med distribution og opbevaring af produkterne. Dine kollegaer er dygtige, engagerede, fleksible og har hver eneste dag fokus på at levere den højeste kvalitet til patienterne mens de bidrager til et fantastisk arbejdsmiljø. Det er forventningen, at du ud over dit faglige bidrag også har fokus på trivsel i afdelingen og det fælles mål om leverancer.

Kvalifikationer
For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os, at du:
  • Er uddannet laborant, farmakonom eller lignende.
  • Har erfaring med GMP relateret til medicinalindustrien.
  • Kan begå dig på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt, på professionelt niveau.

  • Derudover trives du med skiftende arbejdsopgaver og en svingende belastning, hvor du med dine kollegaer hver dag har fokus på at løse de samlede opgaver som et dynamisk team. Evnen til være en holdspiller nøglen til din succes. Du er nødt til at være struktureret, proaktiv og ansvarlig samt have lysten til at bidrage til den løbende forbedring af kvalitetsprocedurer, processer og systemer på tværs af vores interessenter. Du skal være klar til at påtage dig nye og anderledes ansvar, da vores arbejdsopgaver løbende justeres i takt med at vores processer forenkles, nye IT systemer implementeres og udvikling af nye kompetencer er nødvendige. Novo Nordisk
    Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer, dedikation og ambitioner til at hjælpe patienter med kroniske sygdomme. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med gode vilkår for personlig og professionel udvikling. Novo Nordisk er en verden af muligheder! Kontakt
    Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Birthe Rottwitt, Director, på +45 3075 0158.

    Ansøgningsfrist
    28. januar 2024. Vi holder løbende samtaler, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt. I tilfælde af, at vi finder rette kandidat inden ansøgningsfristen, bliver stillingsopslaget taget ned. Din motivation er vigtig for os, men du behøver ikke at uploade en motiveret ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.
    Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

    Jobbet er oprettet på vores service den 15.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Måløv

    Lignende jobs

    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Øvrige (studiejob) i København

      Fri kontakt
      Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Måløv

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Måløv over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    3. juli 2024 12
    2. juli 2024 12
    1. juli 2024 10
    30. juni 2024 14
    29. juni 2024 14
    28. juni 2024 14
    27. juni 2024 11
    26. juni 2024 12
    25. juni 2024 14
    24. juni 2024 13
    23. juni 2024 15
    22. juni 2024 15
    21. juni 2024 15
    20. juni 2024 14
    19. juni 2024 13
    18. juni 2024 11
    17. juni 2024 11
    16. juni 2024 13
    15. juni 2024 14
    14. juni 2024 14
    13. juni 2024 13
    12. juni 2024 13
    11. juni 2024 13
    10. juni 2024 13
    9. juni 2024 15
    8. juni 2024 15
    7. juni 2024 15
    6. juni 2024 13
    5. juni 2024 16
    4. juni 2024 18
    3. juni 2024 18