Senior Laborant til Cultivation Technologies

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Research & Early Development
Danmark – Måløv Er du uddannet laborant med erfaring indenfor mammal- og/eller mikrobiel celledyrkningsteknologi og brænder du for forskning? Kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk afdeling fokuseret på udvikling inden for dyrkningsprocesser og automatisering i nedskalerede bioreaktorsystemer? Hvis ja, så læs med her! Din kommende rolle
Som laborant i vores organisation vil du blive en del af et tværfagligt projektteam, hvor du vil udføre eksperimentelt arbejde i laboratorierne. Dine ansvarsområder vil omfatte planlægning, udførelse, evaluering og dokumentation af dit arbejde i tæt samarbejde med vores tilknyttede forskere. Du vil indgå i en højt specialiseret gruppe af laboranter og kemikere, som har ansvar for klonkarakterisering og -udvælgelse, procesudvikling og prækliniske produktleverancer.
Som laborant vil du spille en afgørende rolle i vores organisation og bidrage til udviklingen af innovative produkter og behandlinger inden for bioteknologisk forskning. Vi vægter samarbejde og teamwork på tværs af teams og afdelinger, og vi forventer, at du vil bidrage med dine færdigheder og ekspertise for at hjælpe os med at nå vores mål. Om afdelingen
Cultivation Technologies er placeret i Måløv, nordvest for København, og er en del af Recombinant Technologies, som er et tværfagligt område, der fokuserer på at levere afgørende teknologier og processer til udvikling af biologiske lægemidler til behandling af diabetes, blødersygdomme, fedme, hjerte-kar-sygdomme og andre relaterede sygdomme.
Afdelingen består af 12 laboranter og 9 forskere, som har ansvar for at udvælge og karakterisere nye cellelinjer, udvikle dyrkningsmedier og processudvikling for at kunne levere en højtydende, robust proces til produktion af lægemiddelkandidater til videre opskalering. Desuden udfører vi non-GMP produktion af proteiner og peptider til prækliniske undersøgelser, hvor vi anvender moderne udstyr til dyrkning af forskellige ekspressionsværter af både mammale- og mikrobiel oprindelse samt primære oprensnings-teknologier.
Vores arbejde udføres i tæt samarbejde med andre afdelinger inden for Recombinant Technologies og andre områder inden for Global Research Technologies. Kvalifikationer
For at komme i betragtning til stillingen, ser vi gerne at du har følgende kvalifikationer:
• Du er uddannet laborant og har gerne en baggrund inden for kultiveringsteknologi
• Taler og skriver engelsk på professionelt niveau, da al dokumentation foregår på engelsk
• Som person er du organiseret, proaktiv og omstillingsparat. Du ser det som en vigtig del af din hverdag, at være med til at forbedre arbejdsgangene i afdelingen og bidrage til godt samarbejde, med vores nøglesamarbejdspartnere Derudover vil det være en fordel hvis du har erfaring indenfor følgende områder, men det er ikke et krav:
• Viden indenfor moderne dyrkningsudstyr
• Erfaring med kontinuer kultivering og perfusionscellekultur
• Analysemetoder som HPLC og LC-MS
• Primære recovery teknologier
• Dokumentation
• Programmering og automatisering Afhængig af erfaring vil stillingen blive rangeret enten som laborant eller senior-laborant. Kontakt
For yderligere information, bedes du kontakte Peter B. Knudsen på tlf.: +45 3075 1211 Ansøgningsfrist
Ansøgningerne bliver vurderet løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi modtager ansøgninger til og med den 5. november 2023.
Vi interesserer os for din motivation. Du behøver ikke vedhæfte et følgebrev til din ansøgning, men medtag gerne et par sætninger om din motivation for at søge i dit CV. Husk også at vedhæfte dit afgangspapir – ansøgninger uden eksamensbevis tages ikke i betragtning!
For at sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces, bedes du undlade at tilføje et billede til dit CV. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.
Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Måløv

Lignende jobs

  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • AML Project Lead

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWorking with financial crime prevention in Saxo, you will take part in our continuous efforts to fight financial crime globally by assessing risks and implem..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Global SIMA Manager

    Are you a dedicated leader with a passion for both operational excellence and people management? Do you have a proven track record of driving efficiency and effectiveness in a global setting? If so..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Måløv over tid

Dato Alle jobs som projektledere
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4