Socialrådgiver til Familiecentret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Socialrådgivere søges til faste stillinger i Familiecentret, Horsens Kommune

Da en af vores dygtige medarbejdere er blevet koordinator i vores afdeling, og en anden har søgt andre udfordringer har vi to ledige myndighedssocialrådgiver stillinger til besættelse fra d. 1. oktober 2021. Stillingerne er forankret i Familieteam 1.

Om Familieteam 1:
Familieteam 1 arbejder med børn og unge i alderen 0-14 år samt deres familier, som er udsatte for sociale problemer. Afdelingen består af 12 myndighedsrådgivere, 6 familiebehandlere og 2 socialrådgivere i skoler og dagtilbud. Der er i alt tale om knap 20 medarbejdere. Familieteam 1 deler afdelingsleder og adresse med Frontteamet, og tilsammen er der 25 medarbejdere tilknyttet de to afdelinger.

Myndighedssocialrådgiverne arbejder med sagerne under hele sagsforløbet, og giver råd og vejledning jf. §11, udarbejder børnefaglige undersøgelser samt sagsbehandler efter §52.

Skoledagtilbudsrådgiverne arbejder forebyggende, og er tilknyttet forskellige skoler og dagtilbud, og er ansvarlige for at yde råd og vejledning til dagtilbud, skole og forældre.

Familiebehandlerne løser primært § 11.3 henvisninger for rådgiverne. Derudover er familiebehandlerne ansvarlige for at afvikle forskellige gruppeforløb.

Familiecentret:
Familiecentret er organiseret i afdelingerne: Frontteamet, Familieteam 1, Familieteam 2, Etnisk Familieteam, Special Familieteam, Familiebehandlingen, Familieplejen samt Administrationen. Derudover er Familiecentret en del af et større chef område, Børn og Forebyggelse, som også inkluderer Sundhedsplejen, Tandplejen og TEfL (PPR).

Fleksibel arbejdsplads:
Familiecentret er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår, hvor der er gode muligheder for hjemmearbejde minimum en gang om ugen, og hvor man selv tilrettelægger sine arbejdsopgaver og møder - under hensyntagen til borgerens og arbejdspladsens behov. Derudover har vi en flekstidsaftale, som sikrer at man kan komme til læge, tandlæge osv., når det passer ind i dagligdagen. Det er for os vigtigt at arbejdsliv og familieliv hænger sammen.

Hvordan arbejder vi:
Vi ved, at familierne er eksperter i eget liv, og vi arbejder inddragende og løsningsfokuseret med familierne og deres netværk for at skabe forandring fra første møde. Vi arbejder tæt sammen med skoler og dagtilbud, og har fokus på hverdagslivsperspektivet og almenområdets betydning.

Vores organisering betyder, at du som familierådgiver/myndighedsrådgiver er tilknyttet ét eller flere distrikter, således at du har bestemte skoler og dagtilbud, du primært samarbejder med. Du har sagen fra den kommer ind i Familiecentret og til den afsluttes igen. Dvs. du har en blandet sagsstamme med både råd- og vejledningssager jf. §11.3, samtidig vil du også skulle skrive børnefaglige undersøgelser og iværksætte dag- og døgnforanstaltninger jf. §52 samt følge op på disse.

Det forventes derudover, at du er indstillet på, at en del af arbejdet foregår ude i familierne, og at du således kan tage på hjemmebesøg.

Vi arbejder i SBSYS (sags- og dokumenthåndteringssystem) og anvender ICS sammen med Signs of Safety.
I Familiecentret vægter vi faglighed og et godt arbejdsmiljø højt. Selvom vi i perioder løber hurtigt, har vi fokus på at være en arbejdsplads, hvor alle trives. Vi er en afdeling, der både har medarbejdere med mange års erfaring, ligesom vi har medarbejdere, der har relativ kort erfaring. Vi vægter højt, at vi kan trække på hinandens faglighed uanset erfaring.
I komplicerede sager vælger vi ofte at være to rådgivere tilknyttet den samme sag. Det giver mulighed for tættere faglig sparring, og mulighed for at kunne tilpasse indsatsen til familien bedst muligt.

Din profil:
  • Du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler (et krav)
  • Du har gerne erfaring indenfor myndighedsarbejde med børn og familier, og arbejder ud fra en grundlæggende systemisk tænkning
  • Du evner at varetage myndighedsopgaven med fokus på en inddragende proces i forhold til familien, netværket og samarbejdspartnere
  • Du har en ressourceorienteret og anerkendende tilgang til børn og familier med svære sociale problemstillinger
  • Du arbejder systematisk, struktureret og kan bevare overblikket i pressede situationer
  • Du vægter rettidighed og lovmedholdenhed i dit sagsarbejde
  • Du er indstillet på en arbejdsdag, som kan være både travl, uforudsigelig og omskiftelig
  • Du ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø i afdelingen.
  • Du byder ind og tager fra ift. både kendte og ukendte opgaver
  • Du er god til både skriftlig og mundtlig formidling


Vi tilbyder:
  • Introprogram, mentor de første 3 måneder og tæt sparring med afdelingsleder eller fagkoordinator
  • Ekstern supervision, mulighed for sparring med dygtige kolleger og kompetenceudvikling
  • En høj grad af indflydelse og ansvar og med stor mulighed for at bringe din faglighed i spil
  • Et godt kollegaskab, hvor vi hjælper hinanden og møder hinanden med accept og respekt og hvor vi vægter en god stemning og et godt grin

Øvrige oplysninger:
Stillingen er på 37 timer og arbejdstiden er hovedsageligt mandag-onsdag 08-15.30, torsdag 08.00-17.00 og fredag 08.00-13.30.
  • Børne- og straffeattest indhentes
  • Tiltrædelse: Fredag d. 1. oktober 2021
  • Ansættelsessted: Familiecentret Robert Holms Vej 5, 8700 Horsens
  • Løn og ansættelsesforhold: Ifølge gældende overenskomst og Ny Løn
  • Ansøgningsfrist: D. 10. august 2021 og udvælgelse af ansøgere og indkaldelse til ansættelsessamtaler d. 12. august.
  • Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag d. 17. august kl. 08.30-15.30.
    Der voteres torsdag d. 19. august.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mads Vincenti på tlf. 51 72 26 83 dog ikke i uge 28, 29 og 30, hvor jeg holder sommerferie.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Horsens
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
16. august 2024 2
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 4
10. august 2024 4
9. august 2024 4
8. august 2024 4