Rekrutteringsfirma

Head of Food Products & Performance – ISS Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Head of Food Products & Performance – ISS Danmark


Brænder du for spændende mad – ikke bare fra et kulinarisk synspunkt, men også for at skabe løsninger, som er skalerbare, produktive og med et godt øje for det kommercielle? Tror du på, at madkvalitet og oplevelser sagtens kan gå hånd-i-hånd med en større volumen? Og vil du tegne retningen for Food Products hos markedets største aktør inden for facility services? Så håber vi, at du læser videre.

Vi søger en Head of Food Products & Performance til ISS Danmarks centrale forretningsenhed Operations Performance, som omfatter alle fagområder for Cleaning, Food og Technical samt Supply Chain & Procurement, HSE og Business Transformation.

Du bliver centralt placeret i organisationen og med tæt samarbejde med ISS Group, hvor koncepterne udvikles. Derudover arbejder du tæt sammen med salg, drift, og ledelse, og hvor du og dit team bestående af 6 medarbejdere laver udrulningsstrategier, processer og standarder for produktivitet, compliance o.a.

Ledelse og stor indflydelse på fremtidens madkoncepter på det danske marked

Som ansvarlig for Food Products & Performance får du en central og drivende rolle i at positionere Food som forretningsområde overfor såvel kunder, branchen som helhed og internt i ISS. Du er ambassadør og ansvarlig for produktporteføljens finansielle succes og kvalitet på tværs af organisationen.

Udover at lede og sætte retning for dit team og at bidrage med værdiskabende input i ledergruppen i Operations Performance, så er nogle af dine ansvarsområder:

  • Forfine strategien for din kategori i relation til positionering, skalerbarhed og finansielle mål.
  • Definere og kommunikere de oplevelser, som madløsninger kan og skal skabe.
  • Sætte rammerne for bæredygtighed i relation til madspild og andre parametre.
  • Støtte den kommercielle organisation ifm. lokale udbud / tilbud i form af finansielle beregninger og at sikre, at din kategori tænkes rigtigt ind i løsningerne.
  • Sikre kvalitet og compliance til definerede standarder i både eksisterende og nye kontrakter og gøre det gennem opsøgende dialog og samarbejde.

Du rapporterer til Director for Operations Performance og arbejder ud fra ISS Danmarks hovedkontor i Søborg. Der er fleksibilitet ift. hjemmearbejde og begrænset rejseaktivitet.

Forretningsforståelse og med indsigt i markedstrends inden for madkategorien

Vi forestiller os, at du er engageret i mad og fødevarekvalitet uden at være en evangelist, kombineret med ledelseserfaring og en strategisk og kommerciel indstilling. Du er nysgerrig på hvilke faktorer, der kan sikre den rette blanding af innovation, skalerbarhed og økonomi. I dit arbejde, overfor dine relationer og dine kunder, er du en overbevisende kommunikator, der kan sælge madagendaen samtidig med at sætte dine prioriteter ind i en bredere dagsorden. Din ledelsesstil er coachende og udviklende, hvilket du gør gennem delegering og samarbejde.

Din faglige indgangsvinkel til dette job kan være flere, men vi forestiller os, at du kan nikke genkendende til følgende krav:

  • Dyb indsigt i madløsninger fra f.eks. en rolle inden for Facility Management, fra kunde eller leverandørside, og hvor mad/catering/kantine har været en del af løsningen.
  • Erfaring med porteføljestyring, processer, standarder og retningslinjer inden for din kategori.
  • Erfaring fra at operere i en matrixorganisation / kompleks organisation med flere interessenter.
  • Flydende i dansk og engelsk og en relevant faglig uddannelse toppet med en bachelor eller kandidatgrad.

Hvorfor ISS Danmark

ISS Danmark tilbyder et ambitiøst miljø med højt til loftet og plads til at gøre en forskel. Du kommer ind på et tidspunkt, hvor de er i gang med at sætte strøm til en ny strategi, som bl.a. medfører, at dit område og Operations Performance som helhed spiller en vigtig rolle. Du får også lov at arbejde med nogle af Danmarks største virksomheder, skabe løsninger sammen med dem og sætte rammerne for, hvad der karakteriserer en god kontrakt og samarbejde.

Kontaktinformation

Om ISS Facility Services A/S

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt. ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Du får 480.000 kollegaer globalt og 6.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der bindes ISS sammen, er service. Kernen i forretningen er mennesker, og derfor er medarbejderne vigtige. ISS tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder ISS et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen. Se mere på http://dk.issworld.com.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 13.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Genoplag - Teknisk serviceleder til ejendomsservic...

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve

    Fri kontakt
    Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Hvis du synes, at det er et godt grundlag at drive og udvikle en skole fra, så læs videre! Arenaskolen er en tosporet skole i Greve, og skolen er placeret tæt ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Holmeagerskolen i Greve

    Fri kontakt
    Fællesskaber, nysgerrighed og livsduelighed – det er de tre grundlæggende værdier på Holmeagerskolen i Greve. Hvis de værdier fænger, så læs videre! Holmeagerskolen er en tresporet skole midt i Greve, og skolen er placeret lige ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. september 2024 321
6. september 2024 322
5. september 2024 309
4. september 2024 306
3. september 2024 299
2. september 2024 294
1. september 2024 299
31. august 2024 310
30. august 2024 309
29. august 2024 300
28. august 2024 288
27. august 2024 285
26. august 2024 294
25. august 2024 299
24. august 2024 303
23. august 2024 317
22. august 2024 301
21. august 2024 315
20. august 2024 308
19. august 2024 317
18. august 2024 337
17. august 2024 339
16. august 2024 331
15. august 2024 352
14. august 2024 358
13. august 2024 361
12. august 2024 371
11. august 2024 403
10. august 2024 402
9. august 2024 398
8. august 2024 391