Forretningsudvikler i Måløv

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Vil du være med til at producere den næste generation af nye orale lægemidler? Kan du bidrage med nyttig erfaring og viden til produktion af orale lægemidler? Har du lyst til en afvekslende hverdag med gode kolleger i en stor international virksomhed? Så grib denne mulighed for at blive en del af vores afdeling – og vær med til at skabe fremtidens produkter!

Jobbet

Som Pilot tekniker i vores GMP produktionsteam kommer du primært til at arbejde i produktionen med en lang række af vores processer. Vi udfører både afvejning, blanding, rullekompaktering, tablettering, manuel eller automatisk påfyldning samt vask og klargøring af udstyret. I samarbejde med dine kolleger bliver du hurtigt vant til at begå dig i produktionsprocesserne, at udfylde batchrecords, håndtere prøver og in-proces analyser.

Vi producerer meget ofte nye produkter, hvilket løbende kan give nye udfordringer i produktionen. Du skal derfor trives godt i en omskiftelig hverdag. Vi har stort fokus på optimering af vores processer og arbejdsgange, gerne gennem digitalisering og/eller automatisering. Du vil derfor også få mulighed for at påvirke dette. Ved siden af produktion er der også mulighed for at få tildelt et eller flere ansvarsområder som fx udstyrs- og/eller procesansvar. Du kan glæde dig til en stilling med et væld af faglige udfordringer.

I et omfattende on-boarding program vil du modtage relevant træning og uddannelse, så vi sammen kan gøre din erfaring og viden relevant i denne sammenhæng.

Kvalifikationer

  • Du er uddannet farmakonom, procesteknolog, laborant eller tilsvarende.
  • Det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring indenfor produktion af tabletter.
  • Vi ser gerne, at du trives med teknisk avanceret udstyr og IT, og at du har erfaring med eller idéer til, hvordan produktionsprocesser kan automatiseres eller digitaliseres. Men det vigtigste er, at du har en oprigtig interesse for produktion.

På det personlige plan trives du i en stilling, hvor dagene ikke ligner hinanden. Du er struktureret med et stort fokus på kvalitet i dit arbejde. Samtidig sætter du pris på en uformel tone og tæt samarbejde i teamet. Du er engageret, tager initiativ og søger selv udfordringer.

Om afdelingen

Afdelingen Oral Pilot Plant er en del af Research and Development - CMC Drug Product Development – og ligger i Måløv. Her er vi 25 dedikerede og engegaerede kollegaer fordelt i to teams. Vores fælles ambition er at producere tabletter af højeste kvalitet til kliniske fase I og II forsøg. Du bliver en del af et hold, hvor vi er gode til at tage os af hinanden, hvor arbejdsmoralen er høj, og hvor der er et skarpt fokus på sikkerhed, velbefindende og individuelle udviklings-muligheder.

Om Novo Nordisk

I Novo Nordisk bliver du mødt med tillid, spændende udfordringer og rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får mulighed for at bringe dine unikke kompetencer i spil i et miljø, hvor din viden og erfaring er værdifuld. Vi er stolte af at bruge vores engagement og vores evner til at gøre en forskel for millioner af mennesker med diabetes verden over.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Team leder Mette Rye Morsing på telefon +45 3075 5717.

Deadline

13. november 2022. Ansøgninger vil blive vurderet løbende og samtaler påbegyndes inden deadline.

Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning, men vi ser gerne, at du skriver om din motivation og bidrag til jobbet i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.

Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.

Print job Send to e-mail


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Måløv

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Vi søger en dygtig Cash Management Specialist, der skal være med til at løfte en spændende erhvervs- og Cash Management agenda i [xxxxx] Vi udvider teamet for at kunne spille endnu stærkere ind..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Ballerup

    Company DescriptionAt Bosch, we shape the future by inventing high-quality technologies and services that spark enthusiasm and enrich people’s lives. Our promise to our associates is rock-solid..
    • Forretningsudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you a driven and passionate scientist with a background in amylin or incretin biology? Do you wish to make a significant impact on our research initiatives and contribute to the development of .
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Søborg

    Are you ready to drive the successful strategic planning and recruitment of clinical trials? Does data and insights driven planning, organisation and cross functional collaboration motivate you? No..
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Måløv over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
30. juli 2024 9
29. juli 2024 9
28. juli 2024 10
27. juli 2024 10
26. juli 2024 10
25. juli 2024 10
24. juli 2024 10
23. juli 2024 11
22. juli 2024 11
21. juli 2024 11
20. juli 2024 11
19. juli 2024 11
18. juli 2024 9
17. juli 2024 10
16. juli 2024 9
15. juli 2024 7
14. juli 2024 9
13. juli 2024 9
12. juli 2024 9
11. juli 2024 9
10. juli 2024 8
9. juli 2024 8
8. juli 2024 8
7. juli 2024 8
6. juli 2024 8
5. juli 2024 8
4. juli 2024 7
3. juli 2024 5
2. juli 2024 4
1. juli 2024 5
30. juni 2024 9