Kalibrerings-og måletekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Brænder du for at være en del af et ambitiøst team, hvor høj kvalitet og tæt samarbejde går hånd i hånd med en spændende og alsidig hverdag? Har du en solid erfaring med metrologi og kalibrering og vil du være med til at sikre sporbarheden i kalibreringerne i vores produktionsanlæg i PS API? Så er du måske vores nye kalibrerings- og måletekniker til arbejde med kalibrering af arbejdsnormaler i vores egne laboratorier. Ansøg i dag og start din livsforandrende karriere! Om jobbet Du kommer til at indgå i et team af engagerede og kompetente medarbejdere, der dagligt arbejder med et meget højt kvalitetsmindset. Det er derfor vigtigt, at du også sætter kvalitet i højsædet. Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Udføre kalibreringer af arbejdsnormaler indenfor fx. temperatur, strøm, spænding, modstand, ledningsevne, fugt og masse
  • Godkendelse af eksterne/interne kalibreringscertifikater og registrering i SAP
  • Daglig kontakt med brugerne af vores arbejdsnormaler ude i produktionen og i dialog med dem sikre, at udstyr bliver kaldt ind og kalibreret til tiden
  • Kontakt med vores leverandører af kalibreringsydelser og løbende følge op på udstyr, som vi sender ud af huset til kalibrering
  • På længere sigt: Udarbejdelse af stamkort, kalibreringsrationaler, DV- og CR-sager, samt deltage til inspektioner og Audits

  • Derudover løser vi en lang række af forskellige opgaver, men alle med kvalitet i fokus. Vi har en god og humoristisk omgangstone, og hjælper hinanden på kryds og tværs, når der er behov. Kvalifikationer For at være succesfuld i rollen forestiller vi os, at du har flest mulige af følgende kvalifikationer:
  • Uddannelse som kvalitets- og måletekniker eller via anden teknisk uddannelse og erfaring har tilegnet dig kvalifikationer på dette niveau.
  • Solid erfaring med kalibrering og måleteknik og har arbejdet med dette i nogle år.
  • Flydende i skrift og tale på dansk, og du skal kunne begå dig godt på engelsk i skrift og tale.

  • Personligt er du udadvendt og servceminded, således at du kan få samarbejdet og kommunikationen med dit team og kunder til fungere optimalt. Du er pligtopfyldende og tager ansvar for, at vores kunder får de ydelser de har behov for. Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst, men også nysgerrig og søger hele tiden ny viden til gavn for forretningen. Du har en god systematisk tilgang til opgaverne og løser dem effektivt uden at kompromittere kvaliteten. Om afdelingen PS API Metrology er en del af PS API Business Support og har det overordnede ansvar for måleteknik og kalibrering i API-produktionen i Kalundborg. Vi forankrer måletekniske krav og arbejder løbende med at udvikle og optimere kalibreringsmetoder. Vores kerneopgave er, at sikre sporbarhed i enhver kalibrering som foretages. Vi udvikler standarder for kalibrering og underviser kalibreringsmedarbejderne i produktionen. Vi har ansvaret for mere end 1000 arbejdsnormaler, som produktionen hver dag anvender til at udføre kalibrering af måleudstyr. Vi udfører selv temperaturkalibrering, elektrisk kalibrering, ledningsevnekalibrering, fugtkalibrering og kalibrering af masse i vores egne kalibrerings- laboratorier. Du vil blive en del af et team på 10 personer, der arbejder med kalibrering, dokumentation, konfiguration og indkøb af referenceudstyr samt undervisning af kalibreringsmedarbejdere i produktionen. Vi arbejder konstant med forbedringer og er derfor alle opmærksomme på, hvor vi kan optimere. Om at arbejde i Novo Nordisk I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med mange talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Jacob Madsen (JBVM - Associate Manager) på +45 30796081 Ansøgningsfrist 14.01.2024 Vi interesserer os for din motivation. Du behøver ikke at uploade en motiveret ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

    Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Kalundborg

    Lignende jobs

    • Køkkenkonsulent - Tvis Køkken Slagelse

      Fri kontakt
      Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Slagelse. Tvis Køkken i Slagelse styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
      • Øvrige
      • Slagelse
      Få mere info
    • Teamleder - Fuldtid - Køge

      Vi søger en teamleder til vores aftenhold i vores ferskvareafdeling på vores lager i Køge. Det bliver din opgave som teamleder at være med til at sikre den højeste kvalitet i vores leverancer af fr..
      • Øvrige
      • Køge
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Øvrige søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Client-focused GMP Supporter

      Are you currently performing well in a GMP regulated environment and seeking a role that extends beyond traditional GMP supporter responsibilities? [xxxxx] Pharmatech is looking for a Custom..
      • Øvrige
      • Køge
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Kalundborg over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    27. september 2024 44
    26. september 2024 46
    25. september 2024 43
    24. september 2024 41
    23. september 2024 42
    22. september 2024 50
    21. september 2024 50
    20. september 2024 48
    19. september 2024 46
    18. september 2024 47
    17. september 2024 43
    16. september 2024 41
    15. september 2024 50
    14. september 2024 51
    13. september 2024 53
    12. september 2024 48
    11. september 2024 47
    10. september 2024 45
    9. september 2024 44
    8. september 2024 47
    7. september 2024 46
    6. september 2024 47
    5. september 2024 47
    4. september 2024 44
    3. september 2024 48
    2. september 2024 46
    1. september 2024 53
    31. august 2024 54
    30. august 2024 52
    29. august 2024 50
    28. august 2024 51