Dygtig generalist med interesse for udvikling af god digital service i samarbejde med nationale og internationale int...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København K

Vil du bidrage til at omsætte EU-regler inden for digitaliseringsområdet til konkrete tiltag i den offentlige digitale service med blik for, hvordan de danske myndigheder påvirkes? Trives du i en politisk kontekst, hvor godt samarbejde med en bred vifte af interessenter herhjemme – og i udlandet – er nøglen til succes? Og vil du gerne arbejde med udvikling af national it-infrastruktur, der kan styrke borgernes tillid til myndigheders deling af personoplysninger?

Så står dit nye skrivebord måske i Kontor for digital service.

Om stillingen Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden. Det forpligter i forhold til at sikre, at borgerne får en sammenhængende digital service af høj kvalitet.

I Kontor for digital service koordinerer vi implementeringen af Single Digital Gateway-forordningen, som skal gøre det lettere for EU-borgere og -virksomheder at betjene sig selv digitalt i kommunikationen med den offentlige sektor i andre EU-lande.

Vi søger en dygtig generalist med god energi og interesse for internationale relationer. Du skal holde tungen lige i munden, når EU-regler skal blive en del af hverdagen i det digitale Danmark, have en god politisk fingerspitzgefühl og kunne styre processer med mange parter og deadlines. Det betyder også, at du skal deltage i møder med nationale og internationale interessenter på vegne af Digitaliseringsstyrelsen, og du skal derfor kunne begå dig på engelsk i både skrift og tale. Implementeringen af Single Digital Gateway vil desuden kaste andre opgaver af sig i form af fx direktions- og styregruppebetjening samt analyseopgaver.

Derudover skal du bidrage til et fællesoffentligt projekt med fokus på at skabe en bedre digital understøttelse af samtykke, fx til udveksling af personoplysninger. I projektet arbejdes der på it-arkitektur (fx etablering af en fælles standard for samtykke-metadata) og it-infrastruktur (udvikling af grundlæggende samtykkeservices, som kan anvendes af en bred vifte af myndigheder). Projektet er forankret i vores kontor, men kræver samarbejde med mange parter – både internt og eksternt. Opgaverne kan – efter alt dine interesser og erfaringer – spænde vidt, men det vil især være generalistopgaver, som du skal løfte, fx styregruppebetjening, bistand til projektstyring, indkøb af eksterne ressourcer, dialog og samarbejde med interessenter og meget andet.

Om dig Vi søger en holdspiller, der forstår at arbejde sammen med interessenter, der nogle gange vil noget andet end dig. Du interesserer dig for den digitale dagsorden og de muligheder, digitaliseringen giver for at udvikle den offentlige sektor.

Vi forestiller os, at du har en lang videregående uddannelse som fx cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende. Du har ét til to års erhvervserfaring efter endt uddannelse og en interesse for nogle af de mere tekniske sider af digitaliseringen. Dygtige nyuddannede med relevant erfaring kan også komme i betragtning til stillingen.

Konkret forventer vi, at du:

  • har erfaring med eller interesse for fællesoffentligt samarbejde og digitaliseringsprojekter i den offentlige sektor
  • gør en dyd ud af at skabe en god relation til interessenter, tilrettelægge den gode proces og følge opgaverne til dørs
  • er dygtig til både skriftlig og mundtlig formidling, så både embedsmænd og personer uden for den offentlige forvaltning forstår dig
  • interesserer dig for internationalt samarbejde om digital service, herunder på EU-niveau
  • har en god teknisk forståelse eller lyst til at lære, hvordan it-systemer fungerer og hænger sammen
  • kan prioritere tid og opgaver, arbejde selvstændigt og inddrage andre, når det kræves.

Til gengæld tilbyder vi dig at blive en del af et stærkt socialt og fagligt fællesskab bestående af ca. 20 kollegaer. Vi har et godt arbejdsmiljø med en uformel tone og sociale aktiviteter, hvor vi sammen fejrer vores successer.

Om os I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 300 medarbejdere, der hver dag går forrest i arbejdet for et mere digitalt offentligt Danmark med borgere og virksomheders behov i centrum. Vi sætter barren højt og har et klart fokus på din trivsel og kompetence- og karriereudvikling.

I Kontor for digital service har vi også ansvar for arbejdet med sammenhængende brugerrejser med udgangspunkt i livsituationer, som borgere kan befinde sig i. Vi står for den løbende udvikling af Mit Overblik på borger.dk og for Digitaliseringsstyrelsens brugerpanel, som bliver anvendt i stadigt stigende grad til at understøtte udviklingen af brugervenlige løsninger. Endelig har vi ansvar for at udarbejde publikationen Det offentlige Danmark, der giver et overblik over de mest centrale offentlige myndigheder i Danmarks og deres ledelse, og for Danmarks indsats i Open Government Partnership (OGP).

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig på baggrund af dine kvalifikationer.

Vi håber på at kunne byde dig velkommen i kontoret snarest muligt.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Digitaliseringsstyrelsen, Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Flere oplysninger Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du i uge 31 velkommen til at kontakte fuldmægtig Christian Sand på telefon 23432483 eller på mail [email protected], chefkonsulent Anders Guldmann på telefon 33926424 eller på mail [email protected] eller kontorchef Nina Husfeldt Clasen på 25369912 eller mail [email protected].

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest den 8. august 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 33 og 34. Forud for en eventuel 2. samtale vil du blive bedt om at arbejde med en case.

I Digitaliseringsstyrelsen opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk tilhørsforhold eller handicap til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0
7. august 2024 0