QC Laborant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Er du vores nye strukturerede laborant med lyst til at bidrage med support til kolleger i hverdagen? I Oral Finished Products (OFP) har vi længe sat os det ambitiøse mål at være først på markedet med en tablet indeholdende GLP-1 baseret lægemiddel. Produktet er nu godkendt på det amerikanske marked, Canada og EU.

Vores VP område, OFP Quality Control i Måløv, søger i den forbindelse en ny kollega, der deler begejstringen ved at kunne levere vores nye tabletter til markedet – ud til patienterne. Hvis det lyder godt i dine øre, ser vi meget frem til at modtage din ansøgning!

Jobbet
Som laborant i et af vores Quality Control (QC) Market Release teams vil du arbejde tæt sammen med både laboranter og kemikere i eget team samt de andre teams i afdelingen.

Vores brede portefølje af analyser kræver et stort fokus på supportprocesser såsom reagensfremstilling, indkøb, varemodtagelse og prøvemodtagelse. Derfor søger vi en laborant, som er dedikeret til disse opgaver. Din primære opgave vil blive at sikre et godt flow i disse vigtige supportprocesser, og der vil derfor ikke indgå analysearbejde i rollen.

I OFP gør vi en stor indsats for, at du som ny medarbejder vil få den bedst mulige start i dit nye job. De første dage vil du derfor tilbringe med andre nye medarbejdere, hvor I i fællesskab vil gennemgå et spændende introforløb. En kollega fra dit eget team vil agere som mentor og gennemgå din individuelle træningsplan. Vi ved, hvor vigtigt det er, og vi glæder os til at møde dig.

Dine daglige arbejdsopgaver kommer til at bestå af:

  • Fremstilling af reagenser
  • Bestilling og modtagelse af varer
  • Modtagelse af prøver

Kvalifikationer
For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os, at du:

  • Har en baggrund som laborant, bioanalytiker eller lignende.
  • Gerne har kendskab til Laboratory Information Management System (LIMS) og Good Manufacturing Practice (GMP).
  • Kan begå dig på dansk, både mundtligt og skriftligt, på professionelt niveau.

På det personlige plan forestiller vi os, at du trives med en høj grad af fleksibilitet og med din evne til at omstille dig, befinder du dig rigtig godt i en stilling, hvor dagene ikke er ens. Du arbejder struktureret og har et stort fokus på kvaliteten i dit arbejde. Samtidig sætter du pris på en uformel tone og et tæt samarbejde i dit team - og med dit store engagement, høje humør og din evne til at tage initiativ, bidrager du aktivt til løsninger på teamets udfordringer. Du ønsker at bidrage positivt til det gode arbejdsmiljø i afdelingen og til det løbende forbedringsarbejde.

Om afdelingen
OFP er organisatorisk placeret i Product Supply, der globalt set beskæftiger ca. 14.000 af Novo Nordisks mere end 48.000 ansatte. I OFP er vi stødt voksende og på nuværende tidspunkt er vi mere end 700 engagerede kolleger i Måløv. Vi lykkes i fællesskab og stræber efter at være på forkant med udviklingen inden for bl.a. teknologi, systemer og processer.

OFP QC området beskæftiger ca. 140 motiverede medarbejdere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vores område vokser og vil fortsætte denne udvikling i 2022, og derfor er vi i en løbende proces med at etablere vores arbejdsprocedurer.

I vores afdeling leverer vi analytisk support til orale proteinprodukter fra udvikling og klinisk fase 3 frem til markedsført produkt. Vi støtter produktionen af orale færdigvarer samtidig med, at vi spiller en central rolle i forberedelsen af nye orale produkter. Vi er innovative og stræber efter at finde nye muligheder, tekniker og analyser, der tager QC tættere på Industri 4.0.

Om Oral Finished Products i Novo Nordisk
I 2004 startede en ambitiøs og banebrydende rejse mod at blive verdens første medicinalvirksomhed, der leverer GLP-1 baserede-tabletter til markedet. Her mange år efter er vi så langt, at flere millioner patienter med type 2 diabetes i fremtiden vil have et oralt alternativ til injicérbare præparater. Et resultat af dygtige, innovative og engagerede medarbejders indsats, som alle er stolte af at bruge deres dedikation til at sætte helt nye standarder inden for diabetes-behandling. Kom med ombord på vores rejse – her er mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Bengta Kampmann, Associate Manager, på +45 3075 0502.

Ansøgningsfrist
8. januar 2023. Vi indkalder løbende til samtaler, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt.

Du behøver ikke at uploade en ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.

We commit to an inclusive recruitment process and equality of opportunity for all our job applicants.

At Novo Nordisk we recognize that it is no longer good enough to aspire to be the best company in the world. We need to aspire to be the best company for the world and we know that this is only possible with talented employees with diverse perspectives, backgrounds and cultures. We are therefore committed to creating an inclusive culture that celebrates the diversity of our employees, the patients we serve and communities we operate in. Together, we’re life changing.

Print job Send to e-mail


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Måløv

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Måløv over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 16
4. juli 2024 11
3. juli 2024 12
2. juli 2024 12
1. juli 2024 10
30. juni 2024 14
29. juni 2024 14
28. juni 2024 14
27. juni 2024 11
26. juni 2024 12
25. juni 2024 14
24. juni 2024 13
23. juni 2024 15
22. juni 2024 15
21. juni 2024 15
20. juni 2024 14
19. juni 2024 13
18. juni 2024 11
17. juni 2024 11
16. juni 2024 13
15. juni 2024 14
14. juni 2024 14
13. juni 2024 13
12. juni 2024 13
11. juni 2024 13
10. juni 2024 13
9. juni 2024 15
8. juni 2024 15
7. juni 2024 15
6. juni 2024 13
5. juni 2024 16